به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    خوب خدا خیرت بده با این خواهر شوووهری که داری سعی کن کم کم برین جلو بابا دیگه شوووهر شما خیلی حساسه!!!!!!!!!!! والا من یکی مرد اینجور یتا حالا ندیده بودم بازم خداروشکر خوش سلیقه هستش.

خوب شما از این به بعد با خواهر شوووهرت هماهنگ باش بگو یه سری تغییرات کوچیک کم کم انجام بدن بقول معروف مثل همون داستان معروف غورباقه که انداختنش توی یه قابلمه زیر گاز رو کم کم زیاد کردن(البته این یه مثال بود خدایی نکرده قصد توهین یا بی احترامی اصلا نداشتم)

اتفاقا واسم خیلی جالبم بود مشکلتون اصلا هم خنده دار نیست که خدایی نکرده بخوام این جسارت رو کنم شما رو به سخره بگیرم.ولی توی این موارد بنظر من موفقیت های کوچیک هم خیلی خوبه باید یکم بیشتر صبور باشین
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

رها70 (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 15:12]
    سطح
    12
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    [QUOTE=khaleghezey;320673]خوب خدا خیرت بده با این خواهر شوووهری که داری سعی کن کم کم برین جلو بابا دیگه شوووهر شما خیلی حساسه!!!!!!!!!!! والا من یکی مرد اینجور یتا حالا ندیده بودم بازم خداروشکر خوش سلیقه هستش.

خوب شما از این به بعد با خواهر شوووهرت هماهنگ باش بگو یه سری تغییرات کوچیک کم کم انجام بدن بقول معروف مثل همون داستان معروف غورباقه که انداختنش توی یه قابلمه زیر گاز رو کم کم زیاد کردن(البته این یه مثال بود خدایی نکرده قصد توهین یا بی احترامی اصلا نداشتم)

اتفاقا واسم خیلی جالبم بود مشکلتون اصلا هم خنده دار نیست که خدایی نکرده بخوام این جسارت رو کنم شما رو به سخره بگیرم.ولی توی این موارد بنظر من موفقیت های کوچیک هم خیلی خوبه باید یکم بیشتر صبور باشین
    ممنون خاله قزی میدونید چیه ؟آخه بیشتر وقتا میخرم تا اینکه بدوزم.درسته شوهرم خیلی خیلی حساسه همش باید مواظب باشم که یه چیز نگم که بهش بخوره .یا وقتی یه چیز انتخاب میکنه میگه این خوبه میگم آره خوبه شاید از ته دل خوشم نیاد اما قبول میکنم.....حرفتون درسته واسه همینه که سرکو چکترین حرفی که میتونم بهش بگم خوشحال میشم و میام مینویسم. واقعا انرژی میگیرم .

4. کاربر روبرو از پست مفید رها70 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    خواهر خوبم شوهر شما خیلی زیاد دوستتون داره خیلی هم خوش سلیقه ست و بهتون اهمیت میده و وقت میذاره و تازه نظر شما رو هم که میپرسه پس دیگه مشکلتون چیه . شمام اینقدر نگران ناراحت شدن ایشون نباشید اگه از چیزی واقعا خوشتون نیومد بهش بگید و علت اونو هم بگید اینطوری ایشون هم شاید متوجه اون ایراد بشه . مثلا وقتی براتون مانتو تنگ و کوتاه انتخاب میکنه بهش بگید منم اینو دوست دارم وجلو خودت دوست دارم اینجوری لباس بپوشم ولی برای بیرون و جلو نامحرم معذب میشم و بهتره مانتو گشادتری انتخاب کنم . ودر مورد انتخابهای ایشون هم بهتره شما نظر بدین مثلا شلوار قهوه ای خیلی بهت میاد شاید اولش اهمیت نده ولی کم کم یاد میگیره که تو زندگی نظر هر دوتاتون هم مهمه و باید در نظر گرفته بشه و اگه منطقیه باید اعمال بشه . رفتار جراتمندانه رو در پیش بگیرید.

6. 2 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92), رها70 (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    ممنون آقای واحد درمورد لباساش نظر منو میپرسه.(تو پست قبلی گفتم .وقتی بهش گفتم کلا لباستو من انتخاب کنم می پوشی گفت نه )اما لباسای خودمو دوس داره کلا خودش انتخاب کنه.حتی لباسای دیگه فرقی نمیکنه.. ممنون از لطفتون کلا تصمیم گرفتم بیخیال این قضیه بشم و هرچی انتخاب کرد بپوشم حرفاتون کاملا درسته از شما و خاله قزی عزیز تشکر می کنم

8. کاربر روبرو از پست مفید رها70 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 خرداد 94 [ 09:42]
    سطح
    27
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 59 در 29 پست

Array
    سلام عزيزم
    ولي به نظر من اصلا درست نيست پس نظر و شخصيت و علاقه ي شما چي ؟ شما يك انسان با فهم و شعور و داراي قدرت انتخاب هستين نبايد از اين حق خودتون بگذرين

10. کاربر روبرو از پست مفید hajes تشکرکرده است .

