به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    مشکل بعضی از خانومهای محترم اینه که همه چیز رو با هم می خوان و خودشون هم متوجه نیستند که همه چیز رو می خوان. در حالیکه مشخص نیست خودشون تا چه حد ایده آل هستند برای اون فردی که همه ی معیارها رو داره. ما حق داریم که ملاک هایی برای انتخاب همسر قرار بدیم اما هر چه تعداد این ملاک ها بالا بره دامنه ی انتخاب هم محدود تر می شه. شما دوست دارید یک جوان سالم و خوش تیپ که بتونید بهش عشق بورزید در حالیکه نماز و روزه هاش رو به جا میاره، لب به مشروب هم نزده باشه با وضعیت مالی خوب که بتونه شما رو همانند خانه ی پدری تامین کنه بیاد خواستگاریتون. نه اینکه نباشه ها، هست ولی خب زیاد نیست. یعنی ممکنه همه ی اونها رو داشته باشه ولی پولدار نباشه، یا همه ی ملاک ها رو داشته باشه اما تیپش مورد پسند شما نباشه و الی آخر.

شما رابطه با جنس مخالف برقرار نکردید، خیلی هم خوب. پس باید به فکر خواستگارهاتون باشید. به نظر من اصلاً عنوان تاپیک رو اشتباه انتخاب کردید. عنوان تاپیک به ذهن اینجور القاء می کنه که نه دوستی کردید و نه خواستگار داشتید تو زندگیتون حالا هم مثلاً بالای 35 سال هستید و احساس ضرر و درماندگی می کنید. در حالیکه سن شما 25 هست و حد اقل تا 5 سال دیگه باید خواستگار داشته باشید چون سن ازدواج در آقایون هم بالا رفته. پس توجه باید معطوف بشه به خواستگار و چگونگی جلب خواستگار مناسب. البته با توقعات معقول. مثلاً من به عنوان پسر ملاک اصلیم رو دو تا چیز قرار دادم. اولاً ظاهر دختر خانوم رو بپسندم و کاملاً مطابق میلم باشه و دوماً از لحاظ اخلاقی صلاحیت داشته باشه و وفاداری و نجابت رو داشته باشه. حالا هر چی از اینا بیشتر داشت چه بهتر. مثلاً تحصیلات، مسائل مادی، محل زندگی، قومیت، تعداد اعضای خانواده، تحصیلات خانواده ی دختر و ... همه شون برای من در زمره ی ملاک های ثانویه هستند و اگر اون دو ملاک اولیه باشه روی بقیه راحت تر می تونم انعطاف داشته باشم. خانوم ها هم باید دو سه تا ملاک اصلی رو در نظر بگیرن که بدون وجود اونا به هیچ وقت حاضر به ازدواج نیستند و بقیه رو ملاک فرعی در نظر بگیرند تا بتونند بر اساس واقعیات موجود زندگی توانایی ازدواج خوب رو داشته باشند.
    لطفاً موضوع 40 عامل موثر برای یافتن خواستگار رو که توی همین تالار هست جستجو کنید و بخونید تا تعداد انتخاب هاتون رو بالا ببرید.

2. 2 کاربر از پست مفید تهمتن تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 22 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)