به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 آذر 95 [ 20:04]
    سطح
    23
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 19 در 7 پست

Array
    سلام
    این ترسم برای شروع به کار باعث شده تا دوستم که آموزشگاه داره حسابی برام کلاس بذاره.
    اول که بهش گفتم می خوام شروع به تدریس کنم و ازش خواستم در آموزشگاهش کار کنم باوجود اینکه قرار بود درصدی کار کنیم اول بهم گفت نمونه کار بیار ببینم تا شرایط و بهت بگم .( که کاملا حق داشت)
    ok نمونه کارهامو دید و بلافاصله قبول کرد و بهم گفت شرایط کلاسهات رو بگو تا توی تبلیغات بذارم ولی حالا بعد از 1 ماه که بهش هی می زنگم که تبلیغات کردی یا نه تازه برگشته می گه نه اول بیا تو یکی از کلاسهای نقاشی من امتحانی آموزش بده آموزشت رو ببینم بعد برات آگهی بذارم ( البته آگهی هاش رایگان فکر نکنید پولی قراره بده که نگران برگشت پولش باشه) خدایی ناراحت شدم و بهم برخورد چرا آموزشگاه ها قبول می کنند که موقتی اونجا کار کنی و اگر شاگردا راضی نباشن عذرتو می خوان ولی اینجوری؟؟؟ بعد از کلی سر دئوندن حالا اینو می گه خوب از همون اول اینو می گفت دیگه
    نمی دونم ولی شاید حق اینو ندارم که ناراحت بشم . تصمیم گرفتم کلاس هاشو برم و آموزش بدم ، ولی مطمئن باشین که اگر قبل از اینکه این تاپیک رو باز کنم این حرف و بهم می زد عمرا اگه می رفتم. چون با خودم می گفتم حق داره اگر نتونم چی ؟ البته یه کوچولو اینو به خودم گفتم و دوباره افت سیگنال پیدا کردم ولی دوباره اومد اینجا تاپیک رو خوندم و به خودم گفتم که من می تونم . و فیلم و بارها و بارها دیدم که آخرش خیلی به آدم حس قدرت می ده.
    آخه تو کلاسی که چند ترم اون داره با روش های خودش تدریس می کنه من برم چی بگم همش باید از شاگرداش بپرسم که استادشون چی بهشون گفته و توی همون چهار چوب باهاشون کار کنم که بنده خداها گیج نشن . بنظرم این اصلا درست نیست
    نمی دونم شما اگر کسی اینطوری هی براتون کلاس بذاره و ( هرچی باشه قرار نبود که دست مزدی براش کار کنم) چی بهش می گفتین ؟ یه دوست بهم گفت نذار انقدر دست پایین بگیرتت و خوردت کنه ...
    الان می گین نه به اون ترسش نه به این
    از نظر حرفه ای درسته که برم اونجا ؟
    می خوام تدریس خصوصی رو هم شروع کنم.

2. کاربر روبرو از پست مفید Nazlly تشکرکرده است .

abi.bikaran (دوشنبه 25 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)