سلام دوستان
ببخشید دیر جواب دادم آخه انگار من از 3 پست در روز بیشتر نمیتونم بنویسم.
من خیلی دوست داشتم بیشتر توضیح بدم که چرا جدا شدیم، اصلا چجوری با هم آشنا شدیم، زندگیمون چه شکلی بود و ... ولی هم تایپ همه اینا خیلی سخته هم از حوصله جمع خارج. در نتیجه سعی کردم راجع به موضوعی که واسم عجیب و شکه کننده بود بحث کنم.
واسه من جالب اینه که هیچکدوم از دوستان اینجا کاری رو که همسر سابقم انجام داده رو رد نکردن. عزیزان تو هر منبعی چه داخلی چه خارجی میتونید جستجو کنید، برقراری رابطه چه احساسی چه فیزیکی دقیقا بعد از جدایی (تازه اونم بعد از 7 سال رابطه) در ذات خودش اشتباهه. اصلا احساست من که درست یا غلط به کنار، این کار کلا غیر عقلانی و اشتباهه. حداقل یک سال زمان لازمه تا آدم با جدایی کنار بیاد و واسه رابطه جدید آماده بشه. خب هیچکس راجع به این چیزی نگفت. اکثرا یه جورایی توجیه کردن یا دلیل آوردن یا آخرش من متهم شدم. ببینین عزیزان دلیل اینکه اینجا پست گذاشتم صرفا دوست داشتم حرفای دلمو بزنم، یا اینکه با کسی که تجربیات مشابهی داره صحبت کنم. فکر می کردم اینجا جاییه واسه همدردی واسه راهنمایی جایی که یه عده به خاطر داشتن درد مشترک دور هم جمع شدن نه واسه اضافه کردن درد آدم یا قضاوت نابجا.
دوستای عزیزم خانوم مهستی، خاله غزی و کاغذ بی خط، صحبتهای شما گرم و مثبت بود و ازتون ممنونم. تا حدی به من کمک کردین. باید سعی کنم با موضوع کنار بیام و زندگی تازه ای واسه خودم بسازم.
دوست عزیزم خانوم شیدا، همونطور که گفتم جای توضیح بیشتر در مورد زندگیم نیست، این باعث نمیشه فکر کنین زندگیو جدی نگرفه بودم. اتفاقا واسه جلوگیری از خیلی بحران ها نباید زندگی رو جدی بگیرین. زندگی مشترک خیلی پیچیده تر از این حرفاست که بشه راجع بهش انقدر با اطمینان نظر داد. جدایی ما کاملا با دلایل منطقی و به دور از لج و لجبازی بود. ما حتی با یکی از بهترین مشاورای تهران صحبت کرده بودیم. توی این سایت که قرار نیست واسه من حکم صادر بشه یا اینکه بخوام خودمو گول بزنم، راجع به دیدن ایمیل ها گفتم کاملا اتفاقی بود. ما به خاطر مسائل کاری مجبور بودیم با هم در ارتباط باشیم. در هر صورت ممنون که منو راهنمایی کردین.
دوستان اگه کسی مشاور خوب چه از داخل این سایت چه غیره میشناسین لطفا منو در جریان بگذارید شدیدا نیاز به مشاوره دارم
از ناظم انجمن یا مدیریت هم درخواست دارم که تاپیکو ببندن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)