سلام
به نظرم بزرگترین مشکلت اینه که نمیتونی با والدینت ارتباط خوبی برقرار کنی
بحرحال جراحی زیبایی هزینه لازم داره
بهتره این موضوع رو بصورت جدی با مادرت مطرح کنی
مطمئنم اوایل مخالفت میکنن ولی کم کم راضی میشن پس سعی نکن همون بار اول تموم راه رو بری و همه جوره متعاقدشون کنی
اگر با مادرت صحبت کنی احتمالا بخاطر سلامتی تو زیر بار این عمل نخواهد رفت که در این خصوص باید سعی کنی نظرشو جلب کنی و بیشتر باهاش صحبت کنی
در خصوص صحبت هایی که به دعوا ختم میشه 90 درصد دعواها بخاطر لحن گفتگو هستش و 10 درصد بخاطر اختلاف نظر هستش پس باید با احترام و صبر باهاشون صحبت کنی تا بتونی نظرشون رو جلب کنی
چون گفتی پدرت و خواهرت در خصوص بینیت باهات شوخی میکنن احتمالش هست که خانوادت در این خصوص زودتر باهات موافقت کنن
توی اینترنت جستجو کن ببین ابعاد و اندازه های متناسب بینی در ارتباط با صورت چقدره
مثلا زوایای و پهنای قسمت های مختلف بینی در هر صورتی بر اساس فرمولی خاص بدست میاد
برای همین ممکنه یه نفر بینی بزرگی داشته باشه اما با صورتش همخوانی داشته باشه اما یه نفر دیگه جراحی زیبایی کنه و بینیش کوچک بشه اما با صورتش نخونه
حداکثر هزینه جراحی بینی فکر کنم 5 میلیون باشه (برای بهترین پزشک های تهران)
و این هزینه احتمالا بین 3 تا 4 میلیون متغییر باشه
بهترین کار اینه که با مادرت صحبت کنی و دست مادرتو بگیری و ببری پیش چند تا از دکتر های خوبی که میشناسی
اونجا از صورتت عکس میگیرن و بهت نشون میدن صورتت بعد از عمل زیبایی چه شکلی میشه و نسبت های بینیت با صورتت رو اندازه میگیرن و اگرم بینیت خوب باشه و لزومی به جراحی نباشه حتما بهت میگن
هر کاری خطر خاص خودشو داره حتی آب خوردن ممکنه آب بشکنه توی گلو یک نفر یا همین عبور ساده از خیابون ممکنه جون یک نفر رو بگیره
جراحی بینی هم مخاطرات خاص خودشو داره ممکنه در تنفس دچار مشکل بشی یا به مجرای اشک صدمه بخوره یا بینیت بدتر از قبل بشه ولی این احتمالات درصد های خیلی کمی هستن که برای تعداد خیلی کمی ممکنه رخ بدن و اکثرا نتنها براشون اتفاق بدی نمی افته بلکه زیباتر میشن
همین افراد ممکنه احساس بدی که در مورد خودشون داشتن و افسرده و گوشه نشین شده بودن ولی این جراحی بهشون کمک کرده تا از این وضعیت خارج بشن
در عوض من خیلی ها رو میشناسم که بینی زیبایی داشتن و عمل کردن و بینیشون چندان تغییری نکرده چون جراح پلاستیک در کارش محدودیت داره و نمیتونه بینی رو خیلی کوچک کنه چون در تنفس اون فرد اختلال ایجاد میشه و در ضمن اگر ابعاد بینی با صورت نخونه حتی ممکنه تاثیر عکس بده و زیبایی رد هم از بین بره
در کل جراح زیبایی بهترین فردی هستش که میتونه در خصوص بینی تو نظر بده که نیاز به جراحی داره با نه و در صورت جراحی چه اتفاقی برات می افته
تو هم اگر دیدی نظر جراح اینه که سالهای بعد باید عمل بشه یا اگر دیدی جراح عنوان میکنه که نمیتونه روی بینیت زیاد مانور بده و تصاویری که برای بعد از جراحیت ارائه میده چندان تفاوتی نداره با شکل الانت بهتره زیر بار هزینه و مشکلات احتمالیش نری اما اگر دیدی تغییر زیادی میتونه روی بینیت اعمال کنه و روی زیباییت تاثیر مثبت داره به نظرم بهتره این جراحی رو انجام بدی
