به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام ویس عزیز

من نمیدونم چرا هر دختری که خواستگار نداره فکر میکنه شاید عیب و ایرادی داره!!!

نمیخواد ذره بین و برداری ببینی عیب و ایرادت چیه! !
    اولا که همه آدم ها عیب دارن! هیچ گلی بی نقص نیست:)
    دوما تعداد خواستگار به تعداد معرفهایی هستش که داری.
    من از خودم گرفته تا فامیل و دوست و آشنا دارم نگا میکنم همه خواستگارامونو، معرفی کردن. همه اگه ازدواج کردن با خواستگارهایی بوده که معرفی شده، خیلی کم مورد سراغ دارم که با کسی ازدواج کردن که خودش انتخاب کرده باشه.تازه همون یکی دو تایی هم که سراغ دارم، کلی تحقیق کردن بعد گذشت چندین سال تازه بفکر خواستگار ی افتادن.( البته بدون دوستی از دور دختر و زیر نظر داشتن ببینن خوبه یانه بعد به خانواده گفتن)

خواستگار داشتن به کمییت نیست به کیفیته.
    در نهایت هر دختری با یکی از خواستگاراش ازدواج میکنه.حالا میخواد تا سن 29خواستگار داشته باشه و کسی و انتخاب نکرده باشه میخواد تا سن سی خواستگار نداشته باشه و در نهایت یک خواستگار براش بیاد و واقعا هم کفوهم باشن و ازدواج کنن.

خواستگارا هم اول میگردن و پرس وجو میکنن و دنبال خانواده خوب میگردن.بعد اقا پسر و دختر و باهم اشنا میکنن که درمورد هم به شناخت برسن.

یعنی پسر خوب، معمولا انتخاب همسر آیندشو، اول میسپره به خانواده اش، خانواده اقا پسر هم دنبال خانواده های خوب از طریق معرف ها میگردن.خانواده ای که بهشون بخوره.

پس اصلا بخودت خورده نگیر که مگه من چه عیبی دارم.هرکسی که حرفی میزنه از نااگاهیشه.( منظورم از نااگاهیش اینه که نباید بگه دختر خواستگار نداره باید اگه پسر خوبی سراغ داره خودش معرفیت کنه، خواستگار خوب از خیابون پیداش نمیشه)
    اگه دیگران حرفی زدن که چرا تا الان مجرد موندی بگو، مورد مناسبی که هم کفوت باشه و مطابق معیارات باشن تاحالا پیدا نشده.

اگه خانوادت حرفی میزنن، بهشون بگو، آخه خواستگار از خیابون که نمیاد، باید خانوادمونو معرفی کنن، بعد خواستگار میاد، معرف خواستگار میفرسته.
    بعدشم مگه من چمه؟ یه لیست از خوبیات که همینجا هم گفتی، نام ببر!
    اینجوری هم اعتماد بنفس خودت بالا میره، هم دگه خواهرهاتون و هم اشنایان نمیتونن بهتتون زخم زبون بزنن.

درمورد درس خوندن هم میتونی بگی، من درس خوندم اما این قضیه مانع ازدواج من نشده، من راهمو اینجوری پیدا کردم و حس میکردم راه من، تو زندگی اینه و الانم پشیمون نیستم، کار خوبی هم به این واسطه پیدا کردم.و راضی هستم.
    تازه مگه شما قبلا خواستگار خوب داشتین که بخاطر ادامه تحصیل رد کرده باشین؟ و الان پشیمونین؟

مردم معمولا از آدمهایی خوششون میاد که اعتماد بنفس داشته باشن، قوی و محکم باشن، پس محکم و قاطع جواب بده، تا هم اعتماد بنفست بره بالا هم دیگه دیگران حرفی دراین مورد نزنن.

بعدشم سعی کن فیلتر اتو تو زندگیت بشناسی، مثلا من خودم میدونم اولین فیلتر بزرگ خواستگارام پدرم هستن، چون هر کسی با شناختی که از پدرم دارن جرات نداره سراغ خواستگاری دخترا پدر من بیاد:)
    دومیشم ذهن خوانیه دیگران درمورد خودمه که فکر میکنن فوق العاده سختگیرم.
    ممکن هم هست دیگران درمورد شما اینطوری فکر کنن، که خیلی سختگیری.برای همین معرفیت نمیکنن.

مثلا من یبار یادمه تو یک مهمانی بودیم همه گیر داده بودن به ازدواج من و با این مقدمه هم شروع کرده بودن که اول زندگی نباید سخت گرفت و....

یهو من که از معیارام گفتم همه تعجب کردن چون تو معیارهای من جایی برای مادیات نبود همه فکر میکردن من چون همیشه هرچی خواستم فراهم بوده نمیدونم که زندگی و باید زن و مرد باهم بسازن نه اینکه حاضر و اماده خواست.

هرچند که بعدش متهم شدم به سخت گیری رو ایمان و اخلاقیات :))) اما بهرحال دیگران و از اشتباهی که کردن در اوردم. حداقل اگه خواستگاری معرفی میشه میدونن روی این بند باید تکیه کنن نه مادیات.

شماهم بگرد حتما دلیلی داره که معرفی نمیشین.احتمال داره فکر کنن چون شما کار میکنین توقعاتتون بالاست.
    اگه میتونی تو جمع ها به یه نحوی از معیارات صحبت کن.شاید اگه مشکل این باشه حل بشه.

ازدواج نکردن از ازدواج اشتباه کردن خیلی خیلی به مراتب بهتره.
    دیگه خودت داری مشکلات انتخاب های اشتباه و میببنی.
    خداییش بنظرت اگه این زنان عجله نمیکردن و درست انتخاب میکردن خوشبختتر نبودن؟
    یا حداقل اگه مجرد بودن آرامششون بیشتر از الان نبود؟
    که مجبورن با این همه مشکل تو زندگیشون مواجه بشن.، خیانت، کتک کاری، مجبوربه قطع رابطه با خانواده هاشون، گرفتن فرزندان، اعتیاد....
    اینها مشکلاتی نیست که دختران حساس جامعه بتونن براحتی تحمل کنن، من و تو دختریم میدونیم که زنانی که دارن تحمل میکنن چقدررررر زجر میکشن.
    گاهی نوشته های اقایونو میخونم که خانومهای خیانت دیده و تشویق میکنن که پشت شوهراشون باشن، میبینم چقدر راحت حرف میزنن، نمیدونن این بنده خداها چه زجری میکشن.

پس مراقب باش، که انتخاب اشتباه نکنی عزیزم، و یه عمر پشیمونی و حسرت و برای خودت آسون نخری.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : شنبه 24 خرداد 93 در ساعت 07:08

2. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 24 خرداد 93), meinoush (شنبه 24 خرداد 93), redalatkhah (یکشنبه 25 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 24 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 24 خرداد 93), نوروزیان. (شنبه 24 خرداد 93), مصباح الهدی (شنبه 24 خرداد 93), veis (شنبه 24 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)