به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38
    عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    اینجوری که میاین تاپیکشونو میبندن ، شما که از ما بیشتر با قوانین آشنایی دارین.
    ممکنه ایشون هنوز به اون نتیجه مطلوب نرسیده باشن.
    این سوالاتو باید خصوصی پرسید ولی چون ممنوعه،آدم مجبوره عمومی بپرسه.

به هر صورت من قصدم رسیدن به پاسخ و افزایش اعتماد به نفس نازلی از طریق

به کار بردن دانسته هاش بود.که به نظر من می تونه مربی خوبی بشه بسیار جزیی با

حوصله جواب داد.

2. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 22 فروردین 93), Esssssi (جمعه 22 فروردین 93), Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (جمعه 22 فروردین 93), دختر بیخیال (جمعه 22 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    با اجازتون در جواب سوال اقای فرهنگ منم یه نکته در مورد ترکیب رنگهاشون بگم
    اقای فرهنگ رنگ غالب بر اون صخرها ابی خاکستریه نمیدونم شما خاکستریتون با ترکیب چه رنگهایی درست کردین اما رنگ غالب این صخره ها ترکیب ابی تیره یا همون سورمه ای با کمی مشکی و برای درجات روشنترش بهش کمی سفید اضافه میکنید حتی برای اونن قسمتهایی که میخواین عمق و سایه رو نشون بدین ترکیب همون ابی تیره با سیاه بدون استفاده از رنگ سفید میتونید استفاده کنید. همین رنگ ابی خاکستری رو که درست کردین اگه سفیدشو کم و زیاد کنید میتونید قسمتهای برجسته و روشنتر صخره هارو رنگ کنید سعی کنید هر چی به سطح کارتون یا قسمتهای برجسته میرسید رنگتون رو با حجم بیشتری بردارین برای اینکار اگه از یه کاردک استفاده کنید خیلی بهتره چون رنگ نباید با رنگ زیرینش ترکیب بشه
    واگر نه طبیعی به نظر نمیرسه. وقتی رنگ رو بر میدارین باید خیلی اروم بدون فشار دادن قلم مو یا کاردک رنگ رو بکشید روی لایه زیرین.
    البته توضیحات من در مورد همین تصویری بود که نشون دادین البته من باز متوجه نشدم این تصویر برای چیه؟ میخواین مثل این کار کنید یعنی این مدل کارتونه؟
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

4. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (جمعه 22 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gisooo نمایش پست ها
    دختر بیخیال حالا اینقدر فرهنگ سوال پرسید چقدر کامل شما جوابشو دادین حالا نوبت که به ما رسید نمیدونم چرا ولی گفتین از موضوع خارج شدیم حالا نمیشد یه کم در مورد سوالام و مخصوصا سوال اخرم جواب میدادین

نوشته بودم که برام مهمه

خوش به حال آقای فرهنگ چقدر تبعیض دارین تو این سایت
    عزیزم من نخواستم تبعیض قایل بشم اتفاقا اولین باری که سوال کردن من رفتم تو تاپیک کل کل جوابشونو دادم که خانوم nazlly هم اونجا بیاین جواب بدهند و اگه خواست بحثی بشه اونجا بشه.

بعد دیدم خانومnazlly عزیز یه قسمتی توضیح دادن که مربوط به تکنیک پتینه بود احساس کردم اگه کسی کار نکرده شاید بطور کامل متوجه نشن در ادامه جوابی که به ایشون دادم توضیحات ایشون هم به یه بیان دیگه دادم (اخه نحوه زدن ضربات تاچ خیلی مهمه ورگرنه قشنگ درنمیاد)

البته اشتباه کردم.
    آخه اینجا سایت مشاوره ازدواجه گلم. بعدشم تاپیک مشکل ایشون.
    راسی درمورد سوالتون روی پارچه من دیگه گلدوزی و والا بلد نیستم. ولی میدونم رنگ های پارچه فرق داره رنگ های مخصوص داره ، هنوزم نرفتم یاد بگیرم برای همین تخصصی نداشتم که برات توضیح بدم.(تابستون میرم پیش دوستم یاد میگیرم اونموقع بیا پیام خصوصی بده اگه بازم خواسی هرچی یاد گرفتم و برات میگم) درمورد رنگ آمیزی هم که پرسیدین اینجور که من دیدم شماها طرح های خاصی نمیزنین که نیاز باشه طراحی قویی ای داشته باشی اره بیشتر لازمه که رنگ آمیزی بلد باشی بازم بستگی به طراحیت داره. بهرحال من میدونم فقط طراحیت هرچی بهتر باشه دست بازتره تو طرح زدن. اما روی پارچه و شیشه به قدرت زیادی بستگی نداره چون طرحاشو دیدم زیاد پیچیده نیست.مخصوصا اگه بخوای گلدوزی هم بکنی.

