به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 93 [ 11:17]
    سطح
    10
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 114 در 51 پست

Array
    سلام
    به نظرم عنوتان تاپیکتون گویا نیست.
    شاید به خاطر این بود که سعی داشتم 2 موضوع جدای از هم را مطرح کنم. سعی می کنم یک عنوان گویاتری انتخاب کنم و اگر این تاپیک به نتیجه نرسید تاپیک های جداگانه ای برای 2 موضوع بزنم.

اما در مورد تیپ شخصیتی خودتون برای من کمی گنگ هست. منظورتون از آدم تحلیلی و همچینین کلان نگر چیست؟ چون با توجه به اونچه در ذهن من از معانی این دو کلمه هست این دو خصوصیت در تضاد قرار دارند.
    مشکل بنده این است که هر گاه می خواهم مطلبی را خلاصه تر از آنچه که در ذهنم است بیان کنم به مشکل بر می خورم.

منظور بنده از شخصیت و کار منطقی، تحلیلی و کلان نگر این است:
    بنده مدرک آکادمیکی ندارم ولی کارم صرفا علمی است. هر چند شخصیت چندان خونگرمی ندارم که بخواهم خود را نشان بدهم و البته به نظر خودم متعادل است اما در هر گروه و مکانی که قرار گرفته ام در بازه زمانی نسبتا کوتاهی به عنوان فردی منطقی و تحلیل گر شناخته شده ام و به محل رجوع و مشاوره تبدیل شده ام.
    به تعداد از طرف نهادهای فرهنگی و انگشت شمار از سایر نهادهای سیاست گذار در حد و اندازه های شهری و استانی جهت اموراتی چون تدوین چشم انداز، نقشه راه یا تشکیل اتاق های فکر مورد مشورت قرار گرفته ام.
    حتی مواردی بوده است که گفته اند شما فقط بیایید و به ما بگویید چه باید بکنیم و نظارت کنید.
    علاقه مند به منطق و فلسفه اسلامی هستم و موضوعات علوم انسانی را در حیطه های کلان مورد بررسی قرار می دهم. دیدگاه های جامعه شناختی خودم را دارم. سیاست و اقتصاد کلان را درک می کنم و تحلیل های ویژه خودم را دارم.
    بسیاری از موضوعات و تحلیل هایی(البته در محدوده علوم اجتماعی، سیاست، اقتصاد و ...) که امروزه جوانان در عرصه های علمی مثل دانشگاه به عنوان یک موضوع خیلی داغ مطرح می کنند و برایش کرسی های آزاد اندیشی می گذارند و یا از صاحب نظران دعوت به مناظره می کنند برای بنده مدتهاست که تبدیل به موضوعاتی حل شده گشته و در موارد زیادی هم سطحی و پیش پا افتاده شده است.
    به طور مثال چندی پیش بود که یک سوال ساده اما عمیق اقتصادی را از یک دانشجوی دوره دکترای اقتصاد از یک دانشگاه معتبر کشور در این رشته پرسیدم که حقیقتا از پاسخ گویی عاجز بود. نظام بهره وری اساسا هیچ ربطی در موضوع مورد بحث ما به هماهنگی پشتوانه و اعتبار نداشت.

در کل هم می توانم خیلی جزئی نگر باشم و هم خیلی کلی نگر و به همین خاطر هم توانم درک کنم که مردم چه می گویند و هم اینکه درک کنم که یک مسئول در یک جایگاه و پست چه قدر اختیارات دارد و چه قدر می تواند پاسخ گو باشد.

با این تفاسیر حتی در آقایان هم به ندرت کسی را دیده ام که بتواند تفکرات بنده را درک کند هر چند بنده آنها را درک می کنم. در خانمها هم به نظرم می رسد که این گونه باشد.
    در آخر فکر می کنم که از لحاظ فکری همچنان باید تنها بمانم و خیلی سخت است که همدمی را در این زمینه بتوانم پیدا کنم.
    اما می خواهم بدانم آیا خانمها می توانند چنین شخصیتی را بپذیرند و تحمل کنند؟

پ.ن: بنده نه سن بالایی ندارم و نه هیچ پست و مقام خاصی.

