امین جان ببین یه چیزی بهت میگم فقط گوش کن عزیز من. اول یه چیزی بهت بگم امیدوارم ناراحت نشی اما بعضی حرفات نشون میده نه از جنس خودتو احساسا و نیازهات خبر داری از جنس دخترا. ولی یه مدت تو همین تالار باشی و بعضی مطالبشو بخونی خیلی کمکت میکنه. منم سن تو که بودم از اینو اون خوشم میومد ولی نمیرفتم رابطه برقرار کنم، هر دفعه هم از یکی خوشم میومد پیش خودم میگفتم من از چی قبلیه خوشم اومده بود این که بهتره. تا این آخرین مورد. میخوام بدونی این چیزا طبیعیه اما مورد خوبش جاییه که رابطه رو عملیش نکنی فقط تو ذهن خودت نگهش میداری بعدم تموم میشه، بدون از این حسا همچنان میانو میرن تو وجودت ولی سعی نکن هر حسی رو که داری بری عملیش کنیو به طرف بگی، چون برات عادت میشه ترک عادتم که موجب مرضه!!!
در ضمن چون رفتی به این دختره احساستو گفتی فکر میکنی خیلی دوسش داری، حالا فکر کن این اولین حستو بذاری واسه زنت فکرشو بکن چقدر بهتره. حالا مثلا من خودم اگه میرفتم مثلا به "حنا" میگفتم دوستت دارم دیگه مگه میتونستم فراموشش کنم دیگه بعدش نمیتونستم عاشق آن شرلی بشم، البته ازش خیلی خوشم نمیومد خیلی حرف میزد، اون دختره تو کارتون دیجیمونو بیشتر دوست داشتم، چقدر منحرف بودم خودم خبر نداشتم.
حالا ولش کن، به حرف دوست بزرگترت گوش کن، اول که واسه خودت یه هدف تعیین میکنی، مثلا قبولی تو دانشگاهی ارشدی چیزی، دنبال ورزش هم حتما میری. یه چیزی هم که تو حرفات فهمیدم ناراحتی چرا همه دخترا تا برسن به سن ازدواج با تو عاشق میشن واسه همین رفتی دنبال این مسائل، اولا که این افکارو از ذهنت دور کن، در ثانی چرا فکر میکنی دختر مذهبی باید بشینه تو خونه هر وقت یکی اومد خواستگاریش اگه همه چی مناسب بود یه دکمه رو بزنه عاشق پسره بشه!! همه دخترا از این احساسا دارن مثل هر آدم دیگه ای، مثل هر پسری. این طبیعت دختر پسرا رو قبول کن شاید یکی بروز نده ولی همه ما درگیر این احساسات میشیم مهمه اینه که کنترلش کنیم. چیز بدی هم نیست طبیعیه، مهم اینه که ازش بگذری. الانم بشین درستو بخون بعدشم دنبال یه کار خوب، هر چی هم پسر خوبی باشی و خوشتیپ اگه میخوای همسر آیندت بیشتر دوستت داشته باشه و بهت افتخار کنه باید یه کار خوب داشته باشی تا بتونی مستقل بشی دخترا هم استقلال واسشون خیلی مهمه. درس هم که میدونی تو جامعه ما چه پرستیژی داره!!!
در ضمن بچه ها خیلی خوب راهنماییت کردن خوب رو حرفاشون فکر کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)