به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 تیر 96 [ 20:57]
    سطح
    38
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    14

تشکرشده 13 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    من بعنوان کس یکه یکی از اون شرایط رو خانومم داره یعنی 3 ماه ازم بزرگتره ولی اصلا و ابدا واسم مهم نبوده و الانم نیست یعنی توی این 2 سالی که ازدواج کردیما به اندازه سر سوزن هم این مورد مشکلی برامون بوجود نیاورده یعنی اصلا حس نمیشه البته بستگی به یه سری نکاتی داره. 1. اینکه شما انعطاف پذیریتون خوب باشه یعنی قبول کنی همسرت ازت بزرگتره 2.اینکه به ایشون توی خواستگاری هم بگین که درسته شما از من یه چند ماهی بزرگتر هستین و دوس دارم توی خونه بهم احترام گذاشته بشه و برای تصمیماتم ارزش و احترام قائل بشین اینکه جایگاه مرد و زن مشخص باشه بهشونم بگین از تجربیاتتون استفاده میکنم ولی دوس دارم جایگاه مردانم حفظ بشه ولی با این وجود از تجربیات و نظرات و پیشنهاد های شما هم برای بهبود زندگیمون استفاده میکنم ( چیزی که خودم به خانومم گفتم) 3.ولی در کل یه حسنی داره که خیلی مهمه اینه که ایشون هم شاغل هستن هم اینکه پخته تر هستن نسبت بهب قیه دخترا الان مثلا خود ما اولویت بندی کردیم خانومم حتی سرویس عروسی واسش خریده بودیم و دستبندش رو فروخت ((اونموقع که قیمتش بالا بود)) پولش رو هزینه کردیم خونه خریدیم که ایشالله سندش بیاد به اسم ایشونه.اگه بدونی چقدر خیالت راحته از نظر مالی بجز اون افکارش درسته مثل یه دوست یه همراه برعکس این دخترای سن پایین چند سال کوچیکتر باید دستشون رو بگیری تاتی تاتیشون کنی بهش بگی اینکارو کن اونکارو کن و ....... من یکی که خداروشکری شانس آوردم توی این موضع 4.البته اینکارو انجام ندیا ولی در کل میخوای اذیتش کنی سوژه خوبیه البته فقط واسه شوخیا نه بیشتر مثلا سریال یا برنامه کودک قدیمی تلویزین داره بگو من که یادم نمیاد ولی زمان شما نشون میدادن ههههههههه در مورد عقد رو نمیتونم کمک کنم ولی اینو خوب میدونم ایشون اولا رسما عقد بودن دوما فکر نکنم فرق مایی که با یه دختر ازدواج کردیم با شمایی که ایاشلله خیره اگه بشه با کسی که یکبار عقد کرده باشه توی ضمینه لذت جنسی تفاوتی داشته باشه. حست رو درک میکنم در مورد عقد قبلی ایشون ولی ایشون کارشون حلال بوده اگه خدایی نکرده زبونم لال کار خلاف شرع و قانون انجام داده بودن حرفتون درسته ولی در این مورد بنظرم بهتره عقل بر احساس غلبه کنی منطقی فکر کنی بهتره. ((ولی حتما موقع حرف زدن با ایوشن در مورد دلیل جدایی در دو.ران عقد هم بپرسین )) خدارو شکر خانواده راضی خودتم راضی پس برو جلو ایشالله هرچی خیره همون میشه (کارت شارژ ایرانسل ما شیرینی یادت نره)
    ممنون بابت نظرتون...

راستش قضیه‌ای که توی مورد سوم بهش اشاره کردین رو نمی‌دونم می‌شه حسن در نظر گرفت یا نه...
    اینکه از بقیه‌ی دختر خانوم‌ها پخته‌تر باشه خیلی خوبه اما نگرانیم اینه که این پختگی باعث بشه که توی زندگی‌مون، من رهرو باشم و ایشون رهبر...!
    در واقع می‌خوام جایگاه تکیه‌گاه بودنم رو حفظ کنم...
    و نمی‌دونم که این پختگی ایشون تا چه حدی روی این مسئله تأثیر می‌ذاره...

