نوشته اصلی توسط
بالهای صداقت
سعی کن با احساس خودت رو به رو شوی ، رنجش شما بیشتر ناشی از احساسی هست که خودتون نسبت به خودتون پیدا می کنید ، و لزوما این احساسی که بهتون دست میده واقعی نیست
وقتی همسرت این فیلم ها رو نگاه میکنه ، شما مدام به کنکاش خودت می پردازی که ، مگه من چی کم دارم و یا چی کم گذاشتم ، که شوهرم به جای اینکه حواسش به من باشه ، داره توی فیلم ها دنبالش می گرده ...و این احساس شما را می آزارد و باعث میشه که توی خودت فرو بروی و کم کم واکنش های سردی از خودت نشان بدهی که حقیقتا زهر مهلکی برای رابطه زناشویی هست
تذکر بسیار مهم : از همین الان یادبگیر با کم محلی ، با سردی کردن، با سکوت کردن ، با چک کردن مدام همسرت، با نصیحت کردن ، با راه و چاه نشون دادن ، با سرزنش کردن ، هرگز و هرگز نمی توانی روی شوهرت تاثیری بگذاری
ببین عکس العمل شما در مقابل رفتار نادرست شوهرت ، چندان صحیح نبوده
حتما شنیدی که میگن :مردها بچه هستند
آره دقیقا بچه هستند ، و شما سعی کن از طریق تاثیر غیرمستقیم و تشویق همسرت رو از کارهای نادرست بازداری
یکی از روش های مهم در تربیت کودک ، پرت کردن حواس کودک از روی موضوع هست
و شما نیز در این موارد سعی کن ، حواس شوهرت رو پرت کنی
به عنوان نمونه
وقتی همسرت داره فیلم نگاه میکنه ، برو پیشش ، بهش بخند ، نوازشش کن و بهش بگو چرا داری توی فیلم نگاه می کنی ، بیا توی واقعیت ، براش طنازی کن ، از شوهرت ، از اندامش تعریف کن ، یه جورایی همش بادش کن و با تعریف از ویژگی های جنسی اش ، هندونه بذار زیر بغلش ، جوری که تحریک بشه ... اصلا و ابدا هم در اون لحظه فیلم دیدن همسرت رو منع نکن !
( چندین بار با روی باز این کار رو با خلاقیت های خودت انجام بده ===خلاقیت : ریختن گل های سرخ روی تخت خواب روشن کردن شمع و عطر ، رمانتیک کردن فضابا کم و زیاد کردن نور اتاق ، تغییر فضای همخوابی ، لباس خواب های متنوع و ... )
بعد از گذشت مدتی که دیگه همسرت کم کم باورش شد که تو قصد سرزنش نداری و همچنین آزادی اش رو ازش نگرفته ای ، بذار وقتی رابطه تون تموم شد و انرژی همسرت تخلیه شد وقتی توی آغوشش هستی ، نه با حالت دستوری و یا نصیحتی ، بلکه با محبت تنها و تنها از احساست بهش بگو (ابدا همسرت رو زیر سئوال نبر)
اجساس اینکه : وقتی این فیلم ها رو تماشا می کنی به من احساس بدی دست میده ، احساس می کنم ، که من توی زمینه جنسی برات کم گذاشتم و .... کوتاه و مختصر ، اصلا هم کشش نده ، اگر شوهرت بهت گفت ابدا اینجوری نیست ، بخند و با روی باز بپذیر و بگو خیالم راحت شد ، جقدر تو خوبی که احساس من رو درک می کنی (این طرز گفتگو ، عامل تشویق کننده برای مرد می شود که از رفتارش دست بکشد)
مطمئن باش این روش جذبی ، اثر بیشتری از اون دفع کردن شما و پرسش شما مبنی بر "ازم راضی هستی در همه موارد" خواهد داشت
نکته : سخت گیری نکن ، یه مرد ، زمانی مردی مطیعی می شود که همسرش جوری رفتار کند که مرد احساس کند ، آزاد هست و با اختیار خودش دست به عمل می زند ، نه در اثر فشار همسرش
زنها اینگونه هستند که خیلی راحت و با عشق و ایثار به خاطر همسرشون از خودشون می گذرند ، اما مردها اگر به میل خودشون نباشه ، احساس اجبار می کنند ، و سیاست زنانه ایجاب می کند که شما به عنوان یک زن این حس رو که همسرت با میل و علاقه شدید به شما دست به ترک این رفتار می زند ، درش ایجاد شود
نکته: انتظار نداشته باش این مساله به صفر برسه ، ولی حتما کمتر خواهد شد ،
نکته : تجسس و سرک هم نکش ، فقط و فقط به خاطر خودت، تا آرامش بهت بازگرده ،
هشدار: اگر در این خصوص با نرمش رفتار نکنی ، کار به جاهای بدتری میرسه ،
علاقه مندی ها (Bookmarks)