به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 95 [ 21:29]
    سطح
    31
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
    دختر خانم هایی که فکر می کنید خواستگار کم دارید یا فکر می کنید دوستان تون ازدواج کردن و شما تنها هستید ، مشکل شما ها این هستش که از روی احساسات تصمیم می گیرین.
    اگر عاقلانه و منطقی فکر کنین و تصمیم بگیرین ، همه چیز براتون حل شده هستش و احساس ناراحتی نمی کنین.

چند تا نکته هستش که باید حتما مد نظر بگیرین:

1- خواستگار هاتون رو سریع رد نکنین و بشینید حداقل 3 جلسه بدون ابزار احساسات به همدیگر درباره معیار هاتون صحبت کنید. پس خواستگار هاتون را الکی رد نکنید که چرا که قرار نیست هر روز یا هر ماه براتون خواستگار بیاد. مگر چند تا پسر هم سن و سال شما که مجرد هستن وجود داره که فقط بیان خواستگاری شما؟؟

2- معیار هاتون رو دسته بندی کنید و اولویت بندی کنید. تا وقتی که ایده ال گرا باشید تا اخر عمر تون باید مجرد بمانید. هیچ شخصی همه معیار ها را با هم نداره(گل بی عیب فقط خداست). پس معیار ها را اولویت بندی کنید. مثلا اولویت اول طرف سالم باشه ، اولویت دوم اخلاق خوب داشته باشه ، اولویت سوم شغل و کار داشته باشه . چند تا اولویت مهم رو که داشت کافیه دیگه(نمره قبولی یا جواب مثبت را به طرف بدین). نشینید 30 تا معیار روی کاغذ بنوسید و دونه دونه رو بررسی کنید و اگر یکی رو نداشت پس جواب من منفی هستش.

ادم های موفق افرادی هستند که همسر شون را برای اساس معیار تعهد ، صداقت و پرتلاش بودن انتخاب می کنند. چرا این سه تا معیار خیلی مهمه؟
    برای اینکه افراد موفق دنبال همسری هستند که بتونند یک عمر باهاش زندگی کنند و با هم پیشرفت کنند. به محض اینکه فکر و ذهن تون درگیر این باشه که با چه شخصی حالا ازدواج کنم یا فکر تون درگیر روابط متعدد زود گذر و ناپایدار باشه از هدف اصلی خودتون عقب می مونید و نمی تونید پیشرفت زیادی کنید.
    برای همین تعهد و صداقت به عنوان یکی از معیار های خیلی مهم ضامن پایدار بودن یک زندگی مشترک خواهد بود و شما درگیر حاشیه نمی شین که عقب بیفتین
    سلام ممنون از نظرات خوب شما با همشون موافقم وای اینجا چند تا مشکل در مورد من هست
    1.من اصلا جز اون یدونه والبته ی خواستگار اینترنتی هیچ خواستگار دیگه ای نداشتم که باهاش حضوری حرف بزنم یا بخام ردش کنم هیچ کی خونمون نیومده جز اولی
    2. من اصلا ایده ال گرا نیودم ونیستم.معیارهای من اول ایمانه طرفه بعد اخلاق بعد شغلش بعد خانواده بعد چهره
    ولی با اینحای حرفتون موافق نیستم که هرکی ایده ال گراست مجرد میمونه الان توفامبل داریم دخترای عقد کرده که همسرشون همه چی تمومه از هر نظر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط کیمیا وارسته نمایش پست ها
    سلام

ر طیار ونماز امام زمان عج

صبح به خیر
    میدونی به چی فک میکنم اینکه چه قدر افکارمون شبیه همه!
    1-اینکه دخترای اطراف همگی ازدواج کردن ونمی تونیم دیگه توی جمعشون باشیم اینکه حرفایی میزنن که من یا تو اصلا باهاشون سروکار نداریم.مخصوصا اطراف من که کلی دختره.همگی از رفتار همسرشون مهربونیاشون وحتی روابط خصوصیشون حرف میزنن ومن فقط سکوت میکنم.اصلا حسودی نمیکنم ولی بعد یه ربع همه ی این حرفها دلمو می زنه اخه چیزی ندارم بگم.
    2-من هم روابطمو با فامیل کم کردم به خاطر حرف وکنایه و....نمی دونم چرا مردم اینقدر با حرفاشون سعی در اذیت ادم دارن.همین دیشب همه خونه ما بودن.بحث دیکی از دختر اشنا ها شد که ازدواج کرده بود اونم با یه مورد خیلی تووووووووووپ..در حده نمره 1.....من با خوشحالی به خدا بدون هیچ حسادتی به خالم گفتم خاله فلانی هم ازدواج کرد همسرش خیلی خوبه...می دونی اولین چیزی که گفت چی بود...بهم گفت یاد بگیر تو هم عرضه داشتی گیر میاوردی....اونقد ناراحت شدم که فقط سکوت کردم.حتی وقتی برای درد ودل این حرفو به مامانم وخواهرم گفتم گفتن زیادی حساسی ..چیزی نگفته که...یعنی رسما حقو به اون دادن.
    3-برای داداشم همزمان دنبال دختر مناسبی میگردیم.روی هر کی دست میزاریم مامانم میگه اون حتما واسه خودش کسی رو داره میگم مامان چرا این حرفو میزنی میگه دختر که خوب باشه وخوشگل باشه رو هوا می قاپنش دیگه نمیمونه سنش بالا بره...این حرفو صد بار تا حالا گفته ومن هم صد بار شکستم وبا خودم گفتم ایراد ازمنه که رو هوا نمی قلپنم.