یا فاطمة الزهرا

2. کاربر روبرو از پست مفید احمدعلی تشکرکرده است .

deljoo_deltang (چهارشنبه 13 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    برادرم اینکه فکر کنید فردی با نمره صد وجود دارد به نظر خود من اشتباهه . و در دنیای واقعی هیچوقت محقق نمیشه . ولی اونی که ما بهش علاقه داریم یا بهش علاقه مند میشیم اگه خیلی احساسی برخورد کنیم در ذهن خودمون نمره صد یا بالاترو بهش میدیم چون فقط خوبیهاشو میبینیم . وقتی ما یه نفر رو دوست داریم این دوست داشتن خود به خود در رفتارهای ما متجلی میشه و خودشو نشون میده . گذشته از اون دل به دل راه داره یعنی همسرتون حتی از طرز نگاه شما هم میزان علاقه شما رو دریافت میکنه . این به این معنی نیست که با زبان نباید اظهار بشه . بلکه برعکس اقایون تو این قسمت ضعیف عمل میکنن . ولی در کل برادر عزیز نوشته های شما خیلی کلیه و ادم نمیتونه دقیقا متوجه بشه منظورتون چیه ؟

4. 2 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 فروردین 93), شیدا. (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    احمد علی من خانم هستم ...جناب نیستم....به نطرم حکایتی که نوشتم کفایت می کرد وتعجبم اینه که شما جناب دارای منطق تحلیلی درک نکردید..............
    دوست من اگه می خوای ببینی که اون با تو بعدا مشکلی نمی خوره باید بربد مشاوره
    راه بعدیش اینه که در زندگی مشاوری که برای دیگران هستی نباشی......فقط یه مرد باشی با شیوهای مردانه و یه همسر و نهایتا پدری مهربان.........دست برداری از این که من این گونه هستم بقیه نیستن.........
    فرد باهوش اونیه که همسرش رو تا 50 درصد که انتخاب کر د و وارد زندگی با اون شد بلد باشه همسرش رو نگه داره هوش کار خستگی رو پشت در خانه جا بذاره و هوشمند باشه تا با سن خودش وارد زندگیش بشه ...........
    بی خیال کلان نگریت و متفاوت بودنت باش....در همسر داری متفاوت باش دنیا رو از دید اون ببیه....اون وقت خیالت راحت همه چی حل میشه...

6. کاربر روبرو از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده است .

sara 65 (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    با سلام
    شما کاملا درست فکر میکنین. خود من دلم نمیخواد که وقتی از یه موضوعی چه بزرگ چه کوچک ناراحتم یا دلم گرفته یک نفر برام سخنرانی کنه یا شرایط رو برام تحلیل کنه! خیلی از خانم ها مثل من توی این شرایط فقط یه همدردی میخوان و نه چیز بیشتر. اما مشکل خیلی ها در یه زندگی مشترک اینه که دو طرف عیب و ایرادهاشون رو نمیدونن یا اگه بهشون گفته بشه هم براشون قابل قبول نیست! شما مشکل خودتون رو میدونین و حتی میدونین باید چطور باشین . پس فقط سعی کنین این اخلاقو پیش همسرتون بذارین کنار و بیشتر روی بعد عاطفی شخصیتتون کار کنین. به همین سادگی!
    این چیزها هم بخش زیادیش تئوری نیست که از قبل یاد بگیرین! اینکه چطور محبت کنین و چطور همسرتون راضی تر خواهد بود رو باید با تجربه به دست بیارین. مطمئن باشین به مشکل جدی بر نمیخورین.

