سلام رفیق
توی این مدت همونقدر که تو داری به اون دختر فکر میکنی اون دختر هم داره به تو فکر میکنه
ای کاش اینطوری بود که شما فرمودین.اما برام مثل روز روشنه که ایشون به بنده فکر نمی کنن.
نمیدونم چه اشکالی داره
من اگر جای تو بودم میرفتم تو محیط کار و جلوی همه همکاراش خواستگاری میکردم
البته خیلی شفاف و واضح همه چیزو میگفتم
(معنی نداره از یک دختر بپرسید که کسی تو زندگیش هست یا نه اگه کسی توزندگیشباشه یه حلقه تو دستش هست پس اگه تو دستش هیچ حلقه ای نیست دلیلی بر پرسیدن نیست)
سلام دوست خوب من.من تو همین تالار و خیلی جاهای دیگه پیرامون خودم ، دیدم یه بنده خدایی میره خواستگاری.اتفاقا جواب مثبت هم میگیره.اما عروس خانم دل و هوشش تماما یه جای دیگه و پیش یه نفر دیگست.من اگه می پرسم کسی تو زندگیت هست واسه اینه که نمیتونم بپذیرم کسی به ظاهر با من زندگی کنه اما ... .من خودم تا به کسی فکر می کردم دنبال ایشون نبودم.این بدترین کاره که میشه با یه نفر کرد.
نمیدونم قضیه واسطه و فرستادن خواهر و ... چیه
اینطوری که داری پیش میری جلسه رسمی خواستگاری میخوای چیکار کنی؟
برو محل کارش و خیلی محترمانه بهش بگو خانم فلانی وقت دارید من چند کلمه میخوام باهاتون صحبت کنم بعد بکشش یه گوشه یا بیرون محل کار و خیلی محترمانه صحبت کن
راستش دیروز اومدم جواب بنویسم اما به خاطر پست شما موکولش کردم به امروز.خواستم یه چیزی رو امتحان کنم و بعد بگم.کل امروز رو با خودم کلنجار رفتم که برم محل کلارش و ازش بخوام بیاد بیرون تا باهاشون صحبت کنم.چند بار رفتم تا دم در و برگشتم.مطمئن شدم این کار از من ساخته نیست.خیلی فکر کردم که چرا نتونستم برم ؟ ترسیدم ؟ فقط به یه جواب رسیدم.
میدونید چیه.چون ذهنیتی ازشون دارم در مورد داشتن نامزد (از همکارش پرسیده بودم و اینکه خودشم نصف و نیمه تایید کردن) انگار خجالتم میگیره(شایدم شرمم میشه) با علم به این موضوع این درخواست رو مجددا بدم.
هیچ ایرادی که نداره
تازه دخترا با اینکه همکاراشون بفهمن خواستگار دارن کلی حال میکنن
(مگه ندیدی بعضی از دختر ها اگه یه نفر بره خواستگاریشون تو محل کارشون جار میزنن که من خواستگار دارم و تا همه همکاراشون متوجه نشن ول کن نیستن)
اتفاقا این مورد رو به چشم دیدم!
نمیگم همشون این چیزا رو جار میزنن ولی خیلی احساس خوبی بهشون دست میده که دیگران بفهمن که خواستگار دارن
همکاراش هم که از پشت کوه نیومدن
اونا هم آدمم و درک و فهم دارن و خیلی هم خوشحال میشن که ببینن یه پسرو دختر دارن در مورد یک امر مقدس و با ارزش بنام ازدواج صحبت میکنند
تو الان نشستی یه گوشه و با خودت فکر میکنی که این مدت که دختره نیومده یعنی جوابش منفی بوده
اون دختره هم داره به این فکر میکنه اگه درخواست تو جدی بود حتما هر طور شده به هر شکل و با هر مشقتی که باشه ازش خواستگاری میکنی
در مورد بنده کاملا درسته.اما در مورد ایشون کاش اینی بود که شما می گید.ولی این نیست.مطمئنم.
پسر خوب اگه یه پسر یه دختر رو بخواد در خونه دختر رو میکنه
اگر از خونه بندازنش بیرون از پنجره میاد
و انقدر تلاش میکنه تا دختر رو بدست بیاره
من اگه مطمئن بودم که کسی تو زندگیش نیست حتما در خونش رو می کندم.
مهم نیست جوابش مثبت باشه یا منفی ،بجای اینکه بشینی یه گوشه و رفتار و گفتار اون دختر رو کد گذاری کنی و از روی اینچیزا بفهمی جوابش منفیه یا مثبت ،مرد باش و برو حرف دلتو بزن
باور کنید از جواب منفیش نمیترسم.چون نذاشتم اونقدری احساسم درگیر شه که بعدش بخوام افسرده شم.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.شایدم تو این چند روز بازم سعی کردم برم محل کارش.ولی قول نمیدما !!! گفته باشم !!!!
راستی،من خیلی فرصت واسه تاپیک خوندن و پست گذاشتن ندارم متاسفانه.ولی فکر کنم شما همون دوستی هستید که به یه دختر خانم تو بیمارستان پیشنهاد دادن ؟ درسته ؟ همون موقع هم که اون تاپیک رو میخوندم کلی با این کارتون بهتون ای والله گفتم.ولی داداش من ، همه که عین شما نیستن.بعضی ها نمیتونن دیگه !!!
ممنون 
علاقه مندی ها (Bookmarks)