به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 54

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad68 نمایش پست ها
    سبحان شما اول حرفای خودت رو یادت بیاد که می گفتی به کسایی که حرفات رو قبول ندارند که برید چند تا کتاب بخونید و .... تا الان که شما تریپ روشن فکری برداشته بودی نه بقیه .این حرفی که می زنی برای ازدواج و اشتغال آدم باید تمام تلاشش رو بکنه درسته اما خیلی ها هستند که دارند همه ی تلاششون رو هم می کنند ولی شرایط زندگی شون هر زور داره سخت و سخت تر می شه . شما وقتی می گی مشکل اصلی هم اینه که الان یک عده ای دارند توی این کشور برای فرهنگ و اقتصاد این مملکت برنامه ریزی می کنند که اصلا تعلقی به این مردم و این خاک ندارند و فقط دارند توی توهمات خودشون زندگی می کنند .
    دوست گلم بعضیا اومدن گفتن که در غرب روابط دختر و پسر آزاده همه یه مدت باهم هستن و ... منم گفتم اول برین مطالعه کنید بعد این طور از اونور تعریف و تمجید کنید ، چون خودم مطالعه داشتم در این مورد ، فکر نمیکنم این تریپ روشنفکری باشه ...
    محمد عزیز من دیدم شما خیلی رفتی تو فاز افسردگی و نا امیدی واسه همین تند و تیز حرف زدم که به خودت بیای ...
    آخرش هم واسه این که برای شما و دیگر دوستان سو تفاهم نشه گفتم من قصد حمله به کسی رو ندارم و معذرت خواهی کردم !

سبحان ما توی کشوری زندگی می کنیم که از نظر ذخایر کربوهیدراتی یعنی مجموع نفت و گاز توی دنیا اوله . از شمال و جنوب به دریاهای آزاد راه داریم . تاریخ چند هزار ساله داریم .طبیعت چهار فصل داریم . جوان های تحصیل کرده داریم و مردمون هم دارای ضریب هوشی متوسطی نسبت به سایر مردم جهان هستند . پس چرا باید وضعمون این طوری باشه ؟ الان می دونی چند ساله که رشد اقتصادی توی کشور ما منفی هست ؟ می دونی خیلی از بنگاه ها و کارگاه های کوچیک و متوسط ورشکسته شدند و بنگاه های اقتصادی بزرگ هم با کمک دولت به کارشون دارند ادامه می دهند .بعدش توی این شرایط رکود تورمی که شرکت ها در حال اخراج بخشی از نیروی کارشون هستند هر ساله ملیون ها نیروی متخصص قصد دارند وارد بازار کار بشوند . الان همه جا در حال اخراج نیرو هستند و اگرم به دلیلی نیرو بخواهند نمی روند یک نیروی تازه نفس بگیرند . این همه ی نیروی متخصص با تجربه وجود داره که بیکار شدند و اون ها می گیرند . سبحان خیلی ها دنبال کار می گردند اما کار مرتبط با رشته که هیچ کار بی ربطی که آبرو مند باشه و حقوق حداقل لازم برای یک زندگی رو داشته باشه پیدا نمی کنند . الان خود من باید برم خونه ی مردم به بچه هاشون ریاضی یاد بدم . اما فکر می کنی مثلا اگه توی هفته ۴ یا ۵ جا هم بخواند به بچه هاشون ریاضی درس بدم ماهی یه زور ۳۰۰ یا ۴۰۰ در می یارم که ۲۰۰ تومنشم باید پول رفت و آمد بدم که خونمون پایین شهره و برای هر جلسه تدریس باید برم بالاشهر . تازه یک کاری هست که همیشگی نیست و توی هر سال فقط چند ماه می تونم روی درآمدم ازش حساب باز کنم
    ببین محمد من اصلا حرفی از خوب بودن اوضاع مملکت زدم ؟ منم یکی مثل همه از یکسری سیاست ها و بی عدالتی و شیوه های اشتباه حکومتی در ایران ناراضی هستم ، من که نگفتم این جا گل و بلبله ...
    منم زیر تمام این فشار هایی که گفتی بودم و هستم ...
    دقیقا واسه همین از دوران سربازیم مثال زدم که بدونی آدم اگه تو شرایط سخت قرار میگیره نباید روحیشو ببازه و جا بزنه ...
    اما احساس کردم تو یه جورایی کم اوردی برا همین گفتم آدم باید عرضه داشته باشه تا شاید به غرورت بر بخوره و به خودت بیای ...
    قطعا من حتی لحظه ای به این فکر نکردم که شما بی عرضه هستی فقط خواستم به خودت بیای ...
    چون خودم هم در دورانی تا حدی داشتم به همین نا امیدی و خستگی میرسیدم .

منظورت با منه . خیلی زننده حرف زدی . برای شما و اون کسایی که نوشته ات رو لایک کردند متاسفم
    نه عزیزم چرا همه چیرو به خودت گرفتی ! اون کسایی هم که لایک کردن فهمیدن که قصد توهین به کسی رو نداشتم واسه همین لایک کردن ...
    این یک مثال بود در جواب کسایی که بی بند و باری و بی قیدی در غرب رو تایید کردن و اون رو ایده آل میدونستن ، این مثال و زدم که بدونیم حتی بین حیوانات هم ازین خبرا نیست چه برسه به انسان ها ...

