سلام،
به همدردی خوش آمدید.
احساسات فعلی شما را تا حد زیادی به عنوان یک مرد درک میکنم. اگرچه به هر حال هر دو شما رابطه جنسی قبل از ازدواج رسمی را تجربه کردهاید و در این مورد هم کفو هستید، بدین معنا که مطمئناً این خانم هم از دانستن رابطه قبل از ازدواج شما خوشحال نمیشوند، چرا که خانمها هم روی مردهایشان غیرت دارند. اما صرف نظر از این موضوع، من در مورد شما دو نفر یک تفاوت اساسی میبینم. شما از نظر اعتقادی تفاوت دارید، چرا که برای شما مساله شرع یک مساله مهم و تاثیر گذار هست.
با توجه به حالی که هماکنون دارید، اولین قدمی که به طور جدی باید بردارید، به تعویق انداختن مساله ازدواج رسمی هست. لزومی ندارد که به این مورد خاص اشاره کنید، تنها به طور جدی به خانوادهها اعلام کنید که فکر میکنید نیاز دارید شناخت بیشتری از هم پیدا کنید و هنوز آنطور که باید و شاید به این مساله اطمینان ندارید که میتوانید با هم خوشبخت شوید. مطرح کردن این موضوع دقیقا دو هفته قبل از مراسم رسمی (با هر نیتی)، نباید شما را تحت فشار بگذرد که از این موضوع چشم پوشی کنید چون حالا همه خانوادهها میدانند شما میخواهید عقد کنید. شما به هیچ عنوان در این شرایط نباید اقدام به ازدواج کنید. متأسفانه مساله شما بسیار حساس تر از بحث بر سر موضوع مهریه هست، و اگر در این شرایط ادامه بدهید، هر دو شما به بنبست خواهید رسید.
به هر حال، پس از به تعویق انداختن ازدواج رسمی، ارتباط خود را با ایشان قطع کرده و چند روزی را با خود خلوت کنید تا به آرامش نسبی برسید، و سپس تحت نظر مشاور این موضوع را بررسی و در این مورد تصمیم گیری کنید. موضوع خاص شما، برای خود شخص من موضوع حساسی بوده و به همین دلیل، من دوست ندارم نظر شخصی خودم را با شما در میان بگذارم. بنابرین، نقل قولی از مدیر همدردی میآورم، که در پاسخ به اولین تاپیک من در این تالار نوشته اند و فکر میکنم برای شما هم مفید باشد:
تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه
موفق باشید
کامران
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
علاقه مندی ها (Bookmarks)