چه خبره این جا !!!
همچین طوفانی و حماسی از اوضاع و احوال مملکت و شرایط جوونا حرف میزنید که انگار همه مقصرن و خودتون بی تقصیر ... !
منم یک پسر 24 ساله و مجردم اما با اکثر حرفای شما مخالفم
نه خانواده ی پولداری دارم نه حمایت مالی آنچنانی ...
از هر نظر هم روم فشاره و نیاز به ازدواج دارم ...
اما مثل شما ها از خانواده و جامعه طلب کار نیستم چون میدونم آدم باید خودش حقشو بگیره و با تلاش خودش به جایی برسه ، چون میدونم پدر و مادرم تمام تلاش خودشون رو دارن انجام میدن و من نباید برای رسیدن به آرزوهام چشم به جیب بابام باشه ، میدنم اگه عرضه داشته باشم خودم به همه جا خواهم رسید ، میدونم وقتی حتی مسئولیت خودم رو هم نمیتونم به عهده بگیرم و از همه به خاطر شرایط بد طلبکارم نمیتونم مسئولیت یک نفر دیگه رو هم به عهده بگیرم .
شمایی که از شرایط غرب و زندگی جووناش تعریف میکنی ، چقدر در این مورد مطالعه داشتی ؟!!
میدونی چند درصد دخترای دبیرستانی در اروپا و آمریکا تا قبل سن 18 سالگی تجربه سقط جنین داشتن ؟
میدونی در اروپا و آمریکا چه تعداد بچه وجود داره که پدر و مادرش مشخص نیست ؟
میدونی چند درصد دخترای زیر 18 سال حداقل یک بار رابطه جنسی کامل رو تجربه کردن ؟
این بی قیدی ها و بی هویتی ها به نظرت با ارزشه ؟
این که آدما هر چند وقت یک بار با یکی رابطه جنسی داشته باشن ؟
واقعا این ایده آله واسه شما !!!؟
پس دیگه حیوانات واقعا زندگیه ایده آلی دارن ، خوش به حالشون !!!
چون هر وقت که بخوان جلو همدیگه با هر کی بخوان جفت گیری میکنن ، هیچ قید و بندی هم ندارن ...
اما بدونید همون حیوونا هم واسه جذب جنس مخالف باید رو پای خودشون باشن ، باید مقتدر و پر قدرت باشن ، باید بدون اینکه به هوای پدر و مادرشون باشن خودشون شکار یاد بگیرن و برن شکار وگرنه هیچ حیوونه ماده ای حاضر نیست با یک نره بی مسئولیت و ضعیف جفت گیری کنه ...
فکر نکن اون ور همه چی گل و بلبله ...
آره موافقم یک سری رسم و رسومات یا بهتر بگم چشم و هم چشمی ها مثل جهیزه ی آنچنانی یا مجلس آنچنانی واقعا اشتباهه ...
موافقم که اوضاع اقتصادی جامعه خوب نیست ، رو همه فشاره و شرایط سخته ...
اما چه ربطی به اصل قضیه داره ؟
ما جوونای امروزی انتظارای بی جایی از خانواده و جامعه داریم که همین باعث میشه همیشه عقب باشیم ، یکم فکر کن ببین خودت تا الان چه کار کردی واسه رسیدن به خواسته هات ؟
اصلا کاری کردی ؟ یا فقط نشتی و از دیگران انتظار داری ؟
چقدر تلاش کردی که به جایی برسی که همه دخترا واسه ازدواج با تو مشتاق باشن ؟
ایم مشتاق بودن فقط از نظر مالی نیست ، چقدر طبق اخلاقیات و اصول درست زندگی کردی ؟
میدونی دخترا فقط جذب پول و ثروت یک پسر نمیشن ... خیلی ها دنبال شخصیت ، ایمان ، مسئولیت پذیر بودن و سالم بودن هستن ...
چقدر از این نظرا رو خودت کار کردی ؟
دوست دخترت ترکت کرده ؟ ازدواج کرده ؟ تنها موندی ؟ افسرده شدی ؟
اگه جوابه همش مثبته ... از خودت بپرس چرا ؟
چرا تمام این اتفاقا باید برای تو بیفته ؟
از رو بدشانسی ؟ تقصیره خانوادت بوده ؟ یا تقصیر جامعه ؟
بازم میخوای فقط دیگران رو مقصر شرایط الانت بدونی و با متهم کردن دیگران خودتو آروم کنی ؟
به قولی یکی که میگفت این روزا دختر و پسرا هی با هم دوست دوست میشن بعدم شکست عشقی میخورن بعد میان میگن ما تنهاییم تنهاییم .... !!
چرا خودتو مقصر نمیدونی ؟ چرا اشتباه خودتو نادیده میگیری ؟
خداوند میگه سرنوشت هیچ کسی تغییر نمیکند مگر به دست خودش ...
و تو هم دقیقا همینطوری ... شرایطه الانت فقط و فقط به خاطر اشتباه خودته ...
تو داری تاوان دوست شدن با دختری رو میدی که اصلا به تو تعلق نداشته ...
خیلی از دختر و پسرا دقیقا در شرایط تو هستن ، عامل همش هم همین دوستیهای لعنتیه ...
و برام جالبه که نه تنها اشتباه خودتو نپذیرفتی بلکه فقط یک نسخه ی موقت واسه خودت پیچیدی ( دوست شدن با یکی دیگه !)
بدون فقط آدمای ضعیف مشکلاتشون رو میندازن گردن دیگران ، چون میترسن مسئولیت شرایط بدشون رو بپذیرن ، میترسن به اشتباهشون اعتراف کنن ...
سعی کنین بیشتر و بهتر فکر کنین دوستای من ...
لطفا در مقابل حرفای من حالت تدافعی نگیرین چون من به شما حمله نکردم ! اگه حرفام آزارتون میده معذرت میخوام اما باید میگفتم تا شاید به خودتون بیاین .

علاقه مندی ها (Bookmarks)