سلام، عجب.
"""تو آخرین صحبتش گفت من فکر می کنم ما قسمت همدیگه هستیم. من گفتم که چنین فکری نمی کنم، جواب داد حالا توکل به خدا، من تلاشم رو می کنم.منم بهم برخورد، چون به نظرم رسید حالا این شکلی شد که انگار من منتظر اونم که بره مشکلشو برطرف کنه. بنابراین با وجود اینکه ممکن بود خیلی از معیارهای من رو دارا باشه، تصمیم گرفتم حتی وقتی اون مسئله حل شد، دیگه بهش فکر نکنم. در نتیجه گفتم: دیگه "هیچوقت" سراغ من نیاید."""
از همین جمله معلومه دیگه کارش تمومه مثل خودم طرف دوسم داره تقریبا صددرصد مطمئنم ولی چون بعضی موارد چراغ سبز داده دیگه تا ابد باید نازشو بکشم. عطاشو به لقاش بخشیدم. این آقا هم اگه نمیگفت تلاشمو نمیکنم میشل خانم میگفت دوستم نداره !!!
ولی خانم میشل این مسائلی که گفتید خیلی هم خوب بود ربطی به غرور نداره شما غرورشو نشکستی فقط جواب رد بهش دادی، همین. ولی وقتی یه دختر جوری رفتار میکنه که نشون میده جوابش مثبته بعد ناز میاره و هی بازی میده طرف مقابلشو اینجا دیگه پای غرور میاد وسط. انگار خیلی از دخترخانما فقط آقایونو قربونی میکنن رزومشونو قوی کنن، تعداد خواستگارو خاطرخواه و از این دست مسائل که واقعا واسشون متاسفم مطمئننا یه روز چوبشو میخورن بد هم میخورن. الهی آمین.
چند روزه اعصابم خورده . اههههه از دست این دخترا یکی زبون اینا رو به من بگه اصرار کنم ولش کنم رسمی برم جلو برم دنبال کار خوب درسمو ادامه بدم ولش کن اصلا بابا اینا چی میخوان
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)