و حتما مادرت رو با خودت ببر تا مادرت هم در جریان نظر جراح و متخصص قرار بگیره
اطلاعاتی که من در خصوص جراحی بینی دارم اینه که جراحی بدون دردی هستش اما مراقبت های زیادی نیاز داره مثلا 1 هفته بینیت توی گچ خواهد بود و صورتت ورم میکنه و دور چشمات کبود میشه که به مرور زمان و در یک هفته تا یک ماه تمام علائم بهبود پیدا میکنه
و بینیت اوایل بسیار متورم میشه و کم کم ورمش میخوابه و به شکل واقعیش در میاد
اما در مورد خود من که پسر هستم
من چند سالی بود که به جراحی بینی فکر میکردم و دوستی هم داشتم که بهم گفت بهتره جراحی کنی (بدور از شوخی و کاملا جدی بهم گفت)
از وقتی این تاپیک رو درست کردی منم به این فکر افتادم که این جراحی رو انجام بدم برای همین توی این چند هفته تحقیقات زیادی انجام دادم و با خودم قرار گذاشتم بعد از تعطیلات عید برم مطب چند تا جراح متخصص و نظر اونا رو بپرسم و بدونم
تا چند ساعت دیگه میخوام برم و تحقیقات رو شروع کنم
من از هر کی پرسیدم گفتن که بینیت بزرگه ولی این حرفا برام معیار نبود تا چند روز پیش که خواهرم دوربین عکاسی با خودش آورده بود از تمام نما ها از خودم عکس گرفتم و با برادرام و فامیل هم کلی عکس گرفتم و متوجه شدم بینیم خیلی بزرگه
همیشه مواقعی که پای دوربین میومد وسط چه برای عکاسی و چه برای فیلم برداری من سعی میکردم فرار کنم و عکس نگیرم
البته زندگی کردن در جامعه ما هم بی تاثیر نیست و بیشتر مردم عقلشون به چشمشونه
و خیلی ها که هیچ مشکلی در خصوص زیباییشون نداشتن اقدام به جراحی زیبایی میکنن و کشور ما در زمینه جراحی زیبایی رکورد داره
این بزرگی بینی برای خودم عیب نبود و حتی ازش لذت هم میبردم چون مثلا وقتی با دوستم بدنسازی کار میکردم متوجه میشدم خیلی راحت میتونم فعالیت هوازی انجام بدم و در کنار اون وقتی میدیدم برادرم که بینیش کوچیکه موقع خواب خرو پف میکنه یا بیشتر با دهن نفس میکشه و حس بویاییش خیلی از من کمتره نتنها از بینیم بدم نمیومد بلکه کیف هم میکردم
تا اینکه دوسال پیش دختری که دوستش داشتم مسئله زیبایی من رو بصورت غیر مستقیم مطرح کرد
من اون موقع کار خاصی نکردم وتصمیم خاصی نگرفتم
اون زمان فکر میکردم مرد نباید به زیباییش بها بده و مردی که دنبال این کارها میره حتما مشکلات روحی روانی و کمبود اعتماد به نفس داره اما چند ماهیه که فهمیدم اون تفکرات اشتباه بوده
من مشکلات دیگه ای هم دارم مثلا صورتم پره از جای جوش و برای همین یک ماه پیش لیزر کردم و امروز اگه نتونم برای جراحی بینی وقت مناسب بگیرم میرم و مرحله دوم لیزر رو انجام میدم چون تا 4 مرحله باید اینکار رو انجام بدم
مشکلات دیگری هم دارم مثلا دندونام ردیف نیست یا موهام خیلی خیلی کم پشت شده و یجورایی مثل جنگل های دچار حریق شده
قصد دارم از امروز تا آخرین لحظه زندگیم به زیباییم بها بدم وبرام مهم نیست که بخاطر کارهایی که میکنم دیگران چه قضاوتی در مورد من دارن مهم اینه که برای خودم زندگی کنم و از لحظه لحظه زندگی لذت ببرم
چقدر حرف زدم !
------------------------------------------------------------------------
ویرایش مدیر همدردی: کلیه مطالب 1234567 گرامی که توصیه به مسئله جراحی و پیگیری این قضیه دارد مورد تائید همدردی نیست و راهکاری مشکل زا می باشد(نه مشکل گشا)

علاقه مندی ها (Bookmarks)