سلام آقا محمد رضا
کسی قرار نیست حال ما رو خوب کنه اینو به تو میگم تا خودم هم بشنوم هیچ وقت نباید از کسی انتظار داشته باشیم حالمون رو خوب کنه و این فقط خودما هستیم. فقط و فقط خودمون حالمون رو عوض می کنیم و می تونیم خوشحال و ناراحت باشیم و اجازه بدهیم دیگران بر ما تاثیر داشته باشن و شادمون کنن.
پس از هیچ کسی انتظار نداشته باشیم و خودمون دست به کار شیم.
این نکات رو میگم امیدوارم سرسری از روش رد نشی و وقت و انرژی برای تحقق تک تک موارد بگذاری.
_همینطور که دوست گلم مینوش گفت خودت رو ببخش ، آزاد و رها باش.
_ وضعیت جسمیت رو بپذیر.آقا با غصه خوردن کاری درست نمی شه و روز به روز بدتر و بدتر میشه پس خودت رو دقیقا همونطوری که هستی قبول کن.
_ هر وقت احساس ناراحتی داشتی نفس عمیق بکش و مکانت رو عوض کن و فکرت رو به چیزها و کارهای که دوست داری معطوف کن.
_ یک لیست از هر چیزی که دوست داری تهیه کن عذا ، لباس،دوستان، اقوام،کارها،برنامه و .... هر چی که دوست دارید.
_ حتماً و حتماً باشگاه برید و ورزش کنید در طول هفته هم شنا برید (مثل ما که کارمند نیستید حسرت به دل بمونید و آخر هفته هم انقدر برنامه داریم که به شنا نمی رسیم)
_ بی چشم داشت محبت کن .مهربان، صبور و شاد و پر انرژی باش (مگه چقدر زنده ای که از زندگی لذت نبری)
_مطالب روز ،جک ، لطیف و اطلاعات خودتون رو افزایش بدید. روزی یک ساعت دراینخصوص مطالعه کنید به مرور زمان در هر مجلسی صاحب سخن خواهید شد.
_در رشته تحصیلی خودتون ببنید چی دوست داریدترجیح میدید چه کاری انجام بدید. حتی اگر نمی دونی شروع کن هر چیزی به ذهنتون میرسه در موردش تحقیق و تفحص کنید اینترنت دنیای علم و اطلاعات هست و هر چیزی که دوست دارید درموردش تخصص عالی به دست بیارید تا روز مصاحبه برای کار شما انتخاب بشد نه همکلاسیتون.
_برای تحقق اهدافتون اولویت بندی کنید و برنامه دقیق و مدونی داشته باشید.
پسر کاسه ی چه کنم چه کنم رو بذار زمین 21سال دستت بوده کافیه دیگه بی خیال.
درحال خودت تدبیر کن برنامه ها و روابط رو کنترل و مدیریت کن.
حتماً پیش مشاور برید ورزش کنید با یه دوست قابل اعتماد درددل کنید در غیر این صورت بیا اینجا و برای ما بنویس و یا داخل برگه برای خودت بنویس تا سبک و فارغ از غم بشی.
یه توصیه بهت می کنم امیدوارم همیشه استفاده کنی هر مشکلی که داری به عنوان یک مشکل نبین اونو به عنوان یک مسئله فرض کن و استدلال و دلیل براش بیار و شروع کن به بررسی مسئله و کاملا بررسیش کن و بعد با روشهای مختلف سعی کن حل کنی حالا ببین نتیجه کدوم روش بهتر هست اون رو پیاده کن در ضمن در حل مسئله درگیرش نشو احساسی نشو از عقب و بدون احساس و کاملاً منطقی و هوشیار باش.
موفق و پاینده باشید که آن هم در گروی خواست شما است.![]()

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)