سلام
خانم مصباح الهدی
به نظر من نباید با این برداشت ازدواج کنید که همسر من در آینده بخاطر من یا بخاطر شرایط خاصی تغییر میکنه
خواستگارتون رو همونطور که هست ببینید و قضاوت کنید (قطعا در آینده بر زندگی همسرتون تاثیر گذار هستید ولی ممکنه نتونید کاملا به خواسته خودتون برسید)
مثلا اگه دنبال قضاوته نباید نظرتونو طوری بهش میگفتید که در ظاهر و فقط برای راضی کردن شما بگه که شغلشو عوض میکنه و وکالت رو انتخاب میکنه (همونطور که دیدید خیلی زود دوباره به خواسته قلبی خودش برگشت )
یا اگه سیاسیه و ...
کاملا هم مشخصه که طرف مقابل هدفش از جواب دادن به سوالات شما بیان تفکرات خودش نبوده و حس میکرده که باید جوابی پیدا کنه که شما دوست دارید ازش بشنوید (یا شاید این عمل حاصل رفتار شما باشه وقتی در پایان هر سوالی که میپرسیدید جوابی که دلتون میخواست بشنوید رو مطرح میکردید)
و با هر بار تکرار کردن سوال و وقتی شما نظرتون رو در انتهای سوال میگفتید طرف مقابل رو به این جهت سوق میدادید که دفعه بعد نظری مشابه نظر شما عنوان کنه (مثل کنکور های آزمایشی که برگذار میشه و در پایان جواب به افراد داده میشه تا در کنکور نهایی جواب های درست رو بزنن)
وقتی باید صرفا و فقط و فقط معیار سن رو در نظر بگیرید که هیچ سوالی از طرف مقابلتون نتونید بپرسید
وقتی که میتونید نظر طرف مقابل رو در همه زمینه ها بپرسید (مثلا هدفش از ازدواج ) پس میشه خیلی روی سن زوم نکرد
این مطلب درسته که به طور طبیعی بهتره سن مرد بیشتر باشه اما این بیشتر بودن سن هم یک محدودیت داره
اکثر دختر ها دنبال خواستگاری هستند که دیدش به زندگی و ازدواج مثل دید پدرشون کاملا جامع و پخته باشه
و برای همین به سمت پسر هایی جذب میشن که 6 یا 7 سال و بیشتر اختلاف سن داشته باشند
افراط و تفریط در هر کاری اشتباهه
اینکار شما مثل اینه که بجای اینکه وقتتونو صرف درست کردن و پختن غذا بکنید سفارش بدید برای شما غذای آماده بیارن
و خودتون هم میدونید که خوردن غذای آماده هر چند بخاطر اینکه وقت زیادی صرف پختنش نمیکنید لذت بخشه اما شما در جریان درست شدن غذای مورد نظر نبودید و نمیتونید از سلامت غذا آگاهی پیدا کنید و خیلی نمیتونید طعمشو تغییر بدید و فقط میتونید مصرف کنید
اگر قرار باشه با پسری ازدواج کنید که حدودا هم سن شماست میتونید با هم مرحله به مرحله در جریان مسائل مختلف زندگی قرار بگیرید و روی هم تاثیر داشته باشید و به هم کمک کنید تا از پس زندگی بر بیایید
اما وقتی قراره با یک نسل بعد تر از خودتون ازدواج کنید درسته که شما از بار این مسئولیت و همراهی همسرتون راحت شدید و همسرتون قبلا در جریان مشکلات تراش خورده و آب دیده شده ولی اون فرد دیگه شکل و فرم نهایی خودشو نسبت به سنی که شما در اون قرار دارید به دست آورده و خیلی کم میتونید تغییری لحاظ کنید
ضمنا شما از دید اون فرد به ازدواج نگاه نمیکنید و همین ممکنه مشکل ساز باشه
شاید همسرتون برای شما بقدر کافی پخته و بالغ باشه اما شما هم برای اون همینطور هستید؟ یا به چشم یک فرد خام و نابالغ به شما نگاه میکنه
مطمئنا اگر تفاوت سنی شما زیاد نباشه میتونید در تصمیمات اساسی زندگی با همسرتون مشارکت کنید و نظر خودتونو بدید و سهم خودتونو داشته باشید اما وقتی که قرار اختلاف سنی خیلی زیاد باشه شما فقط باید نقش همسر بله قربان گو رو بازی کنید
اما در مورد سوالاتی که رد و بدل شده و جوابهایی که عنوان شده و معلومه برای شما مهم بوده که عنوان کردید
به من این حس وارد شد که انگار سر جلسه مصاحبه استخدامی ادارات هستم
خیلی سوالات خشک و بدون در نظر گرفتن مسائل عاطفی و احساسی بیان شده
و معلومه که سوالات شما از قلب شما و خواسته های قلبی شما بیرون نیومده و صرفا سوالاتی بوده که از مطالعه در خصوص ازدواج بدست آوردید
کاملا مشخصه که سوالاتتون رو از یک منبع از اینترنت یا از کتاب خاص یا یک فایل صوتی تصویری آموزشی در خصوص ازدواج گرفتید و به همین شکل هم ممکنه خواستگاری داشته باشید که سوالاتش یا حتی جواب ها یی که به شما میده رو از اینترنت گرفته و ...
به نظر شما در خصوص خواسته ها و ذائقه و علاقه شما در اینترنت سوال هست یا این سوالات فقط یکسری مطالب کلی هستند که نمیشه خیلی بهشون اثتنباط کرد
مثلا زندگی ایده آل سوالی نیست که هر فرد بتونه در همون لحظه جوابشو بده یا حتی اگر حظور ذهن کافی داشته باشه نمیتونه در دو خط سوال به این مهمی رو جواب بده چون ممکنه نتونه نظرشو اونطور که میخواد بیان کنه و مطلبی رو جا بندازه
به نظرم این سوال به چندین جلسه بحث و گفتگو نیاز داره
تازه زندگی ایده آل برای هر فرد در هر دوره ای از زندگی تعریفش فرق میکنه و دستخوش تغییر میشه
من نمیگم که این سوال رو نپرسید ولی اگر سوالی به این پیچیدگی دارید باید خیلی وقت بذارید تا جواب نهایی همسرتون رو بدست بیارید در ضمن جوابی که مشخص نیست در چند هفته بعد تغییر میکنه یا نه
یاد فیلم اخراجی ها افتادم که برای اعزام به جبهه داوطلب ها رو گزینش میکردند با سوالاتی مثل اینکه کفن میت چند تیکه اس و ... و اکبر عبدی که میگفت من بجای همه اینا گزینش میدم
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)