بعدشم سایت mamisite.com جواب کل سوالاتتو میده.عزیزم تازه خیلی بهتر از من.

من کلا الانه که اخطار بگیرم (مدیر همدردی الان کلا منو میندازن بیرون یه خط مشکی هم روی بیخیال میکشن.)

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    این سوالاتو باید خصوصی پرسید ولی چون ممنوعه،آدم مجبوره عمومی بپرسه.

به هر صورت من قصدم رسیدن به پاسخ و افزایش اعتماد به نفس نازلی از طریق

به کار بردن دانسته هاش بود.که به نظر من می تونه مربی خوبی بشه بسیار جزیی با

حوصله جواب داد.
    بله صد البته منم از پاسخی به شما دادن گفتم اتفاقا اگه هنرجوهاتون هنر دوست باشن که بهیچ عنوان شمارو که تازه مجانی هم اطلاعاتتون و دراختیار شون قرار میدین از دست نمیدن.

اگه کسی مثه من گیرش میومد یه ثانیه ولش نمیکرد.
    اما یجا خوندم که تاپیک نباید حالت چتی پیش بره ورگرنه قفلش میکنن.

NAZLLY عزیز تاپیکت قفل شد مارو حلال کن.
    اگه بازم مشکل داشتی یه تاپیک بزن ما تغذیه روحی میکنیمت.

**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 22 فروردین 93 در ساعت 21:05

6. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 22 فروردین 93), Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (جمعه 22 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array
    مرسی آبی بی کران،این چیزی که می بینی از یک ماه قبل از عید تا الآن درگیرشم یه مدت

با طرحش الآن با رنگش عکس ص1 هم ببین.ترکیب سورمه و سیاه امتحان می کنم.قالب

سورمه ای باشه؟اگر زنگ زیر خشک باشه بازم تاثیر داره؟

شکلاتی زرد سفید سیاه

ویرایش توسط فرهنگ 27 : جمعه 22 فروردین 93 در ساعت 21:08

8. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

abi.bikaran (جمعه 22 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    بله اگه رنگ زیرین خشک باشه هر چند لایه رنگ بخواین میتونید روش بیارین و اصلاحش کنید.
    بله غالب رنگ سورمه ای باشه یک کم سیاه اضافه کنید در نهایت برای اینکه اون رنگ اصلی صخره رو بهتون بده یک کمی از رنگتون برای تست روی پالت جدا بریزین و سفید بهش کم کم اضافه کنید تا ببینید چه مقدار سفید لازم داره تا به اون رنگ مورد نظرتون نزدیک بشه بعد میتونید به کل رنگتون اون مقدار سفید رو اضافه کنید
    ببینید اقای فرهنگ برای اینکه دقیقا به اون رنگ صخره بخواین برسین باید جنس رنگتون خیلی خوب باشه هر چقدر کیفیت رنگ بهتر باشه به طبیعت نزدیکتر میشه
    سعی کنید فقط از اکرلیک استفاده کنید گواش رنگ رو مات و بی روح میکنه من خودم به شخصه از گواش خیلی خوشم نمیاد چون حس میکنم رنگ مرده ایه و زنده و شفاف نیست.در ضمن ماندگاری و مقاومت اکرلیک خیلی بیشتره .
    شما اگه کیفیت کارتون براتون مهمه سعی کنید اکرلیک یه مارک خوب با قیمت متوسط حالا نه خیلی گرون از فروشگاهای لوازم هنری بگیرین.
    درضمن شما که همه رنگها رو برای کارتون لازم ندارین بیشتر قهو ای و اکر و زرد و ابی تیره یا همون سورمه ای و سبز چون کمی رنگ سبز در رنگهای روشن که شماره زدین در تصویر صفحه اول دیده میشه وباید به کار ببرین ولی خیلی کم .البته همین رنگ ابی خاکستری که گفتم رنگ غالب بر اون تصویر صخره هست اگه کمی زرد بهش اضافه کنید ومقدار بیشتری سفید
    میتونید مثلا به رنگ شماره 1 که علامت زدین برسین.
    راستی میشه دقیقا بگین این تصویر رو برای چی میخواین این یه ماکت صخره است که دارین روش رنگ میارین؟
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

10. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), فرهنگ 27 (جمعه 22 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array
    در پست های قبل گفتم آب توسط فیلتر کشیده می شه و از بالا ریخته می شه.سبز ناخواسته

ایجاد شده.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    nazlly جون سلام خوبی ؟
    من 19 سالمه و نقاشیرو از هنرستان شروع کردم الانم دارم دانشگاه در مقطع کاردانی میخونمش ترمای آخرم . اما واسه کارشناسی دیگه نقاشی نمیخونم چون میخوام یه نتوعی داشته باشم ! البته رشته ای انتخاب میکنم که مربوط به رشتمه چون در هر صورت هنر دوستدارم ! من هم مثل تو به تواناییم شک دارم . انقدر که کم کم شکم به یقین تبدیل شده که واقعا بی عرضه و بی استعدادم این حس توی کارم تاثیر منفیشو گذاشته طوری شدم که نمیتونم مثل قبل با انرژی کار کنم انگار مبتدی ام بی انگیزه شدم به جای این که از کار کردن لذت ببرم عصبی میشم . حتی باعث شد ترم 3 رو مشروط بشم وکلی از دوستام عقبم و 6 ترمه شدم ... نزار این حسای بد بهت غلبه کنن . همینطور که دختر بیخیال و آبی بیکران گفتند همه ی اساتید تاکید میکنن به تمرین مداوم طراحی اگه تقویتش کنی میبینی اعتماد بنفست میره بالا خودت ذهنی طرح میزنی و این خیلی ارزش داره به راحتی ام بدست نمیاد !
    با توجه به خوندن متن های راهنمایی به آقای فرهنگ ، به نظرم خیلی خودتو دست کم میگیری !

معلمی رو چون فکر میکنم استعدادشو ندارم خیلی بهش فکر نکردم ، ولی شغل قشنگیه ! اگر علاقه داری معطل نکن بر به دنبال این کار اول از جاها ی معمولی با حقوق کم شروع کن بعد هم کم کم سابقه دار میشی مشتری پیدا میکنی و میشی یه استاد حرفه ای شتاخته شده . هنر اول از همه اعتماد به نفس میخواد اونو تقویت کن ، هر چند خودم نمیدونم چطوری باید تقویتش کنم ؟! موفق باشی

- - - Updated - - -

nazlly جون سلام خوبی ؟
    من 19 سالمه و نقاشیرو از هنرستان شروع کردم الانم دارم دانشگاه در مقطع کاردانی میخونمش ترمای آخرم . اما واسه کارشناسی دیگه نقاشی نمیخونم چون میخوام یه نتوعی داشته باشم ! البته رشته ای انتخاب میکنم که مربوط به رشتمه چون در هر صورت هنر دوستدارم ! من هم مثل تو به تواناییم شک دارم . انقدر که کم کم شکم به یقین تبدیل شده که واقعا بی عرضه و بی استعدادم این حس توی کارم تاثیر منفیشو گذاشته طوری شدم که نمیتونم مثل قبل با انرژی کار کنم انگار مبتدی ام بی انگیزه شدم به جای این که از کار کردن لذت ببرم عصبی میشم . حتی باعث شد ترم 3 رو مشروط بشم وکلی از دوستام عقبم و 6 ترمه شدم ... نزار این حسای بد بهت غلبه کنن . همینطور که دختر بیخیال و آبی بیکران گفتند همه ی اساتید تاکید میکنن به تمرین مداوم طراحی اگه تقویتش کنی میبینی اعتماد بنفست میره بالا خودت ذهنی طرح میزنی و این خیلی ارزش داره به راحتی ام بدست نمیاد !
    با توجه به خوندن متن های راهنمایی به آقای فرهنگ ، به نظرم خیلی خودتو دست کم میگیری !

