دوست گلم بعضیا اومدن گفتن که در غرب روابط دختر و پسر آزاده همه یه مدت باهم هستن و ... منم گفتم اول برین مطالعه کنید بعد این طور از اونور تعریف و تمجید کنید ، چون خودم مطالعه داشتم در این مورد ، فکر نمیکنم این تریپ روشنفکری باشه ...
محمد عزیز من دیدم شما خیلی رفتی تو فاز افسردگی و نا امیدی واسه همین تند و تیز حرف زدم که به خودت بیای ...
آخرش هم واسه این که برای شما و دیگر دوستان سو تفاهم نشه گفتم من قصد حمله به کسی رو ندارم و معذرت خواهی کردم !
ببین محمد من اصلا حرفی از خوب بودن اوضاع مملکت زدم ؟ منم یکی مثل همه از یکسری سیاست ها و بی عدالتی و شیوه های اشتباه حکومتی در ایران ناراضی هستم ، من که نگفتم این جا گل و بلبله ...
منم زیر تمام این فشار هایی که گفتی بودم و هستم ...
دقیقا واسه همین از دوران سربازیم مثال زدم که بدونی آدم اگه تو شرایط سخت قرار میگیره نباید روحیشو ببازه و جا بزنه ...
اما احساس کردم تو یه جورایی کم اوردی برا همین گفتم آدم باید عرضه داشته باشه تا شاید به غرورت بر بخوره و به خودت بیای ...
قطعا من حتی لحظه ای به این فکر نکردم که شما بی عرضه هستی فقط خواستم به خودت بیای ...
چون خودم هم در دورانی تا حدی داشتم به همین نا امیدی و خستگی میرسیدم .
نه عزیزم چرا همه چیرو به خودت گرفتی ! اون کسایی هم که لایک کردن فهمیدن که قصد توهین به کسی رو نداشتم واسه همین لایک کردن ...
این یک مثال بود در جواب کسایی که بی بند و باری و بی قیدی در غرب رو تایید کردن و اون رو ایده آل میدونستن ، این مثال و زدم که بدونیم حتی بین حیوانات هم ازین خبرا نیست چه برسه به انسان ها ...
میدونم دوست من ، منم از جنس خودتم فکر نکن من از یک سیاره ی دیگه اومدم و خوش و خرم دارم باهات حرف میزنم ، اما یکم کلی تر به چرخه ی زندگی نگاه کن ، باور کن دوستی فقط یک آرامش چند روزه یا چند ماهه برات میاره ... بعدشم الان هستند خانواده هایی که تو رو با همین شرایط بپذیرن ، شک نکن که مادرت جایی رفتن خواستگاری که سطح توقعاتشون بالا بوده ... تنها مشکل تو سربازیه که خی اکثر خانواده نمیتونن باهاش کنار بیان و یه جورایی حق هم دارن ...
من اگه جای تو بودم الان بدون معطلی میرفتم سربازی ، درس و هر زمانی میشه خوند اما سربازی واجبه اگه نری از زندگی عقب میفتی ...
خوده من اول رفتم سربازی بعد اومدم دانشگاه
خب تو که خودت میدونی کاره اونا اشتباهه ، پس نباید بری سمتش .
از طرفی مگه من و تو از زندگی مردم و مشکلاتشون خبر داریم ؟ از کجا میدونی اونا تاوان پس نمیدم و مشکل ندارن ؟
تو صداقت داشتی اما راه درستشو انتخاب نکردی ...
و ناراحت شدم که باز میخوای واسه فرار از مشکلات خودتو بندازی تو یه چاه دیگه ...
میگن وقتی نارحتی
وقتی دلت شکسته
وقتی احساس تنهایی میکنی
وقتی نا امیدی همه ی وجودتو فراگرفته
واسه فرار از مشکلات خودتو در اختیار کسی نذار که در آیندت جایی نداره ...
دختر کالا نیست ، پسر هم کالا نیست اما همه ی ما در دورانی ممکنه به خاطر شرایط زندگیمون با پسر یا دختری رابطه ی عاطفی برقرار کنیم که اصلا به ما نمیخوره و اصطلاحا به ما تعلق نداره ...
در مورد صحبت آقای 1234567 هم خوشبختانه آقای تهمتن جوابشونو دادن و نیازی به جواب منم نیست ...
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)