8. 2 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 فروردین 93), شیدا. (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 114 در 51 پست

Array
    سلام

خیلی ممنون سرکار خانم کاغذ بی خط و سرکار خانم sara 65
    راهنمایی های خوبی کردید. خودم هم فکر می کنم که باید همین گونه باشم که شما می فرمایید و بهش اعتقاد دارم و به نظرم در حد خوبی می دانم برای این که این بعد از شخصیت بنده کمتر جلوه داده شود چه کارهایی را باید بکنم. ولی خوب هیچ کس 100% نمی تواند ابعاد شخصیتی خود را نادیده بگیرد و آنها را پنهان کند.
    استادی داشتم که روز اول تدریس که با ایشان روبرو شدیم به قدری ایشان لفظ به قلم ودقیق صحبت می کردند که همه متعجب شدیم و گویا خود ایشان از پیش می دانستند که ما از لحن خاص ایشان متعجب خواهیم شد، در همان سخنان ابتدای تدریسشان مطلبی فرمودند به این مضمون که : (حق می دهم که از شیوه صحبت کردن بنده تعجب کرده باشید ولی بدانید این نوع صحبت کردن به خاطر ارتباط و مطالعه دائم مباحث فلسفی بوده است و الان قابل تغییر نیست و حتی گاهی خانم بنده به من می گویند "من دانشجوی تو نیستم"). البته ما هم بعد از 1-2 جلسه عادت کردیم.

بنده تا الان اینگونه از رهنمایی های شما دوستان محترم برداشت کردم که سعی کنم بفهمم دنیای زنانه چگونه است و چه نیازهایی دارند و آنها را در عمل در خودم تقویت کنم.

پس بنده اولین کاری که می کنم این است که یک عکس طراحی می کنم و روی آن می نویسم : "استدلال، تحلیل، منطق و فلسفه" و روی آن یک خط قرمز بزرگ به معنای تعطیل می کشم و به جای آنها با رنگ سبز واژه های "احترام و محبت و الفاظ ساده" را می نویسم و بر روی صفحه اصلی گوشی خود می گذارم تا همیشه یادم باشد که چگونه باید باشم. می خواهم این چنین چیزی را هم بعد از شروع زندگی مشترک بر روی درب ورودی خانه و داخل خانه نصب کنم.

اما می خواهم بدانم در آن مواردی که به هر دلیلی نتوانم آنگونه که باید باشم و شخصیت فکری من بروز و ظهور یابد، اگر شما باشید باز هم ناراحت می شوید؟ یا اینکه مقداری از آن را لازم می دانید؟ یا اینکه این رفتار را در کنار سایر رفتارهای مثبت و منفی دیگر قرار می دهید و تحمل می کنید؟

شاید بگویید که این مسائل را باید با او در میان بگذارم و درست هم هست اما همین نظرات شخصی شما برای من بسیار ارزشمند و مفید است.

یا فاطمة الزهرا
    ویرایش توسط احمدعلی : پنجشنبه 14 فروردین 93 در ساعت 09:55

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    آقای احمدعلی،

چرا به یک روانشناس مراجعه نمی کنید تا شخصیت شما را براتون بازتر کنند و بتونید بهتر روی اون کار کنید؟

پرسیدید کنار اومدن با شما برای یک خانم راحت هست یا نه؟ نمی تونم از قول بقیه خانمها حرف بزنم، ولی کنار اومدن با کسی که خودش را در همه امور صاحب نظر می دونه و فکر می کنه استدلال و تحلیلش در همه زمینه ها عالی هست و از راهسازی تا فلسفه و اقتصاد و سیاست را بهتر از تحصیلکرده های اون رشته ها می دونه و همه در همه زمینه ها ازش مشاوره می خوان و .... خیلی سخته. منظور این نیست که فرد باید خیلی دانش و منطق داشته باشه تا با شما کنار بیاد، بلکه باید خیلی تحمل داشته باشه تا با شما کنار بیاد. جسارت من را ببخشید. حتی نمی دونم باید این پارگراف را می نوشتم یا نه. اما فکر کردم اگر نگم، حقیقتی را پنهان کردم و سوالی که پرسیدید جواب ندادم.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

11. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

sara 65 (پنجشنبه 14 فروردین 93), کاغذ بی خط (یکشنبه 17 فروردین 93), واحد (جمعه 15 فروردین 93), veis (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جناب آقای احمد علی
    من که چند پست در این تالار از شما خوندم به نظرم رسید که شما فرد جدی هستین و شوخ طبعی ندارین و زیاد اهل بگو بخند و تفریحات نیستین!آیا درسته؟
    اگر این طور باشه باید خانمتون تاحدی شبیه شما باشه.چون همین ها در زندگی مشترک به طور ناخودآگاه اخلال ایجاد می کنه.یعنی همین نیاز به تفریح اگر در شما و خانمتون خیلی متفاوت باشه باعث میشه ناخواسته از هم خیلی فاصله بگیرید.
    این ها را از کتاب ازدواج بدون شکست(تالیف ویلیام گلاسر )خوندم.آخر این کتاب هم یک تست داره برای تطلبق خیلی از نیازها با فرد مورد نظر!
    همچنین فکر می کنم شما نیم کره چپ مغزتان خیلی بیشتر از نیم کره راست مغزتان قوی است.
    لطفا تست زیر را انجام دهید و اگه دوست داشتین نتیجه را اینجا بگید:
    اگر این حدس من درست بود شما می تونید به تقویت نیم کره راست خود بپردازید تا این تفاوت کمرنگ تر شود.
    مثلا هر روز یک شعر بخوانید.شعرهای شهریار را توصیه می کنم که طبع لطیفی هم دارند.
    یا مثلا کمی به هنر بپردازید.مثلا موسیقی های سنتی
    خیلی کارهای دیگه هم هست.
    کمی تفریحاتتان را بیشتر کنید و کمی از وقتتان را با کودکان سپری کنید.
    من خودم تست نیم کره ام تقریبا مساوی بود.و خودم را که می بینم متوجه می شم که انگار تک بعدی نبودم و از هر دو نیم کره استفاده کردم.
    مشکل شما فعلا اینجاست که تک بعدی هستین.
    بعداز این تست، اگه نیازی بود یک سری قلق های خانم ها را میام می گم.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

13. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

sara 65 (پنجشنبه 14 فروردین 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 فروردین 93), کاغذ بی خط (یکشنبه 17 فروردین 93), واحد (جمعه 15 فروردین 93), شیدا. (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 114 در 51 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    آقای احمدعلی،

چرا به یک روانشناس مراجعه نمی کنید تا شخصیت شما را براتون بازتر کنند و بتونید بهتر روی اون کار کنید؟

پرسیدید کنار اومدن با شما برای یک خانم راحت هست یا نه؟ نمی تونم از قول بقیه خانمها حرف بزنم، ولی کنار اومدن با کسی که خودش را در همه امور صاحب نظر می دونه و فکر می کنه استدلال و تحلیلش در همه زمینه ها عالی هست و از راهسازی تا فلسفه و اقتصاد و سیاست را بهتر از تحصیلکرده های اون رشته ها می دونه و همه در همه زمینه ها ازش مشاوره می خوان و .... خیلی سخته. منظور این نیست که فرد باید خیلی دانش و منطق داشته باشه تا با شما کنار بیاد، بلکه باید خیلی تحمل داشته باشه تا با شما کنار بیاد. جسارت من را ببخشید. حتی نمی دونم باید این پارگراف را می نوشتم یا نه. اما فکر کردم اگر نگم، حقیقتی را پنهان کردم و سوالی که پرسیدید جواب ندادم.
    سلام
    اتفاقا مشاورهای خیلی خوب و متدینی را دارم اما متاسفانه الان حضور ندارند. شخصیت بنده هم برای خودم خیلی باز و گویا است.

