به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دادا

من اول یکچیزی بگم فدات شم مدل ماشین اختصاصی که نمیخوای سفارش بدی مثل جواد نکونام بگی اینجاشو درست کن لاستیکش اون باشه رنگش اون باشه یا موارد دیگش.فکر کنم واسه شما باید زنگ بزنن مستقیم اوستا کریم یه دونه حاضر آمادشو واست بفرسته با پست سفارشی

خدارو صدهزار مرتبه برو شکر کن با این تفکراتت دختر نشدی وگرنه با سر میرفتی توی دبه ترشی

ولی سوای شوخی دادا سخت نگیر کامندت که نمیخواد بشه زیر دستت باشه مهم باشه مدرکش از کدوم دانشگاه ببین شخصیتش چجوریه اعتماد بنفسش اخلاقاش مهربونه گذشتش چجوره حروم و حلال رو رعایت میکنه محرم و نامحرم خانوادش چجوریه فرهنگ خودش و خانوادش و دوستای خودش و دوستای خانوادگی باهاشون رفت و آمد داره و ..... اینقدی ملاک های درست هست که بخوای بشمری اینایی که شما نوشتی توش گم میشه.
    مدرک رو بیخیال قرار نیست که کیک تولد سفارش بدی فدات شم.ولی زیباییش رو حق داری بهتره به دل بشینه اخلاقاش چجوریه یعنی ریزه کار یو شیطنت های خاص دخترا رو داره یا نه مثل خانوم مدیرها اخمو هستش.کلا اینچیزاش بدلت نشسته یا نه اینارو بگو.

راستی اینم بگم من خودم توی مجردی فکر میکردم دخترای تپل هیکل درشت خیلی خوب هستن و آدم لذت بیشتری میبره باهاشون باشه و ............... بقیش مربوط به متاهلی میشه ولی الان دوسال گذشته متوجه شدم نهههههههههه اتفاقا اصلا هم خوب نیست خداروشکر صدهزار مرتبه شکر این اشتباه رو نکردم.از بچگی من خودم تپل دوس داشتم ولی الان 100 درصد تصمیم تغییر کرده
    ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 26 بهمن 92 در ساعت 13:39

2. 8 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 26 بهمن 92), hanie_66 (شنبه 26 بهمن 92), mis-marjan (شنبه 26 بهمن 92), rain boy (شنبه 26 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), ژینا (پنجشنبه 08 اسفند 92), مصباح الهدی (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)