معلمی رو چون فکر میکنم استعدادشو ندارم خیلی بهش فکر نکردم ، ولی شغل قشنگیه ! اگر علاقه داری معطل نکن بر به دنبال این کار اول از جاها ی معمولی با حقوق کم شروع کن بعد هم کم کم سابقه دار میشی مشتری پیدا میکنی و میشی یه استاد حرفه ای شتاخته شده . هنر اول از همه اعتماد به نفس میخواد اونو تقویت کن ، هر چند خودم نمیدونم چطوری باید تقویتش کنم ؟! موفق باشی

13. 4 کاربر از پست مفید پونیو تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 22 فروردین 93), Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), فرهنگ 27 (جمعه 22 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 23 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 آذر 95 [ 20:04]
    سطح
    23
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 19 در 7 پست

Array
    سلام
    از اینکه اینجا اساتید هنری و هنرمندان حضور دارند بی نهایت هیجان زده شدم ، واقعا از اشناییتان خوشبخت و خوشحالم.
    از تمام عزیزانی که برایم وقت گذاشتند خیلی سپاس گزارم . نمی دانید اینکه استاد نقاشیی همچون استاد abi.bikaran تجربیاتشان را در اختیارم قرار دادند چقدر برایم ارزشمند است.
    راهنماییهایتان در این زمینه خیلی امیدوار ترم کرد استاد .
    استاد ، من از حدود 15 سالگی در آموزشگاه های مختلف آزاد دوره دیدم و اخیرا هم حدود 4 سال هست که پیش یک استاد سبک هایپر رئال و فتو رئال را بصورت حرفه ای کار می کنم. به عقیده خودم تازه تازه دارم از دوره یه هنرجوی مبتدی خارج می شم این یکی از علتهایی است که از تدریس می ترسم ولی با نکاتی که فرمودید یکم ترسم ریخت .

وای دیگه روم نمی شه تو این سایت راجع به نقاشی و هنر صحبت کنم آخه در حدی نیستم که در جایی که اساتید و هنرمندانی همچون استاد و خانم دختر بیخیال هستند من صحبت کنم
    همین طور که راهنماییهای شما را می خوانم امیدوارتر می شم که تو این راه بدون ترس قدم بذارم فعلا که منتظرم تا تبلیغات منتشر بشه .
    واقعا به دعاتون نیاز مند دختر بیخیال عزیز و خیلی خیلی متشکرم نکته های خوبی هم در مورد استادتون و هم در مورد تکنیک پتینه عرض کردید ، پتینه بلد هستم ولی نه در حد شما .

پونیوی عزیز کاملا حق با شماست حالا که دقت می کنم می بینم این حس بی عرضه بودن و بی استعداد بودنم تاثیر منفی بدی روی پیشرفتم گذاشته حتی گاهی مترسم سر تابلوی نصفه کاره ام برم و شروع کنم .

اگر خدا بخواد و شاگردی ثبت نام کنه مطمئنا به راهنمایی ارزش مندتان محتاج خواهم بود دارم سعی می کنم وحشتی که از این کار داشتم را از خودم دور کنم و با خواندن راهنمایی های خوبتان خود بخود بیشتر ترسم ریخته .
    خیلیییییییییییییی متشکرم
    اتفاقا خیلی خوب شد که این دوستان سوالاتشان را مطرح فرمودند چون این باعث شد تا یکی دیگه از مشکلاتم یادم بیاد اونم اینه که اگر فکر می کردم اینجا هنرمندی ندارد خیلی راحت تر به سوالات این عزیزان پاسخ می دادم ( نه بخاطر اینکه چون حس می کردم کسی نیست که تخصص داشته باشد هرچه دلم بخواهد می گویم غلط یا درست نه! ) فقط خودم را در مقابلشان کوچک می بینم. ولی حالا نمی تونم چون می دنم که دانسته های من در مقابل دانسته های شما هیچ چیزی نیست و ترجیح می دم که شما پاسخ آنها را بدهید تا به نتیجه ی مطلوبشان برسند ( البته این حقیقتی است که شاگردانی مثل من نباید در مقابل پیشکسوتان و استادان اظهار نظر کنند ) ولی حس من فرا تر از این است . من در این مواقع که هنرمندان دیگری کنارم باشند کلا حتی پیشنهاد شخصی هم نمی دهم حتی مطمئنم که اگر کلاسی داشته باشم و استاد دیگری وارد کلاسم شوند دیگر نمی توانم به شاگردانم آموزش دهم !!!!!!!!!!!!!! قبول دارم که هر استادی برای هر کاری روش خود را دارد اما با اینحال در این مواقع این فکر را می کنم که شاید راه و روش فلان استاد ( حتی اگر این استاد کسی باشد که از نظر سابقه پایینتر باشد یا حتی در زمینه ی هنری دیگر بیشتر فعالیت داشته باشد) در فلان زمینه بهتر از من باشد. و شاید های دیگر...
    همین الانشم وقتی خودم تنهام یا پیش دوستام و خانواده هستم خوب و بدون تپق برای همه گیتار مزنم ولی خدا نکنه یه نفر تو جمع گیتار بلد باشه اصلا کلا نت ها آهنگ یادم می ره همش تپق می زنم پیش استادم که اصلا نمی تونم بزنم ، حتی استادم هم این موضوع رو فهمیده و همیشه من و تنها میذاره و می ره و از دور آهنگی که می زنم و گوش می کنه البته الان که کلکش و فهمیدم باز مصیبت دارم
    یا مثلا حتی گاهی به پارک ها می رم و چهره مردم را برایشان می کشم ولی خدا نکنه ینفر بیاد بالاسرم که نقاشی بلد باشه اصلا نقاشی شبیه نمی شه؟؟؟؟!!!!!! کلا نقاشی یادم می ره ( نمی دونم باری این مشکلم هم باید تاپیک دیگه ای باز کنم ؟؟؟؟)
    اصلا این رفتار درسته؟ همه همین حس و دارن یا نه؟

