به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دگربار بانو

والا تا جایی که من خوندم برداشت من اینه شما داری زیاد گندش میکنی.
    وقتی میشه با یه خنده و عشوه اومدن این دلخوری سر سفره رو پاک کنی چرا اینکارو نکردی؟!!!!!!!
    بعدشم این چه کاری بود کردی با همسرت ختم عموی مامانت!!!!!!!!!!!! خدا بیامرزه مادر خدابیامرزمو من فقط خاله و داییم رو دیدیم و میشناسم اصلا فک و فامیل مادریم ندیدیم فقط یکیشون رو چند وقت قبل همینجور یگذری مغازه بابام دیدیم همین.ببخشید اینو میگم الان عمومی مادر شما واجب بود برین ختمش نمیرفتین چی میشد؟!!! هیچکی کار شوهرتون رو تایید نمیکنه ایشون روی لج افتادن خوب بهشون برخورده شوخی کرده سر سفره تو م نیشگونش میگرفتی یا آروم یمزدی پس کلش یا یه لگدی بهش میزدی وقتی تنها شدین نه اینکه توی جمع اینکارو کردی باهاش بد حرف زدی

قبول داری از بارداریت سو استفاده کردی؟

توی این 5 ماه هرگز جارو برقی نکشیدم . دستشویی و حمام نشستم .پله تمیز نکردم

واااااااااااااااااااا این capitan قلابی کجاست بیاد.والا من که خودم میگم خیلی خوبم و همسرم میگه خیلی خوبی و 95% اشتراک داریم توی زندگیمون توی دوران بارداری از اینکارا نکردم چه چیزااااااااا میشنوه آدم

((بدون همسرم بیرون نرفتم. چه روزایی و شبایی رو پا به پای من به خاطر ویار شدیدم غصه خورد و ناراحت شد و گریه کرد .همیشه غذا از بیرون بود من نمی تونستم غذادرست کنم .عین یه بچه غذا دهان من می زاشت .هر چیزی که اراده می کردم فراهم بود .یه بار هوس هندوانه کردم مجبور شد بره اصفهان بخره و بیاد .الان شبا خیلی خواب سبک شده من می گم آخ می پره و ... .))
    خداوکیلی کارای خوب زیاد انجام داده شما چرا چشاتو میبندی؟ انصافا داری جدی میگی اینکرارو کرده؟!!!!!!!!!!! بابا این دیگه کیه من یکی که خداروشکر خونه پدرخانومم نزدیک بود خانومم همش اونجا بود.والا من یکی هرچی نیگا میکنم مقایسه میکنم با شوووهرهای بچه های همدردی میان مطلبشون رو میزارن میبینم تا حالا خداوکیلی اینجوری نخوندن حتی توی کل فک و فامیلمون با اینکه انصافا 80% آدم های خوبی هستن اینجور ینداشتیم.

قدرشو بدون اینجور مردا نسلشون منقرض شده
    البته اگه بخوایم مردونه حساب کنیم ایشون رسما میشن استاد بزرگ زن ذلیل های ایران البته اینو به شوخی نوشتم برای خنده.

بازم میگم دختر خوب اولویت اول زندگی مشترک شوهرته شوهرته شوهرته

من یکی کل خانوادم یکطرف همسرم یکطرف اولویت اول همسرمه تموم شد رفت اولویت اول همسرمم منم.بجز این باشه من یکی یکم حسودم مثل بقیه مردا هممون مثل همیم حساس تر از اونی که فکرشو کنی فقط غرور مردانمون اجازه نمیده.خیلی تحملت کرده بخدا هر مرد دیگه ای بود تا جور دیگه ای باهات رفتار میکرد حیفه قدرشو نمیدونی.

خانواده اولویت دومه دختر.
    گرچه ما که هرچی بگیم انگار گل لگد کردیم.شما کاری رو که فکر میکنی درسته انجام بده همین مسیر رو برو جلو نتیجشم خودت میبینی

2. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 07 اسفند 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 25 اسفند 92), واحد (سه شنبه 20 اسفند 92), الهام20 (چهارشنبه 07 اسفند 92), ساحل75 (چهارشنبه 07 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)