سلام مدیر عزیز
خوب بریم سراغ هیزم های من
1-تا حالا شده موقع عصابنیت بچه هاتون را تنبیه بدنی کنید؟
2-چرا رشته مشاوره را انتخاب کردین؟
3-در مشاوره های حضوری شده اشتباه خطرناکی کنید و وضع مراجع را بسیار بدتر کنید؟ داستانش چی بوده و در نهایت چی شده؟
4-دچار حس عشق بعد از ازدواج به کسی شدید که ناچار به سرکوبش بشید؟
5-بدترین خاطره کاریتون چیه؟
6-بهترینش؟
7-خودتون تا حالا نیاز شده پیش مشاور برید؟ سر چه موضوعی؟
8-شده موقع اذان صبح پا بشین و از تنبلی یا خستگی کمی تصمیم گرفته باشین بخوابین و بعد که پاشدین دیده باشین آفتاب زده؟
9-تا حالا پیش اومده به کسی مشاوره ای داده باشین و در موقعیت مشابه خودتون اون کار را انجام نداده باشین؟
10-تا به امروز دچار شک در مورد اعتقادات دینیتون شدید؟ چطور باهاش برخورد کردین؟ نتیجش چی بوده؟
11-اگه مشاور نمیشدین چه شغلی را امتحان میکردین؟
12-تا حالا شده به ذهنتون بزنه از بعضی از بچه های تالار که خیلی خوب مشاوره میدن برای کار حضوری دعوت به عمل بیارین؟ کی؟
13-بزرگترین مشکل حال حاضر کشور چیه؟ چطور باید حل بشه؟
14- اگه با دعای شما خداوند جون یک نفر را میگرفت این دعا را در حق کی میکردین؟
15-با خانم فرشته مهربان نسبتی دارین؟ (من حدث میزنم همسرتون باشن!) درسته؟
16-اگه نسبتی ندارین ایشون را دردنیای واقعی دیدین؟
17-ی انتقاد از فرشته مهربان بکنید؟
18-ی انتقاد از من بکنید؟
19-ی پیشنهاد به من بدین؟
20-و ی نصیحت برام بنویسین؟
21-و ی نقطه + که در من میبینید را بگین؟
22-مخاطب قرآن همه بشریت هستن یا فقط شخص رسول الله؟ برای پاسختون استدلال و شاهد بیارین؟
23-میدونیم که اگه علت، تامه شد معلول رخ میده! (مثل با اجتماع نفت و اکسیژن و جرقه، آتش که معلول نهاییه ایجاد میشه)
خوب خداوند علت تامه خلقته و از طرفی یکی از اسماالحسنی اسم خالق هست که اسم صفته! پس همواره باید خلق کنه! با این اوصاف آیا خدا همیشه مخلوق داشته؟ این ماده که در جهان موجوده همیشه بوده یا بعدا خلق شده؟ اگه بعدا خلق شده قبلش خدا از ازل تا اون لحظه که ماده را خلق کرده علت تامه نبوده یا اسم خالق ازش صلب میشده؟ (خدا که صفت صلبیه نداره؟) و اگر این ماده همیشه بوده پس ازلی میشه و مامیدونیم هیچکدوم از حدوث عالم مهر ازلیت نمیخوره روشون؟ و میدونیم وجود عدم و عدم وجود نمیشه! لطفا مساله را روشن کنید؟
24-استعداد مشاور شدن را در وجود من میبینید؟
ممنون که وقت میذارین
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
علاقه مندی ها (Bookmarks)