خلاصه اینها حرف من یا تو نیست حرف تموم دخترای این سن هستن.
    عزیزم مردم همیشه یه چیزاییی دارن که بگن.مطمعن باش ازدواج کردیم حرف دیگه ای پیدا میکنن.
    گفتی سوره ی طه رو خوندی پس کار کشته ای.
    من را ه های زیادی رو امتحان کردم ولی انگار اصلا هر چه بیشتر دعا میکنی بیشتر ازش فاصله میگیری.
    پس بزار بگم که وقتی دلت گرفت به من فک کن.
    من27 سالمه.لیسانسم ولی بیکار...توی بهترین دانشگاه درس خوندم ولی کار گیرم نیومد.به این فک کن که من شرایطم بدتر از تو هست شاید دلت کمی اروم بشه.

تو هیچ ایرادی نداری که بگم اون کارو بکن.اجتماعی که هستی اهل دعا که که هستی همه چیزت تمومه...پس باید صبر کنی...وبدونی اون که ماله توئه هیچکی نمی تونه برش داره.
    عزیزم من به تقدیر اعتقاد دارم یعنی تازگیا اعتقا پیدا کردم هرچی توی تقدیرم ثبت شده همون میشه.

مطلب اخر اینکه از معیارات پایین نیا...برای تو خیلی زوده...به خدا سنی نداری که...درسته الان برای ما ازدواج مهمترین موضوعه زندگیمون ولی یه معیار هایی برای خودت تعیین کن وروشون واستا...
    ممکنه مثلا الان مدرک برات مهم نباشه یا تفاوت فرهنگی به چشمت نیاد یا هر چیز دیگه ولی مطمعن باش چند سال بعد ازدواج که از تب وتاب افتادی پی به تفاوت ها میبری.
    خدارو روزی هزار مرتبه شکر کن که شاغلی واین بزرگترین لطف الهی به توئه...بدون خیلیا مثل من حسرت تورو می خورن.من خودم به هیچکی حسودیم نمیشه ولی به دخترای شاغل حسودی میکنم.
    تو خیلی موقعیتت خدارو شکر و هزار ماشالا خوبه....خودتو اصلا دست کم نگیر وناامید نشو...ادما توی زندگیشون اشتباه میکنن واین توی ذاتشونه ادم بی اشتباه وجود نداره.مطمعن باش کم کم بهترین برات میاد.
    دروغ نگم الان در شرایطی هستم که میگم فقط شوهر کنم بسه..ولی خانوادم براشون فقط شوهر مهم نیست..پارسال خواستگاری داشتم که خیلی پایین تر از ما بودن خیلییی...حتی پسر شغل ثابتی هم نداشت ولی من گیر داده بودم الا وبلا همین..اخرش بابام گفت شغل مهمه وایشون شغل درخوری نداره دراینده اذیت میشی اون موقع از حرف بابام ناراحت شدم ولی الان خوشحالم چون چند روز پیش فهمیدم اون پسر همون شغل نیمه ثابتشم از دست داده...پس خدا توی هر کاریش حکمتی داره که من وتو بی خبریم.
    توی همه ی نشدن ها ونرسیدن ها و نیومدنها حکمتی هست.
    بازم زیاد حرف زدم.ببخش.
    سلام دوست عزیز ممنون که همراهیم میکنی خاستم بگم خوشحالم دخترای مثل منم هستن ولی میبینم نه بیشتر ناراحت میشم که هرچی مشکله واسه دختراست
    منم همه دوستام ازدواج کردن واصلا توجمعشون بهم خوش نمیگذره خدا شاهده اصلا حسود نیستم تازه بهشون میگم چیکار کنن با همسراشون که زندگیشون بهتر باشه واسشون کلی خوشجالم ولی باحرفاشون حال نمیکنم اذیت میشم بهشونم میگم پسر خوب میشناسین توفامیل شوهرتون معرفی کنین بهم یا میگن چه خبره چرا هولی هنو وقت داری میگم پس چرا خودتون شوهر کردین