چکار کردم . باید بگی چکار نکردم . اون موقع خانوادم و استادام در مدرسه و غریبه و آشنا بم می گفتند اگه می خوای به جایی برسی درست رو بخون . توی دوره ی راهنمایی و دبیرستان مثله ... درس می خوندم و اصلا حالیم نشد کودکی ام و نوجوانی ام چطور گذشت . معدل دیپلمم ۱۸.۷۰شده بود .بعدشم یک سال پشت کنکور لعنتی موندم چون خانواده می گفتند خرج تحصیلم رو ندارند . بعدشم چهار سال داشتم یک شهر دیگه درسم رو می خوندم که استاد های بشدت سخت گیری داشتیم و واقعا پدرمون رو دراورند تا بمون یک مدرک بدهند . یعنی این طوری بت بگم که با اینکه بچه ها خیلی هم خوب درسا رو می خوندند اما راحت استاد ها نصفه کلاس رو یکدفعه ای توی یک درس می انداخنتند و همش به دانشجوها توهین می کردند و می گفتند شما تنبلید و هیچی حالیتون نیست و ... یک مشت استاد عقده ای .توی یک شهر غریب داشتم درس می خوندم و پولی که بابام بم می داد کفاف یک تفریح خیلی ساده رو هم توی اون شهر رو نمی داد .دیگه اونجا خیلی احساس تنهایی می کردم و همین هم باعث شد که برم سراغ دوستی با جنس مخالف . بعدشم دوباره یک سال دیگه رو پشت کنکور لعتنی بودم و صبح تا شب داشتم خر خونی می کردم تا بلکه بتونم برای ارشد هم از تحصیل رایگاه بهره ببرم و الان هم این ۱۱ روزی که بیکارم اندازه ی ۱۱ سال گذشته برام حالا شما به نظرت من تا الان فقط از بقیه انتظار داشتم و خودم کاری برای رسیدن به خواسته هام نکردم اصلا مگه من چه خواسته ای دارم .اینکه بتونم یک حقوق کمی داشته باشم که باش بتونم یک زندگی رو بچرخونم و یک دختری که حاظر بشه با من زندگی کنه چیز زیادی به نظر شما هست ! زندگی برای من چی داشته به جز رنج و زحمت .
    میدونم دوست من ، منم از جنس خودتم فکر نکن من از یک سیاره ی دیگه اومدم و خوش و خرم دارم باهات حرف میزنم ، اما یکم کلی تر به چرخه ی زندگی نگاه کن ، باور کن دوستی فقط یک آرامش چند روزه یا چند ماهه برات میاره ... بعدشم الان هستند خانواده هایی که تو رو با همین شرایط بپذیرن ، شک نکن که مادرت جایی رفتن خواستگاری که سطح توقعاتشون بالا بوده ... تنها مشکل تو سربازیه که خی اکثر خانواده نمیتونن باهاش کنار بیان و یه جورایی حق هم دارن ...
    من اگه جای تو بودم الان بدون معطلی میرفتم سربازی ، درس و هر زمانی میشه خوند اما سربازی واجبه اگه نری از زندگی عقب میفتی ...
    خوده من اول رفتم سربازی بعد اومدم دانشگاه

این همه پسر دارند هر غلطی که دلشون می خواد می کنند و هر دروغی که دلشون می خواد به هر دختری می گند و هر عمل نامشروعی هم با دختر ها انجام می دهند بعدش من که از اول با اون دختره با صداقت برخورد کردم و قصدم رو از دوستی باش گفتم باید تاوان پس بدم . دختره مال کسه دیگه بود ؟ مگه دختره جنس یا کالا هست که صاحت داشته باشه ! فکر می کنم در مورد این حرفتون ۱۲۳۴۵۶۷ جوابتون رو دادند و من دیگه لازم نیست حرفی بزنم
    خب تو که خودت میدونی کاره اونا اشتباهه ، پس نباید بری سمتش .
    از طرفی مگه من و تو از زندگی مردم و مشکلاتشون خبر داریم ؟ از کجا میدونی اونا تاوان پس نمیدم و مشکل ندارن ؟
    تو صداقت داشتی اما راه درستشو انتخاب نکردی ...
    و ناراحت شدم که باز میخوای واسه فرار از مشکلات خودتو بندازی تو یه چاه دیگه ...

میگن وقتی نارحتی
    وقتی دلت شکسته
    وقتی احساس تنهایی میکنی
    وقتی نا امیدی همه ی وجودتو فراگرفته
    واسه فرار از مشکلات خودتو در اختیار کسی نذار که در آیندت جایی نداره ...

دختر کالا نیست ، پسر هم کالا نیست اما همه ی ما در دورانی ممکنه به خاطر شرایط زندگیمون با پسر یا دختری رابطه ی عاطفی برقرار کنیم که اصلا به ما نمیخوره و اصطلاحا به ما تعلق نداره ...

در مورد صحبت آقای 1234567 هم خوشبختانه آقای تهمتن جوابشونو دادن و نیازی به جواب منم نیست ...

موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید sobhan13 تشکرکرده است .

خانوم مجرد (سه شنبه 13 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)