سلام فرشته جان
عزیزدلم اگه واقعا کارهات رو ازروی عشق به خدا انجام دادی وخودت رو حفظ کردی،پس عشق رو تجربه کری تازه اونم عشق حقیقی.
من نمیدونم این چه برنامه ای هستش که خودمم ازش بی نصیب نیستم،ولی وقتی عادی رفتار میکنیم،انتظار داریم خدا هی تشویقی بهمون بده،والا همین که نفس میکشیم همین که توی رفاه هستیم،همین که تونستیم از استعادهامون بهره ببریم،همین که توی خانواده های آبرومند به دنیا اومدیم خودش نهایت تشویقی خداست(فرشته ی آسمان دلخور نشو چون خود منم وقتی دارم عادی رفتار میکنم انتظار دارم هی جایزه بهم بده،اگه میگم عادی برای این هستش که هر دختر و پسری تا زمان ازدواجش باید خودشو حفظ کنه منتها الان جوری اوضاع وخیم شده که اگه کسی اینکارو بکنه فکر میکنه کار بزرگی انجام داده)دختر خوب اگه دست کسی بهت نخورده این برمیگرده به اینکه حیا داری و اونو خدا بهت داده و ازش بهره بردی(حیا ویژگی فطری هر انسانی هست)پس همه دارن منتها بعضی ها کوتاهی میکنن،بعضی ها ظرفیتشون پایینه،بعضی ها اراده و توکل و تقوا ندارن،شما که همه اینارو داشتی پس خدا حسابی هواتو داشته،در مور ازدواج هم خواهد داشت مگه اینکه سخت گیریهای اشتباه کنی و خودت تصمیم نادرست بگیری.راستی یادم رفت بگم مهمترین مزیتی که باید به خاطرش شبانه روز خدارو شکر کنی اینه که دوست پسر نداشتی،پس روحت آسیب ندیده ،در مواردی حرص و استرس و عذاب و یا حتی خیانت و دور زدن و وعده وعید بیخودی ندیدی و نشنیدی،شما یه چرخ توی همین تالار بزن بعد برو نماز شکر بخون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)