15. 3 کاربر از پست مفید Nazlly تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (شنبه 23 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 23 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    Nazllyگرامی

من الان یاد روشی افتادم که یکی از دوستام انجام میداد حس میکنم برای شروع کارت خوب باشه گفتم بگم اگه دوست داشتی بکار بگیری.

البته دوستم نقاشی و در حد حرفه ای نگذرونده بود کاراش بازاری بود و مردم پسند.
    البته این.روش من تک اینترنت زیاد دیدم.
    میتونی شما یه وبلاگ درست کنی و یه بیو گرافی از کارایی که یاد دارین و بگین بعد چند مدل از کاراتون هم بگذارین.
    دوست من یه شماره اعتباری گرفتن و که مربوط بکارشون بود فقط و اونجا گذاشتن هم سفارش قبول میکردن و با پست براشون میفرستادن.
    هم میشه برای شهر خودتون بنویسین آموزش هم میدین.

این مورد هم.میتونه تبلیغات خوبی براتون باشه.وبلاگ زدن هم که خرجی نداره.

امیدوارم موفق باشی.

- - - Updated - - -

عزیزم مشکل شما همین اعتماد بنفس پایینتونه.
    مثلا به من میگی پتینه بلدم اما نه در حد من. از کجا فهمیدی؟ از همون دو کلمه اظهار نظر بنده؟؟؟؟
    عزیزم من زیادی با اعتماد بنفس گفتم ورگرنه شاید که نه، حتما کارهای شما از من چه بسا بهترم باشه. من یه هنرجوام که در وقت بیکاریش گاهی یسر بکلاسهای هنری زده. اما شما دوره هایی و گذروندی خیلی فرق داره، اطلاعاتتون بالاتره و حرفه ای تره. هیچوقت خودتو نباید دست کم بگیری هیچچچچ وقت ، حتی جلوی اونی که ازت بالاتره هم بگو مگه من چی کم دارم در حد همون میرسم.البته نه اینکه اعتماد بنفس کاذب بگیری.

