به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام هانيه جان. نظر خواهرم اينه اون چيزهايي كه من راجع به ازدواج و مورد مناسب و زندگي متاهلي مد نظرم هست فقط تو كتاب ها پيدا ميشه و واقعيت زندگي چيز ديگه اي هست .

منم به اين نتيجه رسيدم باور هاي من با باورهاي اطرافيانم متفاوت هست. يك مثال ميزنم.

من خودم هيچ مشكلي از لحاظ خانواده چهره و تحصيلات و... ندارم ولي باورم اين هست اصلا لازم نيست همسر آينده احتمالي من بخواد به آب و آتيش بزنه تا خيلي خرج هاي بيخود انجام بده مثل سرويس طلاي گرون يا يك مراسمي كه فقط يك شب هست و هزينش سر به فلك بزنه. همين نظر رو راجع به خانواده خودم دارم اين كه با وجود اينكه خانواده من برخلاف بعضي خانواده ها كه بايد به سختي بيافتند تا جهيزيه تهيه كنند .از لحاظ مالي مشكلي ندارند ولي باز هم نظرم اينه چرا بايد به خرج بيافتند و وسايلي بگيرند كه من شايد سالي يك بار هم استفاده نكنم؟؟؟

اما ميدوني در مقابل صحبت هام با يكي از متاهلين هم سن و سال خودم چي شنيدم .

گفت اين رو اينجا گفتي جاي ديگه نگي فكر ميكنند چه مشكلي داري اينقدر كوتاه مياي.

منم از اون به بعد عقايدم رو براي خودم نگه داشتم ولي بازم برام سخته با ديد ديگران به زندگي نگاه كنم.

- - - Updated - - -

يا مثلا من آقايي رو دورادور ميشناختم كه فكر ميكردم با من و خانواده من همسطح هستند حتي از لحاظ اقتصاد بلقوه از خانواده من پايين تر وقتي بر حسب اتفاق از معيارهاي انتخاب همسرش مطلع شدم يك لحظه فكر كردم فقط يك شاهزاده ميتونه مناسب ايشون باشه.

- - - Updated - - -

يا مثلا موردي بود پيشنهاد شد .من همون موقع گفتم چي فكر كردن پيشنهاد دادن؟؟؟بعد بازخوردي كه داشتم اين بود آره از لحاظ اقتصادي به شما نميخورن در صورتي كه من منظورم شخصيت خود آقا بود كه تا اون سن هر خلافي از دستش اومده بود انجام داده بود حالا براي ازدواج دنبال دختر شاه پريون ميگشت.واقعا مونده بودم خانوادگي چي فكر كرده بودن. جالب تر از اون مداومت در دادن پيشنهاد

- - - Updated - - -

يا يك مورد ديگه رو بگم .يكي از دختر هاي فاميلمون ازدواج كرد مابراي تبريك رفتيم خونشون (قبل از عقد) شيريني كه خواستگار اورده بود برامون اوردن من همون موقع از ذهنم گذشت اون خانواده حتما حسابگر هستند. دست و دلباز نيستند.(منظورم خساست نيست) و در مراسم بله برون وقتي مادر پسر و رفتار هاش رو ديدم .بعد از مراسم با خودم گفتم من اگر بودم عمرا قبول مي كردم. در صورتي كه اون دختر ازدواج كرد و چند سال هست مادرش وقتي صحبت ميشه از دست و دلبازي خانواده شوهر دخترش ميگه ولي من با چيز هايي كه ديدم هنوز هم باور نميكنم اون خانواده با اون وضعيت اقتصادي خوبي كه داشتند دست و دلباز باشن.

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

2. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

hanie_66 (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)