به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    سلام دوباره خانم میشل یه مطلبی رو یادم رفت بنویسم، ببینید خانم میشل البته خطابم خانمای دیگه هم هستن، نمیدونم این چه رسمیه که بین دخترای ما رواج پیدا کرده که همیشه دوست دارن اصرار داشته باشن یا مسائلو به سمتی پیش ببرن که یه پسر کشته مردشون باشه و مداوم این خانم مورد نظر این آقا رو رد میکنه. این آقای مدنظر شما یا هر دختر دیگه ای آدمه حس داره عاطفه داره، خانما ببخشید اینو میگم ولی باور کنید آقایون کل زندگیشون مسائل جنسی نیست نیاز عاطفی یه مردو از درون میشکنه باور کنید خیلیاشون نمیخوان بروز بدن ولی خیلی محتاجن. اگه یه پسر رسمی ازتون خواستگاری میکنه بهش میگید نه، اگه خودش مستقیم میگه خب جوری رفتار کنید که فکر نکنه فقط با ایشون اینجوری برخورد میکنید. اینکه شما میگید من بهش اس دادم ولی احساس نمیکنم غرورم شکسته، آخه خواهر من زدی طرفو له کردی بعدشم قدرت دست شماست بعد یه اس دادی میگی غرورم نشکسته!!!!

خانم صبوری یه جمله از دکتر شریعتی نوشت پست 12 ، همین الان دوباره بخونیدش. حالا من مثالشو میزنم شما وقتی تلاش میکنی یه قله رو فتح کنی وقتی به قله کوه میرسی قبل از لذت بردن از مناظر اطراف اول خستگی در میکنی. منم اگه بفهمم دختر موردنظرم دوسم داره خوشحال میشم بعدش یه کم شک میکنم انتخابم درسته یا نه ولی بعد از مدتی فکر کردن عاشقترش میشم شایدم کلا بی خیالش بشم ولی حداقل حسنش اینه که اونموقع دیگه احساسی نیستم، حسنش اینه که تمام ذهنم مشغول این نیست که حتما این دخترو راضی کنم، منظورم اینه که هدف بشه فتح دل دختره و اثبات خودمو از هدف اصلی که ازدواجه دور بشم. یکی از دلایل اینکه بعد از ازدواج اکثر مردای ما سرد میشن همینه چون بعضی دخترا خون پسرا رو تو شیشه میکنن بیچاره همه توانشو میذاره واسه اون موقع، بعد از ازدواجم دیگه توانی براش نمیمونه.

حالا دوباره جمله دکتر شریعتی رو بخونید، حالا از خودتون بپرسید چرا هر چی خواستگار سمج تر دارید و شما بیشتر ردش میکنید پسر خوبتریه ولی عاشق هر کی میشید پسره سرو گوشش بیشتر میجنبه، چون خیالت راحته طرف دوستت داره اصلا بهش فکر نمیکنی چقدر فاکتور مثبت داره ولی همون پسری که دوستت نداره و فقط دنبال خوشگذرونیه یه بار بهش بگی نه میگه به جهنمو خدافظ ولی همون پسر به قول همون دکتر شریعتی این احساسو به شما میده که غرورتون شکسته، کل فکرو ذکرتون میره رو این پسر تا یه جوری رامش کنید، هر وقتم دیگه به جای به جهنم گفتن گفت نه تو رو خدا منو رد نکن!!! دست از سرش برمیدارید. این همون غروریه که هر آدمی دنبالشه

کاری که بعضی خانمای ما دارن انجام میدن فقط داره پسرای ما رو به سمتی میبره که روابط نامشروعشونو بیشتر کنن، چون اینجور پسرا تو جامعه الان ما بیشتر موفق میشن، من الان 26 سالمه ولی محاله دیگه بخوام عاشق بشم اصلا به نظرم این عشقایی که ما باید خاطرخواهای دخترا رو بیشتر کنیم تا دخترا بتونن جواب منفیهای بیشتری بدن فقط باعث پسرفت آدما میشه، پسرای پاک و خوب نباید تاوان این افکارو بدن که بقیه پسرا باعثش شدن، اگه یه دختر فکر میکنه خیلی قدرت داره بره تاوانشو از همون پسر بگیره نه این جور پسرا. اینکه یه پسر عاشق بشه و دختر وقتی مطمئن شد پسره دوسش داره بیاد نازو ادا دربیاره که چی ؟! که اگه پسره بفهمه من دوسش دارم برام بعدا بد میشه یا نمیدونم بر علیهم سواستفاده میکنه یا میره دنبال یکی دیگه!!!!!!!

خانم میشل اگه این آقا رو دوست نداری حتی اس ام اس هم بهش نده که خدای نکرده فکر کنه شما دوسش داری،البته این احتماله چون در جریان روابط شما نیستم اما این آقا الان به معنای واقعی کلمه ضایع شده، حس میکنه شما ازش قدرتمندتری و خودش شکست خورده پس کلا باهاش قطع رابطه کن، اینکه ایشون اومده گفته من تلاشمو میکنم حتما قبلش یه چیزی دیده که با این اعتماد به نفس اومده این حرفو زده. این امیدواریهارو بهش ندید، خطابم به شما نیست ولی بعضی خانما خوب میدونن چجوری به یه پسر امید بدن ولی به روی خوشون نمیارن. اگه هم ایشونو دوست دارید به قول مدیر همدردی کار درستو انجام دادید، اگه هم دوسش ندارید که ناراحتی شما اینه که چرا ایشون به من هیچ پیامی یا تلفنی نزده!!!!!! با اینکه غرورشو شکستید این توقع زیادیه، خانما خواهشا به یکی جواب رد میدین بذارید بره دنبال زندگیش....... ببینید همین طور که گفتم شاید شما حواست نیست ولی ناراحتی چرا ایشون نمیاد دوباره پیشنهاد بده که شما دوباره ردش کنید.

با آرزوی موفقیت برای شما
    ویرایش توسط capitan : دوشنبه 28 بهمن 92 در ساعت 01:02

2. 5 کاربر از پست مفید capitan تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 30 بهمن 92), میشل (دوشنبه 28 بهمن 92), تهمتن (دوشنبه 28 بهمن 92), دختر مهربون (چهارشنبه 30 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)