به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام دوستان . این اولین تاپیک رو که بار اول زدم خیلی حالم بد بود . هنوزم دارم با این مشکلم دست و پنجه نرم میکنم البته کار جدیدی رو شروع نمیکنم تا به خودم ثابت کنم بلدم و با استعدادم . چون که دست و دلم به کار نمیره چون که حوصله ندارم . یه وقتا فکر میکنم من آدم حسودی ام که خودم رو کوچیک میبینم به آدمایی که موفق و معروفن و اعتماد بنفس دارند حسادت میکنم دلم میخواد جای اونا باشم همه تاییدم کنند . از خودم بیزار میشم بخاطر حسادتم نمیتونم خودمو بپزیرم خیلی شخصیتم له شده

از زندگی بیزار شدم دلم میخواد برم یه جای دور زندگی کنم گاهی از همه متنفر میشم ازینکه انقدر به خاطر دیگران خودمو عذاب میدم خسته شدم میخوام فرار کنم از آدما میترسم به درک که من خیلی خوشکل نیستم پولدار نیستم نمیتونم کلاس بزارم نمیتونم هنرمندانه زندگی کنم و به خودم ببالم همه تاییدم کنن خسته شدم میخوام برم یجایی که هیچکس صدامو نشنوه نبینتم گریه کنم. ازدنیا سیر شدم اصلا از تهران بدم میاد از ماشینا خیابون ترافیک شلوغی مترو و......
    دارم خفه میشم !

- - - Updated - - -

اون حسادت که میگم حتما به خاطر اینه که خودمو از بقیه پایین تر میبینم ولی از تکبر نیست ای کاش تکبر داشتم . امروز داشتم به زندگی روستایی فکر میکردم . چون سادس چون آرامش داره
    چون روحت نفس میکشه چون از قر و فری که اینجا هست خبری نیست البته من آدم خیلی سر وساده ای نیستم اتفاقن به لباس شیک و قشنگ خیلی اهمیت میدم . ولی فقط لباس زیبا نه مارک و گرون . دلم این زندگی رو نمیخواد فقط اینجا موندن داره خفم میکنه ای کاش توی روستا بدنیا میومدم . یجایی سبزی توی شمال اصلا کشاورزی میکردم یادمه بچه بودم باغچه داشتیم توش چیز میز میکاشتم عشق میکردم ولی الان خیلی زندگیم مزخرف شده....

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام پونیو جون. چه طوری عزیزم؟ خوب و خوش و سلامتی؟ خانواده خوبن؟
    ببین من فقط پست اخر این تاپیک را خوندم. یک سوال این ترم اخر؟
    ببین انچه که می خوام بهت بگم را قبلا هم گفتم. عزیزم بیا برای یک مدت کوتاه به هیچ کدام از مشکلاتت فکر نکن و همه انرژی و تمرکزت روی یافتن رشته و هدف زندگیت بزار.
    عزیزم بیا اول ببین نقاشی را می خوای یا نه... بعد اگه منفی بود بیا فکر کن چه کار کنی...
    ولی الان همه وقت و ذهنت را روی همین بزار. به هرحال این رشته ای که دوست داشتی و در دانشگاه انتخابش کردی.....
    ببین دیگران را فراموش کن و دست از مقایسه بردار. بیا مثلا از الان تا پایان تابستان برنامه ریزی کن و شروع به طراحی و.......... و بعد یک مدت ببین نظرت واقعا چیه... ببین اگه درازمدت تلاش کنی در خودت می بینی که در این رشته پیشرفت کنی یا نه..... ببین اگه نقاشی را دوست داری کارت خیلی راحت تره.... بیا یه مدت فقط نقاشی کن و لذت ببر و خیلی هم گیر نده!!!! برای دل خودت نقاشی بکش و ببین چه احساسی داری.....
    ببین عزیزم یک بار رفته بودم پیش روانشناس و درباره 2 رشته تردید داشتم.... به یک رشته علاقه داشتم ولی وقتی با افراد مختلف مشورت کردم همه گفتند که این رشته اشباع شده و قبولی و پیشرفت در این رشته خیلی خیلی سخته و ظزفیتش هم کم.... ولی رشته دیگه کم تر اشباع شده و ظرفیتش یکم بیشتر و قبولیش کمی اسونتر.... ولی من اولی را دوست داشتم.....
    میدونی ان اقای روانشناس چی گفتند؟
    گفتند: خب اگه میگن دومی را بخون خب دومی را بخون! ولی خب اگه اولی را دوست داری ببین توانایی شو داری و حاضری بهاش را بپردازی و پی همه چیز را به تنت بمالی!!!!!! و در اخر گفتند که واقع بین باش....
    ان موقع واقعا از جوابشون جا خوردم و انتظار شنیدن چنین جوابی را نداشتم.... انتظار داشتم بگن برو دنبال علایقت و.....
    ولی الان که فکر می کنم می بینم خب پاسخ منطقی و خوبی دادند...
    حالا الان چند روز تو مود درس خوندنم!!!! و دارم می خونم ببینم بهش چه قدر علاقه دارم و می فهمم و حاضرم سختی هاشو به جان بخرم یا نه.... این پاسخی که باید خودم در عمل جوابش را پیدا کنم و هیچکس به جز خودم نمی تونه بهم کمک کنه.....
    حالا شما هم بشین یک مدت مطالعه و نقاشی کن و بین که چه قدر علاقه و توانایی داری و چه قدر حاضری صبر و تلاش کن تاپیشرفت کنی و استاد بشی......
    ببین هر رشته ای سختی های خودش را داره و بعضی از رشته ها مثل مال شماسختی های بیشتری هم داره..... همه میدونیم که انقدر که باید به رشته های هنری بها داده نمیشه.... در نتیجه موفق شدن و کار و درامد پیدا کردن سخت ترهم میشه... ولی کسیکه علاقه و توانایی داشته باشه هیچ کدام اینها نمی تونه مایوسش کنه.... فقط باید دوچندان تلاش کنه و امیدوار باشه.....
    عزیزم زمانت را از دست نده. هر چه زودنتر راه و مسیر زندگیت را پیدا کنی سریع تر هم تخصص و کار و... پیدا می کنی. هر چه تعلل کنی این فرایند هم دیرتر به نتیجه میرسه.....

موفق باشی عزیزم

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

3. 5 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (یکشنبه 14 اردیبهشت 93), khaleghezey (شنبه 13 اردیبهشت 93), meinoush (شنبه 13 اردیبهشت 93), toojih (یکشنبه 21 اردیبهشت 93), پونیو (جمعه 12 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)