به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    برادر عزیز بذار دخترها ناز کنن. آسیبی به من و شما به عنوان پسر وارد نمی شه. فقط تنها کاری که باید بکنیم اینه که اگر روحیه ی حساسی داریم از این حالت دربیاییم. شاید شما به دلش ننشستی با یک بهونه ی واهی جواب رد داده یا خیلی مادی بوده که همون بهتر جواب رد گرفتی از چنین آدمی. در هر دو صورت به دردت نمی خوره. تنها قدرت ما مردها اینه که می تونیم جاهای مختلف بریم و بگردیم و کسی رو گیر بیاریم. معمولاً دخترها کمتر چنین امکانی دارند. چرا سعی نمی کنی از این امتیازت بهره ببری؟ ایشون نشد کسان زیاد دیگری هم هستند. دختر اگر ناز کنه، یا با شانس خیلی کمی ممکنه از شما بهتر گیرش بیاد یا اینکه براش هیچ مورد بهتری نمیاد و اگر بخواد حتماً ازدواج کنه با کسی ازدواج می کنه که از شمای نوعی دارای ویژگی های به مراتب پایین تری خواهد بود. پس خودش ضرر می کنه. شما امکانات مادیت برای یک پسر ایرانی با این شرایط اقتصادی داغون که مردم حتی شغل هم به زور دارن خیلی امکانات خوبیه. یعنی عالیه. مگه چقدر مادیات در زندگی نقش داره که آدم نتونه با کسی که خونه و ماشین خوب و درآمد متوسط به بالا داره زندگی کنه؟ یه وقت اشتباه نکنی خودت رو ذلیل کنی دوباره بری خواستگاری! اگر این کار رو بکنی بزرگترین اشتباه عمرت رو کردی. با فرض خیلی پایین بله رو هم بگیری اون خانم مسلماً در زندگی توقعات مالی بالایی رو مطرح خواهد کرد و اگر شما اعتراض کنی می گه تو که می دونستی تو خودت خواستی گیر دادی سه بار اومدی خواستگاری! یعنی مطمئن باشید این رو می گه اگر سر مسائل مالی به اختلاف بخورید.
    نا امید نشو. با جدیت بگرد. دختر مناسب هم هست که توقع معقول داشته باشه. در ضمن پسر جماعت نباید نگران ازدواجش باشه. فوقش همه ی دخترها ناز کنن. خونه می مونن و مجرد می مونن. من قبول دارم نفس ازدواج برای شما و خود من مسئله نیست و مسئله پیدا کردن فرد دلخواهه اما یکی از سخت ترین کارهای زندگی پیدا کردن همسره و توقع نداشته باش راحت انجام بشه. خودت رو به محیط اطرافت محدود نکن. دایره ی جستجو رو وسیع تر کن.
    ویرایش توسط تهمتن : چهارشنبه 27 فروردین 93 در ساعت 06:15

2. کاربر روبرو از پست مفید تهمتن تشکرکرده است .

فدایی یار (سه شنبه 24 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)