ببینید بنده که در همه زمینه های علمی فعالیت نمی کنم و اطلاعات ندارم. مثلا راهسازی که فرمودید را اصلا اطلاعی ندارم ولی در زمینه 1-2 رشته دیگر مهندسی که به یکدیگر مرتبط هستند و علاقه داشته ام، مطالعات نسبتا هدفمندی داشته ام.
    برای کسی که یک نظام فکری منظم و منسجم داشته باشد و برای رسیدن به یک منظومه علمی هم یک نقشه علمی برای خود طراحی کرده باشد، اطلاع داشتن در چندین زمینه، مسئله دور از ذهنی نیست.
    بسیاری از بزرگان در عرصه های علوم مختلف این گونه بوده اند. مثال ها زیاد است، از خواجه نصیر که هم مهندس بود و هم حکیم و هم فیلسوف بگیرید تا این اواخر کسانی چون علامه حسن زاده که در فقه و فلسفه و عرفان تا ریاضیات و طب و نجوم یک عالم هستند.

اما از لطفتان در بیان حقیقت خیلی متشکرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام جناب آقای احمد علی
    من که چند پست در این تالار از شما خوندم به نظرم رسید که شما فرد جدی هستین و شوخ طبعی ندارین و زیاد اهل بگو بخند و تفریحات نیستین!آیا درسته؟
    اگر این طور باشه باید خانمتون تاحدی شبیه شما باشه.چون همین ها در زندگی مشترک به طور ناخودآگاه اخلال ایجاد می کنه.یعنی همین نیاز به تفریح اگر در شما و خانمتون خیلی متفاوت باشه باعث میشه ناخواسته از هم خیلی فاصله بگیرید.
    این ها را از کتاب ازدواج بدون شکست(تالیف ویلیام گلاسر )خوندم.آخر این کتاب هم یک تست داره برای تطلبق خیلی از نیازها با فرد مورد نظر!
    همچنین فکر می کنم شما نیم کره چپ مغزتان خیلی بیشتر از نیم کره راست مغزتان قوی است.
    راست مغزید یا چپ مغز؟
    اگر این حدس من درست بود شما می تونید به تقویت نیم کره راست خود بپردازید تا این تفاوت کمرنگ تر شود.
    مثلا هر روز یک شعر بخوانید.شعرهای شهریار را توصیه می کنم که طبع لطیفی هم دارند.
    یا مثلا کمی به هنر بپردازید.مثلا موسیقی های سنتی
    خیلی کارهای دیگه هم هست.
    کمی تفریحاتتان را بیشتر کنید و کمی از وقتتان را با کودکان سپری کنید.
    من خودم تست نیم کره ام تقریبا مساوی بود.و خودم را که می بینم متوجه می شم که انگار تک بعدی نبودم و از هر دو نیم کره استفاده کردم.
    مشکل شما فعلا اینجاست که تک بعدی هستین.
    بعداز این تست، اگه نیازی بود یک سری قلق های خانم ها را میام می گم.
    علیک السلام
    1- شوخ طبع بودن یا جدی بودن بنده بستگی به نسبت و رابطه ام با شخص مقابل دارد. مثلا تمام تلاشم را کرده ام که به هیچ وجه با یک نامحرم باشوخی واحساسی برخورد نکنم. اما در فضای دوستان و خانواده سعی کرده ام در حد تعادل شوخ طبع باشم.
    مثلا یکی از شوخی های رایج بنده در بین دوستان، این است که به حرف هایشان دقت می کنم و کلمه ای(بیشتر فعل) که دارای معانی مختلفی است را پیدا می کنم و با بیان کردن معنی دیگر کلمه منظور گوینده را کاملا تغییر می دهم که البته چنین شوخی ای چندان مناسب فضای خانواده نیست.
    2- بنده هم فکر می کردم نیمکره چپ مغزم قوی تر است اما نتیجه تست، تعادل را نشان می داد و حتی کفه نیمکره راست سنگین تر بود. البته ناگفته نماند معنای 2 سوال را دقیق متوجه نشدم. ولی خوب باید بگویم که اگر نتیجه تست صحیح هم باشد بنده به صورت همزمان و به یک اندازه از هر 2 استفاده نمی کنم.
    3- چندان اهل شعر نیستم ولی بی رغبت نیز نیستم. هر از گاهی اگر حالی باشد هم دوبیتی هایی می گویم که البته چون خیلی قواعد ادبیاتی را نمی دانم و رعایت نمی کنم فقط به در خودم می خورند.
    مثلا:
    جرعه آهم بده، ساقی ز آنم بده
    تا نگرم سیر تو را، جا و مکانم بده
    فصل بهار آمده، درخت به بار آمده
    میوه که بر گل نشست، قطره آبم بده
    4- منتظر خواندن نکات ارزشمندتان هستم