من دوره ای غیر از نقاشی نگذروندم، اما درکنارش درجمع های هنری شرکت کردم، مثلا استادم دارن گالری میزنن رفتم کمکشون کردم درکنارش چهارتا کار هنری هم یاد گرفتم مثه ویترای یا سفره آرایی و نقاشی رو سفال و..
    منم درحد حرفه ای اصن بلد نیستم فقط وقتی کسی کار میکرده یاد گرفتم.
    یا مثلا خیلی سایتا هستن نحوه آموزششونم توضیح میدن شما میتونی به این سایتا مراجعه کنی حتی شیوه یادگیریشونو ببینی چطوریه.
    بعضیا بیان خوب و ساده ای دارن.
    من همیشه سعی کردم حسود باشم :))) رقابت سالم و دوست دارم.
    من با ترم بالاییم هم حتی رقابت میکنم. :))
    حرفایی که استادم بهم زده و میرم بهشون میگم، البته حرفای درست هاا میگم مثلا کارت اینجاش از نظر حرفه ای مشکل داره اینقد با اعتماد بنفس میگم بنده خدا تازه گوشم میده ( البته نه اینکه نباید گوش میداد من نمیگفتم استاد میگفت بهش فقط میخوام بگم اعتماد بنفس داشتن چکار میتونه بکنه.)
    اتفاقآ کاراشون از دید یه آماتور خیلیم قشنگ بوده، اما یه استاد نباید به هنرجوش بگه کارت قشنگه، باید از دید حرفه ای بررسیش کنه و ایراداشو بگیره. اما میتونه در نهایت بگه خب کارت خوبه نسبت به قبلیا سعی کردی ایراداتو اصلاح کنی. .
    اینجوری ثابت میکنی استاد خوبی و نکته بینی هستی.
    شما تمام مشکلاتتت از نداشتن اعتماد بنفسه.
    یعنی چی یکی اونجا بلد باشه من دیگه گیتار نمیزنم نقاشی نمیکشم!!!!! آخه این چه حرفیه شما میزنی. تازه برعکس باید باشه یکی اونجا بلد باشه شما بکش، خیلیم تلاش کن بادقت تر از دفعات قبل باشی.
    شما فکر کردی هرکی دوکلمه بلد بود یعنی دیگه نقاشه؟؟؟!!!!
    تو حتی نسبت به هم دوره ای هات باید بگی از کجا معلوم که ایشون درساش و از من بهتر یاد گرفته باشه از من بهتر بلد باشه.
    چه برسه دیگه به کسی که نمیدونی از کجا و پیش کی و چطوری یاد گرفته.

من اینقدر به استادم اعتماد دارم که میگم، از استاد من بهتر نیست:))
    اما درکنارش با وجودیکه اینو میگم اما از حتی همون ترم بالاییامم سعی میکنم چیزی یاد بگیرم.و چیزی که من تا حاالا فهمیدم اینه که هزکسی برای خودش سبک منحصز بفردی داره. و هرکسی تو یسری موارد خیلی خوبه و عالیه و باز تو یسری موارد ضعیف عمل میکنه، یعنی وقتی اطرافیانمو که در یه سطح هستن و رو یه ترازو میذارم میبینم برابرن. بخاطر داشتن ضعف ها و قوت هایی که هزکسی در وجود خودش داره

پس زیاد نگران نباش.اتفاقا بنظرم شما خیلی قشنگ توضیح دادی.
    خوش بحالت دنیا موسیقی مورد علاقتم رفتی، منم پیانو دوست داشتم یه ترم متاسفانه بیشتر وقت نشد برم دیگه وقتم کفاف این یکی و نداد:((

واییی من یکی که خیلی بهت غبطه میخورم خوش بحالت من جات بودم یه آموزشگاه حتما میزدم. مدرک ارشاد هم اگه بتونی بگیری که عالی میشه.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : شنبه 23 فروردین 93 در ساعت 08:37

17. 4 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 23 فروردین 93), Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), فرهنگ 27 (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (شنبه 23 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام Nazlly جان. به همدردی خوش امدی