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    دوست عزیز،

نمی شه در مورد سوال شما کلی جواب داد. باید مشاور هر دوی شما را ببینه و باهاتون صحبت کنه و کمکتون کنه برای تصمیم گیری.
    گاهی یک دختر 25 ساله بلوغ فکری و عقلیش به اندازه 20 ساله است یا در اثر تجربیات و سختی های زندگی شادابی یک دختر 25 ساله را نداره و ممکنه همسر مناسبی برای یک پسر 25 ساله نباشه ...
    به هر حال موردی باید بررسی بشه.

نکته دوم این که شما باید علت طلاق ایشون را بدونید. این خیلی مهم است و در موردش درست و دقیق تحقیق کنید.

با شک ، دو دلی، تردید، ترحم، خجالت یا ... برای ازدواج تصمیم نگیرید. هر سوالی دارید و هر مشکل و نکته ای براتون مهمه بررسی کنید.
    چشم پوشی کردن از خواسته هاتون، قبل از ازدواج اصلا درست نیست.

ایشون با توجه به این که یکسال از شما بزرگتر هستند و تجربه یک ازدواج (عقد) را دارند، احتمالا از شما در زمینه زندگی زناشویی پخته ترند. شاید این جلوتر بودنش براتون سخت باشه.
    مورد بدی نیست اما درکش ممکنه برای شما آسون نباشه و فشار بیاد بهتون که یک مرحله ای را به زور تجربه دیگری باید رد کنید، بدون این که خودتون لذت مسیرش را حس کنید.

توی این لینک می تونید نظر مدیر همدردی را در مورد سابقه رابطه قبلی و گذشته ی همسر بخونید. کمی نامربوطه (چون تمرکز روی مسائل جنسی است ) اما به دردتون می خوره.

لینکهای این پست هم برای تصمیم گیری در مورد ازدواج کمکتون می کنه. سه تا از لینکها را مشاورین سایت نوشتن و تخصصی است.

- - - Updated - - -

اون شوخی که خاله قزی گفتن، اصلا برای یک خانم خوشایند نیست. امیدوارم خودشون هم دیگه از این شوخی ها با همسرشون نکنند

ممنون بابت لینک‌های مفیدی که گذاشتین...

راستش چون هنوز حتی خواستگاری هم انجام نشده و فقط در مراحل خیلی اولیه هستم، امکان اینکه بریم پیش مشاور میسر نیست...
    فعلاً هدفم اینه که یه آشنایی کلی با معضلاتی که ممکنه این نوع ازدواج‌ها داشته باشن پیدا کنم...

--------------------

در مورد طلاقشون تا اینجا که متوجه شدم، علتش «مشکل از سمت رفتار و اخلاق آقا پسر» اعلام شده و اینکه گویا ظاهر مذهبی اون آقا با باطن‌شون یکی نبوده...

نمی‌دونم می‌شه به این حرف اکتفا کرد یا نه...
    آخه خانواده‌ها که نمیان بگن «علت طلاق، مشکل‌دار بودن بچه‌ی خودمون بوده...!»
    شاید اگه همین سؤال رو از خانواده‌ی اون آقا بپرسن، بگن «مشکل از سمت دختر خانوم بوده...»

راه و روش خاصی هست که بشه در این مورد به نتیجه‌ی درستی رسید؟
    اصلاً تا چه حدی باید در این زمینه جستجو کرد؟

تا چه حدی باید به ازدواج قبلی ایشون اهمیت بدم و پیگیر ماجرا باشم؟
    نه می‌خوام خیلی بی‌اطلاع باشم و نه می‌خوام کاسه‌ی داغ‌تر از آش بشم...!

حد وسطش رو نمی‌دونم کجاست...!

2. 3 کاربر از پست مفید AnonyMouse تشکرکرده اند .

capitan (یکشنبه 20 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 20 بهمن 92), noamooz (شنبه 02 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)