سلام دوستان
سلام ویس عزیز
اولین کاری که باید انجام بدهی این است که گره ها و دغدغه های الکی ذهنت را باز کنی ناراحتی های شدیدی که تبدیل به یک غم بزرگ شده است را از بین ببری عقده ها را باز کن
به خودت برس آخه دختر با این همه حس ها و انرژی های منفی به کجا می خواهی بررسی؟؟؟؟؟؟؟روحیه را قوی کن
دختر همه چی به خدا ازدواج نیست همه چی خواستگار داشتن نیست
این مرحله فقط بخشی از زندگی هست
سخت نگیر
همه چی که شوهر نیست تازه بدش می فهمی که چه اشتباهی کردی سخت گرفتی
غداب بیخود به خودت نده. بچه!!!!
به جاش شاد باش و از این روزها کمال استفاده و لذت را ببر
به خدا شعار نیست من دقیقاً شرایط شما را دارم و می دونم چقدر عذاب می کشی می دونم خواب و خوراک نداری ثانیه ثانیه ات را درک می کنم
ویس عزیز من از وقتی در این سایت مطالب و مشکلات دوستان را خواندم در نحوه برخورد اهداف تیپ قیافه و ... دقیقتر شدم برای مثال دیگه مثل قبل برای بچه های که زیر دستم هستن خشگ و خشن نیستم البته قبلاً هم به من گفته می شد به کسی رو نده بخصوص کارمندات ولی الان حریم مشخصی تعیین کردم در بحث کاری کاملاً جدی و مواقع دیگر خود خود واقعیم ام
تمیزتر و منظم تر از قبل شده ام و البته یه کم هم بیشتر از قبل ارایش می کنم شادتر و پرنشات تر از قبل و بین همه همکارای خانم به شوخی می گم دیگه از رد کردن خسته شدم و دنبال گزینه مناسبم هستم و البته تاکید هم می کنم گزینه مناسب. در این مدت هم چند مورد پیش آمده که به شرایط من نخورده است
با همسایه ها و هر کسی که یک بار برخورد می کنم و کاری پیش می آید دیگه همیشه گرم سلام و احوال پرسی می کنم عزیزم قرار نیست کسی از آسمون بیاد، خودت باید دست به کار شی راه دور هم نرو از همین اطرافیانت همکار ،خانواده و ....
در ضمن مهربون باش و بی منت عشق بورز بی منت (نه به هدف ازدواج)به همه بخصوص زن داداشات و خواهرات و ... مثل من بگو دیگه تصمیم به ازدواج گرفتم و اهل بودن و شخصیت شخص برام مهمتر از مادیات هست
خودت را دوست داشته باش تو و من کامل هستیم حتی اگر گزینه مناسب در شان و شخصیتمان پیدا نکردیم ایرادی بر مانیس ما کامل هستیم از گناه هم به دور باش و ارزشت را پایین نیار هر مردی ارزش تو را ندارد قدر خودت را بدان.
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)