سلام
اولا این همه حساسیت شما روی طلاق اون خانم وقتی خودتون دوبار جدا شدین رو اصلا درک نمیکنم!وقتی از طلاق اون خانم صحبت میکردین، از یه عباراتی استفاده کردین که انگار از یه فاجعه یا گناه غیر قابل بخشش حرف میزدین اما در مورد خودتون انگار اتفاقی نیفتاده!!
البته دلیلی که ایشون برای طلاق آورده واقعا عجیبه! یعنی چی عقد کردن تا بعدا به خواستگاری بیان؟ از کی تا حالا قبل از خواستگاری عقد میکنن و بعد میفهمن که به درد هم نمیخون؟!!!!!!!
دوم اینکه اکثر افرادی که انتخاب کردین از نظر سطح مالی و خانوادگی یا تحصیلات خیلی پایین هستند! اونم در حالی که بارها گفتین که خیلی سرشناسین و وضع مالی خوبی دارین! دلیل خاصی برای انتخاب افرادی دارین که تا این حد از نظر مالی با شما متفاوتند یا تحصیلات در حد ابتدایی دارند؟
سوما توی ازدواج اگه بخوای دل کسی رو نشکونیم پس باید با ده ها نفر ازدواج کنیم! چه بسیار آدمایی که ممکنه به هزارو یک دلیل از ما خوششون بیاد آیا ما باید به همشون جدی فکر کنیم که نکنه دلشون بشکنه؟؟ اونم وقتی تا این حد با معیاراتون تفاوت دارند؟ مثلا شما که توی همین سایت بارها نشون دادین که چقدر افراطی به حجاب زن اهمیت میدین چرا اصلا باید به اون مورد چهارم حتی فکر کنین؟
درنهایت اینکه از نظر من (که فقط دارم از روی نوشته های اندکتون تو این سایت قضاوت میکنم) با وجود دو بار جدا شدن و تاوانی که براش پرداخت کردین هنوز نگاهتون به ازدواج بسیار سطحیه!
براتون آرزوی خوشبختی دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)