رها70 (چهارشنبه 21 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array

Rolleyes

رها جان منم مثل شما خانم هستم ولی برخلاف شما همسرم اصلا در مورد لباس و این چیزا نظر نمیده با اینکه دوست دارم نظر بده اصلا هم خوش سلیقه نیست اگر هم نظر بده نظر خیلی ضایعی میده ولی با این حال دوست دارم نظرشو بدونم ولی اون میگه هرچی خودت دوست داشتی البته در مورد لباس خودش هم دوست داره خودش انتخاب کنه ولی در مورد مسائل دیگه با همفکری هم انجام میدیم در مورد لباسهای شمام احساس میکنم شما بدت نمیاد ایشون انتخاب کنه چون سلیقه اشو هم دوست داری . در مورد حرف زدن هم مثل شما هستیم با اینکه همدیگه رو دوست داریم و مشکلی تو زندگی نداریم ولی کلا حرف زیادی برای گفتن نداریم و هر دو کم حرف هستیم و این بعضی وقتا خیلی آزار دهنده میشه ایشون انتظار داره من حرف بزنم و اون گوش کنه و منم انتظار دارم اون حرف بزنه .

12. کاربر روبرو از پست مفید واحد تشکرکرده است .

رها70 (چهارشنبه 21 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
    رها جان منم مثل شما خانم هستم ولی برخلاف شما همسرم اصلا در مورد لباس و این چیزا نظر نمیده با اینکه دوست دارم نظر بده اصلا هم خوش سلیقه نیست اگر هم نظر بده نظر خیلی ضایعی میده ولی با این حال دوست دارم نظرشو بدونم ولی اون میگه هرچی خودت دوست داشتی البته در مورد لباس خودش هم دوست داره خودش انتخاب کنه ولی در مورد مسائل دیگه با همفکری هم انجام میدیم در مورد لباسهای شمام احساس میکنم شما بدت نمیاد ایشون انتخاب کنه چون سلیقه اشو هم دوست داری . در مورد حرف زدن هم مثل شما هستیم با اینکه همدیگه رو دوست داریم و مشکلی تو زندگی نداریم ولی کلا حرف زیادی برای گفتن نداریم و هر دو کم حرف هستیم و این بعضی وقتا خیلی آزار دهنده میشه ایشون انتظار داره من حرف بزنم و اون گوش کنه و منم انتظار دارم اون حرف بزنه .
    دوست عزیزم معذرت میخوام فک کردم آقا هستی.امیدوارم ناراحت نشی عزیزم.همسر من برخلاف همسر شما خیلی صحبت میکنه و دوست داره منم مثل خودش همش بنشونمش باهاش حرف بزنم.خوشحالم که مشکلی تو زندگیتون ندارین.مشکلات ما هم خیلی کوچیکه احساس میکنم خودمون باعث میشی که بزرگ بشه و از هم دور بشیم همسر من خیلی حساسه و من هرحرفی که بزنم زود ناراحت میشه وقتی هم میگم منظورم این بود یا اون چیزی که تو فکر میکنی منظورم نیس میگه یاد بگیر خوب حرف بزنی و من با منظورت کاری ندارم مثلا بهش گفتم نمیدونم واسه فردا نهار چی واست درست کنم؟ کلی بهش برخورد قهر کرد عصبانی شد و.......خیلی خیلی حساسه گاهی احساس میکنم من اصلا حرف زدن بلد نیستم.همش میگه من راننده آژانست نیستم.من سوپرمارکت سرکوچه نیستم بامن درست صحبت کن.حواسم خیلی بهش هستش واسه همین استرسم زیاد شده و همش میترسم چیزی بگم که ناراحت بشه چون اون موقع باید کلی حرف بخورم که خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر داره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hajes نمایش پست ها
    سلام عزيزم
    ولي به نظر من اصلا درست نيست پس نظر و شخصيت و علاقه ي شما چي ؟ شما يك انسان با فهم و شعور و داراي قدرت انتخاب هستين نبايد از اين حق خودتون بگذرين
    ممنون دوست عزیزم نظرت درسته.اما میدونی فک میکنم زندگیم اونقد مهم هستش که بخاطرش از چیزای کوچیک بگذرم .فک میکنم باید چیزی رو بپوشم که همسرم خوشش بیاد.پس وقتی این کار من خوشحالش میکنه بخاطر آرامش خودم وهمسرم اینکارو میکنم فک میکنم ارزشش خیلی بیشتر از بحث و دورشدن از همدیگه اس.البته منم قبلا مثل شما فک میکردم چند روزیه نظرمو عوض کردم

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)