یا فاطمة الزهرا
    ویرایش توسط احمدعلی : پنجشنبه 14 فروردین 93 در ساعت 15:34

15. 2 کاربر از پست مفید احمدعلی تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (یکشنبه 17 فروردین 93), شیدا. (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 22:49]
    سطح
    38
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    راست مغزید یا چپ مغز؟
    چه جالب!
    من این تست رو دادم منتها تاپیکش بسته بود نشد اونجا نتیجم رو مطرح کنم واسه من زده 53 درصد چپ و 47 درصد راست نوشته you use your brain equally حالا میخوام بدونم چه شخصیتی واسه همسر ایندم خوبه ؟ به مشکل برنخورم چون خانمها خیلی عاطفی احساسین.
    راستی یه تست سن مغز هم توی همون سایت داره زدمش سنمو زد 33 سال ولی27 سالمه.نوشت
    your way of thinking is very balanced

What’s your mental age? Take the test!

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط احمدعلی نمایش پست ها
    سلام
    اتفاقا مشاورهای خیلی خوب و متدینی را دارم اما متاسفانه الان حضور ندارند. شخصیت بنده هم برای خودم خیلی باز و گویا است.

ببینید بنده که در همه زمینه های علمی فعالیت نمی کنم و اطلاعات ندارم. مثلا راهسازی که فرمودید را اصلا اطلاعی ندارم ولی در زمینه 1-2 رشته دیگر مهندسی که به یکدیگر مرتبط هستند و علاقه داشته ام، مطالعات نسبتا هدفمندی داشته ام.
    برای کسی که یک نظام فکری منظم و منسجم داشته باشد و برای رسیدن به یک منظومه علمی هم یک نقشه علمی برای خود طراحی کرده باشد، اطلاع داشتن در چندین زمینه، مسئله دور از ذهنی نیست.
    بسیاری از بزرگان در عرصه های علوم مختلف این گونه بوده اند. مثال ها زیاد است، از خواجه نصیر که هم مهندس بود و هم حکیم و هم فیلسوف بگیرید تا این اواخر کسانی چون علامه حسن زاده که در فقه و فلسفه و عرفان تا ریاضیات و طب و نجوم یک عالم هستند.

اما از لطفتان در بیان حقیقت خیلی متشکرم.

منظورم این بود که از نظر علم روانشناسی شخصیت شما و ضعف و قوتهاش را مشخص کنند و برای بهتر شدن یا برطرف کردن ضعفها راهکار بدن.

در مورد راهسازی اشتباه از من بود. جایی نوشته بودید نقشه راه، که منظورتون چیز دیگری بود، ولی من حواس و تمرکزم به این حرف شما بود که فکر می کنید می شه در همه زمینه ها صاحب نظر بود و برای همین اون را هم راهسازی خوندم!!

و آخر این که امروزه علم به قدری پیشرفت کرده و گسترده شده که به قول دوستی پزشک متخصص قوزک پای چپ، نمی تونه درباره قوزک پای راست نظر بده،
    زمانی که خواجه نصیر هم مهندس بود و هم حکیم و هم فیلسوف ... سرعت و حجم پیشرفت علم مثل امروز نبود.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

18. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

مصباح الهدی (جمعه 15 فروردین 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)