راستی پونی وقتی اعصابت خط خطی میشه یه کارایی بکن که مثبتم باشه. مثلا می تونی به پوستت با میوه ها رسیدگی کنی. موز. توت فرنگی. پرتقال. نارنگی. انبه . هلو. هندوانه. طالبی. خیار. گوجه فرنگی (اگه پوستت حساسیت نده بهش) و ... به میزانی که اعصابت خورد میشه بدو برو میوه ای که رسیده و نرم باشه و به پوست بخوره بزن ماساژ بده ده دقیقه ای نذار خشک شه. بعد با اب خالی بشور. لیمو ترش ولی یکی دو دقیقه حداکثر بمونه. زود با اب خنک بشور. ماساژ هم ندی لیمو ترش رو. کلا میوه های شیرین و اب دار می تونن رو پوستت بیشتر بمونن. مثل توت فرنگی هلو موز انبه طالبی. اما تا دیدی خشک داره میشه بازم یه مقدار دیگه از میوه رو بزن پوستت. حدود ده دقیقه خوبه.
با این حرص هایی که م یخوری تعداد رسیدگی میوه ای به پوستت زیاد میشه و با توجه به اینکه سنت کمه و پوستت خوبه زود هم اثرش رو می بینی. من قدیما اینکارو م یکردم. وقتی هم که اعصابت خورد میشه می تونی بدنتو با لوسیون بدن سبک مثل سینره ماساژ بدی. دست و پا. اینم خوبه. قدیما اینکارو می کردم وقتی گریه می کردم :) عادتام از الاتم بهتر بود باید برگردم به گذشته :) ورزش هم خوبه بکنی. خودتو تو فکرات ول نکن. اون تاپیک بهار زندگی هم خوبه واسه کنترل فکر. موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)