استاد شوخی داریا با مااا
دوستان شرمده من اینقدر بازی استراتژی می کنم باعث شده که متنم سوم شخص شه
من با یه دختر خانومی از ترم اول هم کلاسی میشم
این خانوم خیلی خانوم موجه ای محسوب میشدن به همین دلیل خیلی دوست داشتم تو درسا همراهیش کنم کمکش کنم تا تنها نباشه نه از روی دلسوزی نه اصلا
من ادمی هستم که خوبیه اطرافیانمو می خوام برای همه ارزش قائلم برای کوچکتر از خودم بزرگتر از خودم حال اون فرد اشنا باشه یا نا اشنا
از این رو خیلی دوست داشتم به ایشون کمک کنم
گویا این خانوم هم حس و حال من رو داشت یعنی اینکه ایشون می خواست یجوری به من نزدیک شه و ازم راهنمایی بگیره ولی خجالت می کشه
ترم تموم میشه و ما اماده شدیم برای انتخاب واحد منظورم ما یعنی منو و دوست خودم بود
من چون دوست داشتم به این خانوم کمک کنم ازش درخواست کردم اگه مایله با بنده انتخاب واحد کنه تا تنها نباشه گفت خیلی خوشحال میشم بابت این موضوع
بابت انتخاب واحد من شماره ایشونو می گیریم تا هماهنگ کنیم دروس رو
گذشت ما انتخاب واحدمون رو انجام میدیم و می زنه تا دیروز که بنده به ایشون اس ام اس میزنم:
به این شرح:
* سلام خانوم......... حال و احوالتون خوبه؟ ببخشید سوالی داشتم.....
- سلام ممنونم حال شما خوبه؟؟؟ بله دقایقا اینجوریه ولی یه چیزی؟؟
* جانم چیزی می خواید بگید
- بله ولی می ترسم نارحت شید و بد برداشت کنید
* نه من نارحت نمی شم و اینا
- نه من میدونم شما نارحت میشید و ........
* ببخشید من متوجه شدم نمی خواید بیشتر ادامه بدید بدرود ( منظروم این بود که فهمیدم شما یه کسی تو زندگیته مثل برادر و خواهر یا پدر مادر که می ترسید متوجه شن من با شما در ارتباطم)
- شما چجوری حدس زدید چی می خوام بگم ؟؟؟ چطور به خودتون اجازه قضاوت دادید
* عزیز من اصلا جسارت نکردم و نخواهم کرد ولی با این جور اس ام اس زدنتون اینگونه به فکرم رسید که حداقل کسی توزندگیتونه که می ترسید متوجه اس ام اس من شه
- اولا کسی تو زندگیم نیستا ثانیا اگرم بود نمی دونم چرا باید از شما پنهون میکردم
* من بازم میگم جسارتی نکردم اگرم باشه به من مربوطه اگه فکر می کنید من مقصرم شما به بزرگیت ببخش
- واقعا متاسفم
* بازم ببخش من حرف بدی نزدم پوزش می خوام شبتون بخیر
- دوست نداشتم اینجوری بشه شبتون بخیر
الان دارم میسوزم یعنی اخه این بود جواب خوبی های من؟؟؟؟؟
ایا من مقصرم که با این طرز صحبت کردن ایشون رو رنجوندم یا نه ایشون هم مقصره؟؟؟
باز از ایشون عذر خواهی کنم یا نه ایشون باید ازم عذر خواهی کنه؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)