به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Threaded View

  1. #7
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    تاریخ عضویت
    1391-2-26
    نوشته ها
    2,672
    امتیاز
    25,995
    سطح
    96
    Points: 25,995, Level: 96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

    تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

    Rep Power
    354
    Array
    روی چیزای مثبتی که داری تمرکز کن و باهاش حال کن. مثل ظاهر خوب تحصیلات کار دولتی استقلال مالی و هر چیز دیگه.

    واسه چی یه پسر وقتی رابطه ازاد می تونه داشته باشه بیاد خودشو اسیر ازدواج دایم کنه؟

    همون پسرا هم که می بینی مگه چن تاشون پول استقلال مالی مسوولیت پذیری و این چیزای لازم برای ازدواج کردن دارن که بیان خواستگاری؟

    همونایی که مسخره ات می کنن مثل خواهرت و بقیه وظیفه اشونه برات دنبال خواستگار باشن. یا با یکی دو نفر که توی محل فامیل دوست و اشنا هست و خیلی روابط عمومیش خوبه باهمه دوست شن یا با یکی که کلا علاقه داره به اینکه این جوون به اون جوون برسونه دوست شن تا تو هم شناخته بشی توسط این عزیزان و بتونن تو رو معرفی کنن.

    اگه هم دوستی می خواستی پیدا کنی که یکی هست می گی. این اقا رو که علافت کرده نمی خواد ردش کنی توی ذهنت تمومش کن. بذارش تو اب نمک . خواست بیاد نخواست نیاد.

    به ظاهرت هم برس. یه طوری تیپ بزن که خانمانه و محترمانه باشه اما یه جورایی توی چشم هم باشی که همه ببیننت. محو نشی بین دخترای دیگه. یا رفتارت باید یه طوری باشه که هم محترمانه باشه هم خاص که دیده شی.

    فکرتم خیلی واسه این چیزا نذار. به حرفای کسایی که فقط ایراد می گیرن اما نه راهنماییت می کنن نه برات دنبال خواستگار می گردن هیچ اهمیت نده.

    هر کی هم ازدواج می کنه لزوما خوشبخت نیست. همه هم حالشون خوب نیست.

    تنهاییت هم که همه مجردا می فهمن

    دوست خوب متاهل خانم هم پیدا کنی خوبه. خودش حال و روزش خوب باشه ها. کار زیادی هم باشوهرش نداشته باشی که امنیت داشته باشه. اونا هم می تونن تو رو معرفی کنن واسه خواستگار.

    دوستی و سلام و علیک و اینطور چیزا رو داشته باشین تو در و همسایه. منزوی نباشین.

    خصوصیات خودتو بشناس خوباشو پررنگ تر کن و تقویت کن. مثلا یکی خیلی خوب صحبت می کنه یکی مهربونه یکی با سیاسته و ... هر چی. بشناس و پر رنگشون کن.

    اینا هم نظرات من بود که ازدواج نکردم. اینو هم در نظر بگیر. شاید به درد نخور باشن.

    موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : جمعه 23 خرداد 93 در ساعت 19:05

  2. 10 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

    abi.bikaran (شنبه 24 خرداد 93), mina23 (جمعه 23 خرداد 93), reihane_b (شنبه 24 خرداد 93), فدایی یار (جمعه 23 خرداد 93), فرهنگ 27 (جمعه 23 خرداد 93), veis (جمعه 23 خرداد 93), دختر بیخیال (شنبه 24 خرداد 93), سنجاقک ابی (یکشنبه 27 مهر 93), ستیلا (جمعه 23 خرداد 93), شیدا. (جمعه 23 خرداد 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 20:12 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.