به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    به نظرم خودت یه جورایی جواب سوالاتو گفتی!
    اول اینو بدون همیشه یه کسی هست که آدمو دوس داشته باشه ولی به خاطر خیلی چیزا نمیاد جلو...
    اینکه میگی من اصن آرایش نمیکنم چون دلیل دارم خب خودش یه نظره ولی باید بدونی معمولا پسرا به تر تمیز بودن یه دختر خیلی اهمیت میدن و خیلی خیلی نکته ی مهمیه ولی منظورم آرایش خففن نیس که بعضیا صورتشونو نقاشی میکنن!!!
    اون اخمارو باز کن یکم بخند حتی وقتی با دوستاتی شاد بودنتو نشون بده چون وقتی این کارو بکنی باعث میشه دیگران ازت نترسن
    خودتو سبک نکن ولی گاهی بدک نیست چندتا سوال در مورد درس و کلاس از پسری که یه جورایی به نظرت خوب میاد بپرسی،چون به قول خودت تا قبل این اخمو بودی کسی جرات نداره بیاد جلو اگه خودت یکم راهو باز کنی شاید بهتر باشه
    ولی از همه ی اینا ممهم تر اینه که بدونی تا خود آدم از خودش خوششش نیاد هیچ کس دیگه هم نمیتونه تو رو دوس داشته باشه 100 درصد تضمین شدس این جمله!!
    لبخند بزن و سعی کن تو جمع همون دوستایی که میگی با پسرا راحتن صحبت کن تا کم کم دیگران بتونن باهات ارتباط خوب برقرار کنن
    اینا هم هیچ کدوم ربطی به دوس دختر و دوس پسر نداره!!بلکه آداب اجتماعیه که شما شاید شاید یکم توش مشکل داشته باشی ولی با یکم تمرین میشه حلشون کرد
    مثلا از فردا هر کسیو که دیدی از دوستات یا حتی همکلاسیا سعی کن جوری باهاشون سلام و احوال پرسی کنی که انگار دوست صمیمیته که چند ساله ندیدیش نیازی هم نیس با همه مخصوصا پسرا در این مورد زیاد صحبت کنی،همون سلام و احوال پرسی گرم و چند کلمه ای خودش خیلی مفیده(به شخصه خودم از این یکی خیلی نتیجه گرفتم هم در مورد دخترا و هم پسرا یعنی اصن تعداد دوستام خداروشکر بیشتر شده)
    اینم بدون که وقتی تو با اخم و خیلی جدی برخورد کنی هیچ کس فکر نمیکنه که با وقار و سنگینی بلکه همه فک میکنن یه دختر مغروری که فقط به خودت اهمییت میدی

2. 7 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

capitan (دوشنبه 28 بهمن 92), meinoush (دوشنبه 28 بهمن 92), simin (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 بهمن 92), مصباح الهدی (یکشنبه 27 بهمن 92), خانوم مجرد (دوشنبه 28 بهمن 92), ستیلا (یکشنبه 27 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 مهر 93 [ 20:36]
    سطح
    19
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    114

