به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    در کل جراح زیبایی بهترین فردی هستش که میتونه در خصوص بینی تو نظر بده که نیاز به جراحی داره با نه و در صورت جراحی چه اتفاقی برات می افته

تو هم اگر دیدی نظر جراح اینه که سالهای بعد باید عمل بشه یا اگر دیدی جراح عنوان میکنه که نمیتونه روی بینیت زیاد مانور بده و تصاویری که برای بعد از جراحیت ارائه میده چندان تفاوتی نداره با شکل الانت بهتره زیر بار هزینه و مشکلات احتمالیش نری اما اگر دیدی تغییر زیادی میتونه روی بینیت اعمال کنه و روی زیباییت تاثیر مثبت داره به نظرم بهتره این جراحی رو انجام بدی

و حتما مادرت رو با خودت ببر تا مادرت هم در جریان نظر جراح و متخصص قرار بگیره

------------------------------------------------------------------------
    ویرایش مدیر همدردی: کلیه مطالب 1234567 گرامی که توصیه به مسئله جراحی و پیگیری این قضیه دارد مورد تائید همدردی نیست و راهکاری مشکل زا می باشد(نه مشکل گشا)
    سلام
    مدیر عزیز و گرامی
    من حرفمو پس میگیرم
    شما بجای اینکه نظر یک جراح و متخصص زیبایی بینی رو در مورد بینیت و مسائل مرتبط با جراحی جویا بشی بهتره پول به حساب آقای مدیر همدردی بریزی و نظر کارشناسی ایشون رو جویا بشی
    ایشون بیشتر تخصص دارن و میتونن شما رو راهنمایی کنن
    در خصوص زیبایی هم اگر حس میکنی زیبا نیستی حتما بقول دوستان فردی بی اعتماد به نفس هستی و مشکلات روانی و روحی داری
    دوستانی که هیچگاه صورت شما رو ندیدند و مثل آقای مدیر که از نوشته های یک فرد توانایی برسی آناتومی صورت یک فرد رو داره

ویرایش مدیر همدردی: لطفا به عنوان این تاپیک توجه کنید مسئله جراحی بینی نیست. مراجع دقیقا مشکلش را گفته است.

اما مدیر عزیز و گرانقدر صحبتی با شما دوست عزیز دارم
    شما جراحان پلاستیک را افرادی کلاش و سودجو میپندارید که قصد ترکه کردن هر کسی که به آنها مراجعه میکند را دارند و درست مثل جامعه ما تمامی افرادی را که از ظاهر خود ناراحت هستند حتی بدون دیدن ظاهرشان افرادی خودباخته ، بیخدا ، ناامید و بی اعتماد به نفس میپندارید اما اصلا این طرز فکر شما درست نیست

تشخیص این مطلب که دختر یا پسر در خصوص زیبایی خود مبالغه میکند یا مشکلات روحی باعث شده به اشتباه خود را فردی زشت بپندارد به عهده جراح و متخصص این امر است

من بارها شنیده ام افرادی که ظاهری زیبا و عاری از عیب های زننده دارند وبه عنوان مثال تمایل دارند شبیه بازیگران هالیوود و فیلم های سینمایی بشوند و به پزشک متخصص مراجعه کرده اند و پزشک نتنها هیچ اقدامی برای این افراد انجام نداده است بلکه آنها را به روانپزشک معرفی کرده است

جراح متخصص زیبایی قطعا اگر بیشتر از شما در خصوص روانشناسی و مشکلات روحی و روانی مراجعان مطالعه نکرده باشد کمتر از شما مطالعه نکرده است

البته بزرگترین ایراد کار شما که نابخشودنی میباشد این است که از طریق اینترنت و بدون رویارویی با شخص مورد نظر و صرفا از مطالبی که مینویسد توانایی و صلاحدید ان را دارید که فردی را که از ظاهر خود ناراحت است را قضاوت کنید و برچسب هایی که برای خیل عظیمی از مردم آماده کرده اید را بر روی پیشانی آن فرد بچسبانید

متاسفانه مشکل شما با من از زمانی آغاز شد که در خصوص آیه 26 سوره نور و صحبت های شما در این مورد و برداشتی که از آن آیه داشتید و برداشتی که از صحبت های مولانا داشتید نظری مخالف نظر شما دادم

واز اون روز به بعد بیانیه نویسی شما علیه من آغاز شد و بجای اینکه زمان خود را صرف راهنمایی مراجع بکنید تمام وقت خود را صرف این میکنید تا خطی از صحبت های من را جدا کنید و با اقدامی عجیب صحبت های من را بر اساس خطی که جدا کردید تحریف و تفسیر هم میکنید

مثل مورد بالا که من به ایشون پیشنهاد دادم بهمراه مادر خود به پزشک متخصص مراجعه کند و نظر کارشناسی یک پزشک را جویا شود در حالی که شما زحمت کشیدید و حرف من را که به زبان فارسی نوشته شده ترجمه کردید با این عنوان که من توصیه کردم ایشون جراحی کنه

