درود دادا
من اول یکچیزی بگم فدات شم مدل ماشین اختصاصی که نمیخوای سفارش بدی مثل جواد نکونام بگی اینجاشو درست کن لاستیکش اون باشه رنگش اون باشه یا موارد دیگش.فکر کنم واسه شما باید زنگ بزنن مستقیم اوستا کریم یه دونه حاضر آمادشو واست بفرسته با پست سفارشی
خدارو صدهزار مرتبه برو شکر کن با این تفکراتت دختر نشدی وگرنه با سر میرفتی توی دبه ترشی
ولی سوای شوخی دادا سخت نگیر کامندت که نمیخواد بشه زیر دستت باشه مهم باشه مدرکش از کدوم دانشگاه ببین شخصیتش چجوریه اعتماد بنفسش اخلاقاش مهربونه گذشتش چجوره حروم و حلال رو رعایت میکنه محرم و نامحرم خانوادش چجوریه فرهنگ خودش و خانوادش و دوستای خودش و دوستای خانوادگی باهاشون رفت و آمد داره و ..... اینقدی ملاک های درست هست که بخوای بشمری اینایی که شما نوشتی توش گم میشه.
مدرک رو بیخیال قرار نیست که کیک تولد سفارش بدی فدات شم.ولی زیباییش رو حق داری بهتره به دل بشینه اخلاقاش چجوریه یعنی ریزه کار یو شیطنت های خاص دخترا رو داره یا نه مثل خانوم مدیرها اخمو هستش.کلا اینچیزاش بدلت نشسته یا نه اینارو بگو.
راستی اینم بگم من خودم توی مجردی فکر میکردم دخترای تپل هیکل درشت خیلی خوب هستن و آدم لذت بیشتری میبره باهاشون باشه و ............... بقیش مربوط به متاهلی میشهولی الان دوسال گذشته متوجه شدم نهههههههههه اتفاقا اصلا هم خوب نیست خداروشکر صدهزار مرتبه شکر این اشتباه رو نکردم.از بچگی من خودم تپل دوس داشتم ولی الان 100 درصد تصمیم تغییر کرده

علاقه مندی ها (Bookmarks)