تشکرشده 60 در 25 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza 12 نمایش پست ها
    به نظرم خودت یه جورایی جواب سوالاتو گفتی!
    اول اینو بدون همیشه یه کسی هست که آدمو دوس داشته باشه ولی به خاطر خیلی چیزا نمیاد جلو...
    اینکه میگی من اصن آرایش نمیکنم چون دلیل دارم خب خودش یه نظره ولی باید بدونی معمولا پسرا به تر تمیز بودن یه دختر خیلی اهمیت میدن و خیلی خیلی نکته ی مهمیه ولی منظورم آرایش خففن نیس که بعضیا صورتشونو نقاشی میکنن!!!
    اون اخمارو باز کن یکم بخند حتی وقتی با دوستاتی شاد بودنتو نشون بده چون وقتی این کارو بکنی باعث میشه دیگران ازت نترسن
    خودتو سبک نکن ولی گاهی بدک نیست چندتا سوال در مورد درس و کلاس از پسری که یه جورایی به نظرت خوب میاد بپرسی،چون به قول خودت تا قبل این اخمو بودی کسی جرات نداره بیاد جلو اگه خودت یکم راهو باز کنی شاید بهتر باشه
    ولی از همه ی اینا ممهم تر اینه که بدونی تا خود آدم از خودش خوششش نیاد هیچ کس دیگه هم نمیتونه تو رو دوس داشته باشه 100 درصد تضمین شدس این جمله!!
    لبخند بزن و سعی کن تو جمع همون دوستایی که میگی با پسرا راحتن صحبت کن تا کم کم دیگران بتونن باهات ارتباط خوب برقرار کنن
    اینا هم هیچ کدوم ربطی به دوس دختر و دوس پسر نداره!!بلکه آداب اجتماعیه که شما شاید شاید یکم توش مشکل داشته باشی ولی با یکم تمرین میشه حلشون کرد
    مثلا از فردا هر کسیو که دیدی از دوستات یا حتی همکلاسیا سعی کن جوری باهاشون سلام و احوال پرسی کنی که انگار دوست صمیمیته که چند ساله ندیدیش نیازی هم نیس با همه مخصوصا پسرا در این مورد زیاد صحبت کنی،همون سلام و احوال پرسی گرم و چند کلمه ای خودش خیلی مفیده(به شخصه خودم از این یکی خیلی نتیجه گرفتم هم در مورد دخترا و هم پسرا یعنی اصن تعداد دوستام خداروشکر بیشتر شده)
    اینم بدون که وقتی تو با اخم و خیلی جدی برخورد کنی هیچ کس فکر نمیکنه که با وقار و سنگینی بلکه همه فک میکنن یه دختر مغروری که فقط به خودت اهمییت میدی
    آخه من چطوری فذا پاشم برم به پسرایی که شش ترم سلام نکردم سلام کنم؟؟؟؟؟؟؟

اخم کردن من عمدی نیست . ناخودآگاه بعضی وقتا اخم میکنم.......

4. کاربر روبرو از پست مفید simin تشکرکرده است .

دختر بیخیال (یکشنبه 27 بهمن 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط simin نمایش پست ها
    آخه من چطوری فذا پاشم برم به پسرایی که شش ترم سلام نکردم سلام کنم؟؟؟؟؟؟؟

اخم کردن من عمدی نیست . ناخودآگاه بعضی وقتا اخم میکنم.......
    ببین هر چیزی اولش سخته یه بار امتحان کن دیگه ببین چی میشه! اگرم دیدی این نمیشه تو جمعی که دارن چند تا دختر و پسر همکلاسسیت حرف میزنن تو هم برو پیششون و اگرم حرف نزدی فقط واستا همین کم کم باعث میشه دیدیه بشی،الان یاد یکی از همکلاسسیای خودمون افتادم!!فک کنم تا 4 سال اصن صدای اینم نشنیدیم ما الان حتی فامیلشم یادم نیس!!یعنی اصن انگار نیست!تو اینجوری نباش
    اخه چطوری میشه یه نفر 3 سال با یه سریا باشه و باهاشون سلام علیک نکنه!نمیگم با همه ولی چند تا پسر با شخصیت که پیدا میشه از من میشنوی برا این سلام کردن بعد 6 ترمم سعی کن طرف پسرای فشن مشن نری برو طرف چند تا همکلاسی با شخصیت
    در ضمن تویی که از درونت خبر داری میدونی که اخم دست خودت نیست نه منی که هر دفعه تو رو دیدم همش اخمو بودی و اصن مارو آدم حساب نمیکردی!!!(البته این از زبون دیگران بود!!)
    خلاصه هر چیزی اولی داری اصنم نترس هیچ اتفاق عجیبی هم نمیفته تازه نه تنها آبروت نمیره بلکه تازه میشی یه دختر با شخصیت و خوب(از نظر دیگران)

6. 7 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 28 بهمن 92), capitan (دوشنبه 28 بهمن 92), meinoush (دوشنبه 28 بهمن 92), mercedes62 (دوشنبه 28 بهمن 92), simin (شنبه 24 اسفند 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 29 بهمن 92), مصباح الهدی (یکشنبه 27 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)