که من انقدر احمق نیستم که از روی نوشته همچین توصیه ای به کسی بکنم
    حتی با دیدن صورت ایشون هیچوقت این توصیه رو نتنها به ایشون بلکه به هیچ فرد دیگری نخواهم کرد و برای این امر افراد با تجربه و متخصصی حظور دارند که نظرشان بسیار با ارزش و صحیح تر از من است

بحرحال امیدوارم دفعات بعدی بجای اتلاف وقتتان در بیانیه نویسی و تعقیب نوشته های من وقت خود را صرف امور باارزش تری کنید و اگر صلاح میدانید بجای کل کل به مراجع پاسخ دهید (هر چند فکر نکنم این اتفاق رخ دادنی و امکان پذیر باشد)

موفق باشید
    خدانگهدار

ویرایش مدیر همدردی:
    لطفا همانطور که در قوانین آمده است ، همه کاربران محترم (از جمله شما 1234567 گرامی) موارد مرتبط با مسائل مدیریتی تالار از جمله انتقادات یا پیشنهادات خود را صرفا از طریق لینک تماس با ما مطرح کنند. و در ذیل تاپیک مراجعان مطرح نکنند و اصل تاپیک را به حاشیه نبرند.

- - - Updated - - -

اما پونیوی عزی من امروز به دو پزشک جراح پلاستیک صورت مراجعه کردم
    پزشک اول بدون دریافت حق ویزیت مشاوره میداد
    به من گفت که بینی تو بزرگه اما چون صورت بزرگی داری کاملا با صورتت تناسب داره
    در ضمن به من گفت که پوست صورتت ضخیمه و جراحی تاثیر کمی میتونه روی ظاهرت بذاره
    و بهم گفت میتونه قسمتی از پوستم رو بتراشه
    و در مجموع نظرش این بود که میتونه جراحی کنه ولی خیلی تغییر نمیکنم

منو معرفی کرد به آتلیه عکاسی که در همسایگی مطبش بود و کاغذی دستم داد و رفتم و توی اون کاغذ قسمت های مختلفی مشخص کرده بود و من اون کاغذ رو به عکاس دادم و عکس گرفت و گفت هزینه اش حدود 50 تومن میشه که من مبلغ کمی به عنوان بیعانه دادم و اومدم بیرون

بعد رفتم سراغ جراح دیگری که 23 تومن هزینه ویزیتش بود که به من گفت که من اگر جای تو بودم عمل زیبایی انجام نمیدادم
    بهم گفت که ممکنه تغییر کمی روی صورتت اتفاق بی افته ولی بخاطر مشکلی که پزشک اول هم عنوان کرده بود یعنی پوست ضخیم بهم گفت که کار سختیه و نتایج جالبی نداره و حتی تورم اون مدتها در صورت من خواهد موند و تراشیدن پوست هم افاقه ای نمیکنه

و من به حرف اون گوش دادم و رفتم به عکاسی و عکس ها رو کنسل کردم

در این ماجرا 23 هزار تومن ضرر کردم اما خیالم از این بابت راحت شد و دیگه بهش فکر نمیکنم

- - - Updated - - -

اما پونیوی عزی من امروز به دو پزشک جراح پلاستیک صورت مراجعه کردم
    پزشک اول بدون دریافت حق ویزیت مشاوره میداد
    به من گفت که بینی تو بزرگه اما چون صورت بزرگی داری کاملا با صورتت تناسب داره
    در ضمن به من گفت که پوست صورتت ضخیمه و جراحی تاثیر کمی میتونه روی ظاهرت بذاره
    و بهم گفت میتونه قسمتی از پوستم رو بتراشه
    و در مجموع نظرش این بود که میتونه جراحی کنه ولی خیلی تغییر نمیکنم

منو معرفی کرد به آتلیه عکاسی که در همسایگی مطبش بود و کاغذی دستم داد و رفتم و توی اون کاغذ قسمت های مختلفی مشخص کرده بود و من اون کاغذ رو به عکاس دادم و عکس گرفت و گفت هزینه اش حدود 50 تومن میشه که من مبلغ کمی به عنوان بیعانه دادم و اومدم بیرون

بعد رفتم سراغ جراح دیگری که 23 تومن هزینه ویزیتش بود که به من گفت که من اگر جای تو بودم عمل زیبایی انجام نمیدادم
    بهم گفت که ممکنه تغییر کمی روی صورتت اتفاق بی افته ولی بخاطر مشکلی که پزشک اول هم عنوان کرده بود یعنی پوست ضخیم بهم گفت که کار سختیه و نتایج جالبی نداره و حتی تورم اون مدتها در صورت من خواهد موند و تراشیدن پوست هم افاقه ای نمیکنه

و من به حرف اون گوش دادم و رفتم به عکاسی و عکس ها رو کنسل کردم

در این ماجرا 23 هزار تومن ضرر کردم اما خیالم از این بابت راحت شد و دیگه بهش فکر نمیکنم

2. کاربر روبرو از پست مفید 1234567 تشکرکرده است .

پونیو (یکشنبه 17 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)