عزیزم منم با دوستان دیگه، خصوصا دختر بی خیال عزیز موافقم، باید روی اعتماد به نفست کار کنی. متواضع بودن خیلی خوبه ولی نباید با خود کم بینی اشتباه اش بگیری.
    و برای مقابله با ترس، همانطور که میدونی و دوستان هم گفتن، تنها راهش انجام کاریه که ازش می ترسی...
    یادمه قبلا چند بار خصوصی تدریس کردم، و در ابتدا خیلی می ترسیدم، یادمه خواهرم ازم پرسید از چی می ترسی؟! منم گفتم از اینکه نتونم مطلب را خوب توضیح بدم و یا سوالی بپرسند و بلد نباشم پاسخ بدم. بعد خواهرم گفتن: برای خوب توضیح دادن مطلب، باید موضوع را بلد باشی و تسلط داشته باشی و به جای ترسیدن، بشین مطالعه کن و خلاصه ای از مطالبی که می خواهی بگی را تهییه کن و اگر هم سوالی پرسیدن و بلد نبودی، بگو نمی دانم و مطالعه می کنم و می پرسم و جلسه بعد بهتون می گم!
    و من هم همینطوری عمل کردم و یادمه جلسه اول وقتی با ان دانش اموز رو به رو شدم، دیگه اصلا به هیچی فکر نمی کردم جز مطالبی که می خواستم توضیح بدم و اگر هم چیزی را نمی دانستم همانطور که خواهرم گفتن عمل می کردم.... و اینطوری نگرانی هام را کم کردم..
    شما هم ببین از چی می ترسی و براش راه حل پیدا کن...
    اونم اینه که اگر فکر می کردم اینجا هنرمندی ندارد خیلی راحت تر به سوالات این عزیزان پاسخ می دادم ( نه بخاطر اینکه چون حس می کردم کسی نیست که تخصص داشته باشد هرچه دلم بخواهد می گویم غلط یا درست نه! ) فقط خودم را در مقابلشان کوچک می بینم. ولی حالا نمی تونم چون می دنم که دانسته های من در مقابل دانسته های شما هیچ چیزی نیست و ترجیح می دم که شما پاسخ آنها را بدهید تا به نتیجه ی مطلوبشان برسند ( البته این حقیقتی است که شاگردانی مثل من نباید در مقابل پیشکسوتان و استادان اظهار نظر کنند ) ولی حس من فرا تر از این است . من در این مواقع که هنرمندان دیگری کنارم باشند کلا حتی پیشنهاد شخصی هم نمی دهم
    عزیزم، به نظر من هیچ وقت نه خودت را دست کم بگیر و نه دست بالا! انچه را که میدونی را توضیح بده و اگر هم نمیدونستی، چیزی نگو و اگه لازم شد بگو نمی دانم ولی تحقیق می کنم و بهتون می گم و اگر مطمئن هم بودی که در ان جمع متخصصی نیست، باز هم پاسخ نادرست نده... و در این شرایط خدا را به یاد بیار که متخصص ترینه و همیشه و همه جا هست و ناظر بر همه چیز....!
    و اینکه می گی الان دانسته های من در برابر شما هم هیچه، دیگه اغراق در تواضع. همیشه تعادل را حفظ کن و افراط و تفرطی نکن

همین الانشم وقتی خودم تنهام یا پیش دوستام و خانواده هستم خوب و بدون تپق برای همه گیتار مزنم ولی خدا نکنه یه نفر تو جمع گیتار بلد باشه اصلا کلا نت ها آهنگ یادم می ره همش تپق می زنم پیش استادم که اصلا نمی تونم بزنم ، حتی استادم هم این موضوع رو فهمیده و همیشه من و تنها میذاره و می ره و از دور آهنگی که می زنم و گوش می کنه البته الان که کلکش و فهمیدم باز مصیبت دارم
    به نظرت دلیلش چیه؟ یعنی چرا در برابر دوستان متخصصت نگران میشی؟ دلیلش این نیست که فکر می کنی اگه اشتباه کنی، دانش و مهارت ات زیر سوال میره؟ خب مثلا هم اشتباه کنی، یک نت را جا به جا زدن که اشکالی نداره و نشانه نداشتن مهارت نمیشه... در این شرایط سعی کن از قطعه ای که می نوازی لذت ببری و فقط به ان فکر کنی و اگر هم اشتباهی شد اشکالی نداره، مهارت شما زیر سوال نمیره... بلکه تجربه ات بیشتر میشه.....

و در اخر می توانم خواهش کنم اگر وقت کردی، یک سری هم به تاپیک پونیو بزنی و راهنمایی اش کنی.. همینطور که خودش هم توضیح داد، ایشون هم یکی از نقاشان این تالار هستند. و فکر می کنم که شما هم بتونی ایشون را راهنمایی کنی.... لینک تاپیکش را برات میزارم...
    http://www.hamdardi.net/thread-32474.html
    البته به نام تاپیک نگاه نکن! کلی هم ویژگی مثبت و دارایی ارزشمند داره که بهش افتخار کنه

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »​

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »​

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

19. 4 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 23 فروردین 93), Nazlly (شنبه 23 فروردین 93), فرهنگ 27 (شنبه 23 فروردین 93), پونیو (شنبه 23 فروردین 93)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)