منم به عنوان یک دختر میگم فراموش می کنن هرچند که مدت زمان این فراموشی بستگی به عمق رابطه و احساس داره ولی با اطمینان می گم فراموش می کنن
تنها راهش هم گذر زمان هست
اما این نگرانی شما رو کاملا درک می کنم و بهتون حق میدم همون طور که ما دخترا نگران عشق اول آقایون هستیم شما هم نگران باشید
اکثر خانوما و آقایون jتا بیست و چند سالگی یه تجربه عشقی دارند حتی اگر باهاش در ارتباط نباشن دوست داشتن رو تجربه می کنن پس با این اوصاف اکثرشون عشق اول خواهند داشت
در بیشتر موارد می تونن فراموش کنن حتی اگر هم نتونستن می تونن این افکار رو سرکوب کنن اما در نهایت برمیگرده به ذات خود اون دختر
اینکه چقدر به همسرش و زندگی مشترک متعهد باشه
اگر سعی کنید توی انتخاب همسر انتخاب درستی داشته باشید کمتر درگیر این مسائل خواهید بود
اینکه دختر عاقل و متعهدی رو انتخاب کنید که واقعا مفهوم زندگی مشترک رو درک کنه و بدونه هر گذشته ای که داشته باید خونه پدرش دفن کنه و با ذهن خالی از عشق غیرهمسر وارد خونه بخت بشه
هیچ وقت آدما از لحاظ رفتاری مثل هم نیستن و قطعا تفاوتهایی خواهند داشت پس عشق اول هم با همسر متفاوته اما نکته مهم اینه که همسر رو با تمام وجود بپذیریم
اگر هم واقعا توان فراموشی نداریم و نمی تونیم با احساسمون کنار بیایم هیچ وقت ازدواج نکنیم
بخشی از فراموش کردن به نوع رفتار همسر مربوط میشه شما اگر به عنوان یه همسر سعی کنی زندگیت کمبودی نداشته باشه مطمئن باشید هیچ وقت خانمتون شما رو با عشق قدیمیش مقایسه نمی کنه
متاسفانه اکثر آقایون فکر می کنن نیازهای زن فقط نیازهای مادیه در حالی که نیازهای مادی لازمه زندگیه اما اصل مهم برای زن درک شدن و برطرف شدن نیازهای عاطفیشه که اکثر آقایون از این مسئله غافلن
من همین چند وقت پیش تاپیکی خانم متاهلی رو دیدم که همسر بسیار خوبی داشت و عشق اولش آدمی معتاد و بیکار بود ولی با وجود همسر باز هم به اون شخص سابق فکر می کرد و می گفت هیچ وقت نمی تونه فراموش کنه اینجا فقط می تونم یه حرف بزنم اینکه اون خانم لیاقت اون زندگی خوب رو نداشته و لیاقتش زندگی با همون آدم معتاد بوده و مطمئنم که در اون لحظه داشته از سمت خدا امتحان میشده و حتما یه جایی از زندگیش چوب این اشتباهش رو می خوره
واقعا برای این خانم و امثال این خانم متاسفم
وقتی با یه سری خانم های متاهلی که با هزار جور مشکلات زندگی و بداخلاقی همسرشون دست و پنجه نرم می کنن مقایسه می کنم واقعا تاسف می خورم
خانم هایی که تاریخ تاپیک های اولیه شون به چند سال قبل برمیگرده و این نشون دهنده تلاش اونها برای حفظ زندگیشونه
به شما توصیه می کنم حساسیت زیادتون رو کنار بگذارید چون به شدت به قانون جذب ایمان دارم و به جاش از خدا بخواید همسری عاقل و فهمیده نصیبتون کنه که حتی اگر کمبودی هم در زندگی داشت به خاطر تعهد و ایمانی که داره با مشکلات کنار بیاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)