دوست عزیز یه دختر بهت ابراز علاقه کرده (که بجز شما به چندین نفر ابراز علاقه کرده تو فیسبوک و ایستگاه اتوبوس و ...)
امیدوارم اینکار باعث نشده باشه که فکر کنی با معضلی بنام ازدواج روبرو نخواهی شد
افکارت دقیقا مربوط به سن 24 سالگیه منم 24 سالم بودهمینطوری بدنیا نگاه میکردم
اما ظرف دوسال همه چیز برام تموم شد
دنیام زیر وزبر شد
برای افرادی که تفکر الله بختکی به مسائل دارند ایران بهترین جاست
اینجا دنیای شانس و بد شانسی نه دنیای برنامه ریزی و زحمت
پارتی داشته باشی میری سر کار حتی با دیپلم ولی دکترای بدون پارتی داشته باشی باید مدرکتو بذاری در کوزه
اما در مورد کارآفرینی (او لا لا )
من پارسال رفتم شرکت پیمانکاری ثبت کردم (مرد و مردونه تصمیم گرفتم که از این شرایط خارج بشم و انقدر جامعه رو مقصر ندونم)
رفتم کار بگیرم بهم گفتن ما به شرکتی کار میدیم که حداقل گرید 5 داشته باشه (منظورشون رتبه بندیه)
گفتم باشه رفتم برای گرید اقدام کنم گفتن باید دو مهندس با سه سال سابقه بیمه اعضای امتیاز آور شرکتت باشن (اونجا بود که فهمیدم باید مدرک دو تا مهندس رو بخرم برای دوسال یعنی به هرکدوم باید نزدیک به 4 میلیون بدم کاری که همه مجبورا انجام بدن اسم این کار رو چی میزاری جز دروغ)
ضمنا اونجا بود که فهمیدم پول یعنی همه چیزه و توی ایران کسی که پول نداره یعنی اصلا وجود خارجی نداره
نا امید نشدم و بازم چند جای دیگه مراجعه کردم و اینبار شرکت خودمو بعنوان شرکت گرید 5 جا میزدم اونجا متوجه شدم که دوراه برای برنده شدن مناقصه و انجام یک پروژه عمرانی هست
1: دادن رشوه
2: دادن قیمتی پایین تر از حد معمول و دزدی از کار و خوردن پول کارگر و ...
اگر فرض رو بر این بگیریم که هیچ رشوه ای پرداخت نشه برنده مناقصه کسیه که کمترین قیمت رو بده
و معمولا خیلی از شرکت ها قیمتی میدهند که سر به سر است یعنی اگر قرار باشه کاری رو قراره انجام بدهند با کیفت استاندارد انجام بدن هیچ سودی نخواهند کرد
برای من جالب بود که این افراد چطوری این کارها رو انجام میدهند و سوار ماشین های مدل بالا هم میشن و ...
تا فهمیدم اینا تا جای ممکن از کار میزنن و با رشوه سر و ته کار رو به هم میارن
یعنی برای گرفتن کار باید مدرک دو تا مهندس رو بخری بعد از اون رشوه بدی به عوامل برگذاری مناقصه بعد از اون هم رشوه بدی به دستگاه نظارت دزدی از کار و........
به این میگن سیستم
وقتی جایی سیستمی حاکم باشه نمیتونی بر خلاف اون سیستم عمل کنی
شعار دادن خیلی خوبه تا میتونی شعار بده و لایک و تشکر بگیر ولی دقت کن شعاری ندی که بعدا قراره در مورد خودت اعمال بشه
خودت قراره چیکاره بشی ؟
یکم در مورد خودت بگو
خیلی تفکرات فانتزی و بانمکی داری
فکر کردی فردا که مدرکت رو بگیری برات اسفند دود میکنن و از در دانشگاه تا محل کارت فرش قرمز پهن میکنن و میبرنت سر کار
یبار برو توی یه آزمون استخدامی شرکت کن تا بفهمی چه خبره
ممکنه رشته تو 2 نفر بخواد و هزار نفر شرکت کنن
فرض رو بر این میگیریم که اون دونفر از خانواده خاصی نباشن و شرایط برای همه یکسان باشه چطوری میخوای توی این وضعیت بری سر کار
هر شرکت خصوصی هم که بخوای بری حداقل 5 سال سابقه کار ازت میخوان
خودت که بهتر از هر کسی میدونی که ازدواج بدون کار غیر ممکنه
اصلا مردی که کار نکنه زندگیش به بدترین شکل ممکن میگذره
من نمیخوام تو رو از خواب شیرینی که توش هستی بیدار کنم
تازه امیدوارم واقعا خواب باشی و خودتو نزده باشی به خواب !!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)