من که ابجیم بیشتر ازبقیه بهم کنایه میزنه چبگم
    3.چه جالب ما هم واسه داداشم دنبال دختریم ولی هرکیو معرفی میکنیم قبول نمیکنه میگه من شرایط ازدواجو ندارم با اینکه 29سالشه ولی خب تازه یه ساله رفته سرکار
    الهی فدات حرفتو میفهمم منم میشنوم میگن دختر که خوب باشه وخوشگل سریع شوهر میکنه ولی از نظر من دختر خوشگل باشه سریع شوهر میکنه مهم نیس خوب باشه یا بد

من اصلا تو خانواده راجع به ازدواج من حرفی نمیزنن البته حقم دارن وقتی خواستگاری ندارم چی میخان بگن. فکر کنم دیگه امیدی ندارن من ازدواج کنم همیشه تو حرفاشون بحث اینه داداشم کی زن میگیره کیو میگیره چیکار میکنه ولی یه بار نشنیدم بگن من کی شوهر میکنم با کی خدا این رسمش نیست دخترا باید تا کی بکشن
    جوری شده که دیگه خیلی تمایل ندارم توجمع خانوادمون باشم اکثرن تنهام حداقل زخم زبون دیگه نمیشنوم

عزیزک فکر کنم یا اشتباه گفتم یا اشتباه متوجه شدی من شاغل نیستم بیکارم ..من علاقه به کار کردن بیرون خونه ندارم ولی به خاطر حقوقش دنبال کار بودم ولی خب نشد منم فعلا ولش کردم گفتم اگه تایکی دوماه دیگه خبری از ازدواجم نشد باز میرم دنبالش لااقل اینجوری کنایه وزخم زبون نمیشنونم

راجع به دعا اگه بهت بگم من روزانه چه دعاهایی میخونم ولی گشایشی نمیینم تعجب میکنی
    من عهد بسته بودم تاچهل روز همه این دعاهارو هرروز بخونم تا گشایشی حاصل شه ولی چهل روزم داره تموم میشه ولی هیچ خبری نشد .گفتم تا شهادت حضرت فاطمه یعنی 14فروردین ادامه میدم اگر هیچ خبری نشد بیخ یال میشم دیگه چون از این ورم تیکه میندازن بهم که به خاطر پیدا کردن شوهر داره هی دعا میخونه ولی من فقط اول ارامش میخاستم که پیدا کردم ولی این حرفشون رو نمیتونم تحمل کنم.واسه همین قیدشو میزنم اگر قرار باشه ازدواج کنیم میکنیم اگر قرار نباشه ازدواج کنیم دعا کردن فایده ای نداره
    من معیارام
    ایمان
    اخلاق
    شغل
    خانواده
    چهره
    ایناست
    اتفاقا منم دوس داشتم شاغل باشم ولی نشد خب
    من برعکس تو میخام شوهر کنم ولی شوهر خب ولی خانوادم فک کنن فقط شوهر کردن من واسشون مهمه حالا با هرکی
    عزیزم خیلی خوشحالم دوستای خوبی کنارم هستن ولی ناراحتم که مشکل دارن ان شالله به حق فاطمه زهرا هرچی زودتر یه همسر عالی نصیبت بشه

از دست خدا دلگیرم که چرا توبحث ازدواج فقط دخترا مشکل دارن دخترا بدبختن باید هی التماس کنن که شوهر میخان ولی پسرا فقط کافیه تصمیم بگیرن ازدواج کنن همه چی واسشون جور میشه این عدالت نیست

مثلا همون پسری که من دوستش داشتم نه کار داشت نه تحصیلات خاصی نه چیزی
    ولی خیلی راحت عقد کرده وتا چند وقته دیگه هم عروسی میکنه ولی من باید التماس کنم که خدا یه همسر واسم بفرست .که خسته شدم از طعنه خانوادم. فامیل .متنفرم از دلسوزی فامیل
    من میدونم واسه خدا کاری نداره که ازدواج همرو جور کنه ولی نمیدونم چرا ازدواج دخترا همه مشکل سازه
    ولی پسرا عین اب خوردن
    اینم دعاها وختم های هرروزم
    ختم قران
    سوره حشر
    سوره واقعه
    سوره الرحمن
    سوره طه
    دعای یستشیر
    دعای توسل
    زیارت عاشورا
    دعای عهد
    زیارت ال یاسین
    سوره ناس فلق
    ایت اکرسی
    صدقه
    فاتحه واسه اموات
    ذکر لااله الا انت الملک حق المبین
    ذکر یونسیه
    صلوات
    ذکر یالطیف
    ذکر لا حول ولا قوه ال بالله
    ایه 29سوره فاطر
    که میگن خیلیهاش واسه ازدواج اثر کرده ولی واسه من انگار نه انگار ونماز جعف

2. کاربر روبرو از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده است .

abi.bikaran (یکشنبه 25 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)