به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 اسفند 93 [ 10:05]
    سطح
    20
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    834

تشکرشده 492 در 107 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام دوستان
    سلام ویس عزیز
    اولین کاری که باید انجام بدهی این است که گره ها و دغدغه های الکی ذهنت را باز کنی ناراحتی های شدیدی که تبدیل به یک غم بزرگ شده است را از بین ببری عقده ها را باز کن
    به خودت برس آخه دختر با این همه حس ها و انرژی های منفی به کجا می خواهی بررسی؟؟؟؟؟؟؟روحیه را قوی کن
    دختر همه چی به خدا ازدواج نیست همه چی خواستگار داشتن نیست
    این مرحله فقط بخشی از زندگی هست
    سخت نگیر
    همه چی که شوهر نیست تازه بدش می فهمی که چه اشتباهی کردی سخت گرفتی
    غداب بیخود به خودت نده. بچه!!!!
    به جاش شاد باش و از این روزها کمال استفاده و لذت را ببر
    به خدا شعار نیست من دقیقاً شرایط شما را دارم و می دونم چقدر عذاب می کشی می دونم خواب و خوراک نداری ثانیه ثانیه ات را درک می کنم
    ویس عزیز من از وقتی در این سایت مطالب و مشکلات دوستان را خواندم در نحوه برخورد اهداف تیپ قیافه و ... دقیقتر شدم برای مثال دیگه مثل قبل برای بچه های که زیر دستم هستن خشگ و خشن نیستم البته قبلاً هم به من گفته می شد به کسی رو نده بخصوص کارمندات ولی الان حریم مشخصی تعیین کردم در بحث کاری کاملاً جدی و مواقع دیگر خود خود واقعیم ام
    تمیزتر و منظم تر از قبل شده ام و البته یه کم هم بیشتر از قبل ارایش می کنم شادتر و پرنشات تر از قبل و بین همه همکارای خانم به شوخی می گم دیگه از رد کردن خسته شدم و دنبال گزینه مناسبم هستم و البته تاکید هم می کنم گزینه مناسب. در این مدت هم چند مورد پیش آمده که به شرایط من نخورده است
    با همسایه ها و هر کسی که یک بار برخورد می کنم و کاری پیش می آید دیگه همیشه گرم سلام و احوال پرسی می کنم عزیزم قرار نیست کسی از آسمون بیاد، خودت باید دست به کار شی راه دور هم نرو از همین اطرافیانت همکار ،خانواده و ....
    در ضمن مهربون باش و بی منت عشق بورز بی منت (نه به هدف ازدواج)به همه بخصوص زن داداشات و خواهرات و ... مثل من بگو دیگه تصمیم به ازدواج گرفتم و اهل بودن و شخصیت شخص برام مهمتر از مادیات هست
    خودت را دوست داشته باش تو و من کامل هستیم حتی اگر گزینه مناسب در شان و شخصیتمان پیدا نکردیم ایرادی بر مانیس ما کامل هستیم از گناه هم به دور باش و ارزشت را پایین نیار هر مردی ارزش تو را ندارد قدر خودت را بدان.
    موفق باشی
    بیاموزیم بی قید و شرط عشق بورزیم،

بی قصد و قرض حرف بزنیم،

بی دلیل ببخشیم،

و از همه مهمتر

بی توقع به انسانها
    محبت کنیم
    ویرایش توسط fariba s : شنبه 24 خرداد 93 در ساعت 09:21

2. 10 کاربر از پست مفید fariba s تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 24 خرداد 93), idenay (یکشنبه 08 تیر 93), sanjab (شنبه 24 خرداد 93), فدایی یار (شنبه 24 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 24 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 24 خرداد 93), مصباح الهدی (شنبه 24 خرداد 93), veis (شنبه 24 خرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 24 خرداد 93), شیدا. (شنبه 24 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)