توجیه جان همیشه با پست هات موافقم به جز بعضی قسمتاش که اضافیه (ولی فکر کنم اصلا به خاطر همین قسمتاس که میای تو تاپیکا پست می ذاری) واسه همینم نصف وقتا لایک می زنم نصف وقتا نمی دونم چه کار کنم :)
منم موافقم. مشاوره برای مهارت های رفتاری خوبه و مفیده. و همفکری برای چیزایی مثل همین مواردی که شما گفتی.
روانکاو و روانپزشک هم هنر کنن مشکل ادمو به ادم بگن. که واسه من همچین هنری هنوز نکردن :)
رز جان. همونطوری که نوپو گفت بیخودی به خاطر یکی موارد انتخابی تو از دست نده. خواستگار فقط وقتی خواستگاره که بیاد جلو چشم ادم بشینه اونم واسه بار دوم. میان همون اول میرن زنگ می زنن می گن میان نمیان زنگ می زنن اطلاعات می گیرن بعد هم هیچی و ... اصلا منطقی نیست هی دلتو بذاری واسه خواستگار. هر وقت اومد بررسیش کن.
به همه موارد زندگیت برس. درس کار تفریح دوست روابط اجتماعی و ... همسر هم کنارش. همه چیتو نکن همسر پیدا کردن. اینطوری اسایشت بیشتره در عین حال هم حواست باشه که انتخابی اگه بود از دستش ندی.
عزیزم یه نگاه سطحی کردم رو بعضی تاپیکهات.
به پسرا اعتماد نداری- نیاز به اثبات صداقت داری- ابراز احساسات برات سخته. از مسایل جنسی متنفر بودی.
یا اینا قبلا اینطور بودن.
ببین از یه طرف انگار می خوای ازدواج کنی از یه طرف دیگه دست و پاتو با این موانع فکری بستی. خود اینا می تونن در عمل توی رفتارات اثر بذارن و منجر شن که ازدواج نکنی.
بشین ببین چه چیزایی هست که از شوهر می خوای و توقع داری و دوست داری و چه چیزایی هست که از شوهر نمی خوای و بدت میاد. یه سبک سنگین کن. ببین موانع فکریت کجاست.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)