نوشته اصلی توسط
reza 12
به نظرم خودت یه جورایی جواب سوالاتو گفتی!
اول اینو بدون همیشه یه کسی هست که آدمو دوس داشته باشه ولی به خاطر خیلی چیزا نمیاد جلو...
اینکه میگی من اصن آرایش نمیکنم چون دلیل دارم خب خودش یه نظره ولی باید بدونی معمولا پسرا به تر تمیز بودن یه دختر خیلی اهمیت میدن و خیلی خیلی نکته ی مهمیه ولی منظورم آرایش خففن نیس که بعضیا صورتشونو نقاشی میکنن!!!
اون اخمارو باز کن یکم بخند حتی وقتی با دوستاتی شاد بودنتو نشون بده چون وقتی این کارو بکنی باعث میشه دیگران ازت نترسن
خودتو سبک نکن ولی گاهی بدک نیست چندتا سوال در مورد درس و کلاس از پسری که یه جورایی به نظرت خوب میاد بپرسی،چون به قول خودت تا قبل این اخمو بودی کسی جرات نداره بیاد جلو اگه خودت یکم راهو باز کنی شاید بهتر باشه
ولی از همه ی اینا ممهم تر اینه که بدونی تا خود آدم از خودش خوششش نیاد هیچ کس دیگه هم نمیتونه تو رو دوس داشته باشه 100 درصد تضمین شدس این جمله!!
لبخند بزن و سعی کن تو جمع همون دوستایی که میگی با پسرا راحتن صحبت کن تا کم کم دیگران بتونن باهات ارتباط خوب برقرار کنن
اینا هم هیچ کدوم ربطی به دوس دختر و دوس پسر نداره!!بلکه آداب اجتماعیه که شما شاید شاید یکم توش مشکل داشته باشی ولی با یکم تمرین میشه حلشون کرد
مثلا از فردا هر کسیو که دیدی از دوستات یا حتی همکلاسیا سعی کن جوری باهاشون سلام و احوال پرسی کنی که انگار دوست صمیمیته که چند ساله ندیدیش نیازی هم نیس با همه مخصوصا پسرا در این مورد زیاد صحبت کنی،همون سلام و احوال پرسی گرم و چند کلمه ای خودش خیلی مفیده(به شخصه خودم از این یکی خیلی نتیجه گرفتم هم در مورد دخترا و هم پسرا یعنی اصن تعداد دوستام خداروشکر بیشتر شده)
اینم بدون که وقتی تو با اخم و خیلی جدی برخورد کنی هیچ کس فکر نمیکنه که با وقار و سنگینی بلکه همه فک میکنن یه دختر مغروری که فقط به خودت اهمییت میدی
علاقه مندی ها (Bookmarks)