چرا باز تایپیک من قفل شده
- - - Updated - - -
جواب شیدا رو که تو اون تایپیکم پست گذاشته بودئ اینجا میدم
درجواب شما من تازه از رابطه عاطفی خارج نشدم نزدیک به 9 ماه از اون جریان میگذره ومن تقریبا همه چیو قبول کردم با کمک خدا .. فقط ازدواج اون خیلی اذیتم کرد چون انتظار نداشتم اینقدر زود بخاد ازدواج کنه ولی بازم شکر خدا باهاش کنار اومدم به کمک خدا
بعدش درسته با احساساتم بازی شد ولی هر چی بود دوطرفه بود اگه دوست داشتن بود هردو همدیگرو دوست داشتیم
من منتظر نبودم که بیاد از من خواستگاری کنه ولی انتظار داشتم از کاراش پشیمون بشه وبیاد ازم حلالیت بخاد که نشد نمیدونم چرا بعدش من نمیخام سریع ازدواج کنم من دوسه ساله منتظر یه خواستگار خوبم ولی خب هنوز جور نشده چون میدونستم نمیتونم با ایشون ازدواج کنم البته پارسال باز بارابطه جدیدمون به ازدواج با ایشون امیدوار شدم با حرکات حرفا ورفتار خودشون ولی خب حتما حکمتی داشت که نشد وفقطم خدا میدونه
در جواب اونی که گفتین به همه پیغام میدم که نیاد خونمون همه ای در کار نیست عمو وعمه خودشونه که ار رابطه ما اطلاع داشتن البته بعد از اتمام رابطه ودلیل اینکه بهشون گفتم بهش بگن نیاد خونمون واسه اینکه نمیخام هیچ وقت ببینمشون با دیدنشون عذاب میکشم زجر میکشم وضعیت روحیم میریزه بهم یاد گذشته وکارها وحرفاش میفتم یاد نامردی هاش یاد قول قراراش ابراز علاقه هاش ونمیخام هیچ وقت بازم برگردم به روزهای عذاب کشیدنم واسه همین واسه ارامش خودم نمیخام نه خونه خودمون نه هیچ جای دیگه ایشونو ببینم با اینکه خیلی لجبازه وهیچ بهایی به حرف من نداده
بعدش قراره ما این بود که هیچ کی از رابطه ما خبر دار نشه ولی به لطف ایشون چند تایی از اقوام خودشون خبر دار شدن
دوست عزیز من شکست خودمو قبول کردم حالا نمیدونم خودم مقصر این شکست بودم یا خدا خواست که اینطور بشه ولی هرچی هست من قبولش کردم
دیگه هم کاری به ایشون ندارم خیلی وقته ایشون رفته دنبال زندگی خودش منم میخام دنبال زندگی خودم باشم.میخام ازدواج کنم ومیدونم میتونم همسرمو خوشبخت کنم به شرطی که دوستش داشته باشم که اگه با معیارام هماهنگی داشته باشه مسلما دوستش خواهم داشت
ایشون چون فامیل درجه دو من هست ممکنه اتفاقی خیلی جاها همدیگرو ببینیم واسه همین هر جایی رو که فکر میکنم ممکنه ببینمشون نمیرم که خودم راحت باشم
ودر اخر ممنون از حرفا ی شما دوست عزیز
فقط اخر سر اینو بگم خیلی سخته از کسی ضربه بخوری که بیشترین توجه واحترامت به اون بوده باشه
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)