گل آرای عزیز
گاهی اوقات مراجع خواسته ای دارند که شاید اون خواسته اصلا به ضررش باشه چه اشکال داره که دوستان قضیه را از چند بعد پردازش کنند دیگه با خود مراجع هست که تصمیم گیری کنه .
تمنای عزیز
چرا کار پر ارزش یک زن در خانه را با صفاتی چون کلفتی بی ارزش می کنید؟
اون آرامش وگرمایی که یک زن در کانون خانواده ایجاد می کنه موهبتی است که زمانیکه از دستش بدین اون موقع حسرتش را خواهید کشید وحاضرید همه چیز را رها کنید
تا لحظه ای رنگ صفا وصمیمت وعشق و آرامش را تجربه کنید.
من به عنوان یک زن خانه دار که 10 سال سابقه کار مورد علاقه ام را داشته ام و همیشه از بهترین ها بودم به گونه ای که از همه سر بودم حتی از همسرم اما به جرات می گم که خوشبختی واقعی را زمانی چشیدم که در نقش یک زن نقش خود واقعیم ظاهر شدم زن با ارزشی که محیط خونه را گرم می کنه برای زمانی که همسرش لحظه شماری می کنه هر چه زودتر از کار طاقت فرسای بیرونش دست بکشه وبرگرده خونه چه لذتی بالاتر از این برای یک زن می تونه وجود داشته باشه.
من ارزش این لذت را با تمام وجودم لمس کردم چرا که زمانی در زندگی ام همسرم از من دور بود و طبق گفته یکی از کارشناسان همین تالار (که تلنگر زندگی ام بود )اینکه حتما رغبتی برای با تو بودن نداره تمام اون امتیازات کاری که داشتم برام بی ارزش شد.
می خوام این نکته را بگم باید دیدگاهت را به زندگی تعدیل کنی ارزش های خودت ونقشی که در حفظ انسجام خونه ات را داری دست کم نگیری.
کار کردن خوبه اما بدون از لحاظ جسمی و روحی خیلی تحلیل خواهی رفت زن یک موجود ظریفی است که باید این ظرافت را برای انسجام خونه و زندگیش حفظ کنه نه اینکه با کار بیرون ضمختش کنه.
وقتی زن بیرون خانه کار می کنه مسوولیت هاش و مشکلاتش چندین برابر می شه آیا با آگاهی کامل و توانایی که در خودتون می بینید می خواین پا توی این راه بذارید؟
اگه به عنوان زنی که 10 سال شاغل بوده از مسوولیت ها و مشکلات اون صحبت کنم یه طومار باشه که اگه بخواین حتما خواهم گفت.
نکته آخر بی انصافی نیست که همسرتون را تنها به خاطر مخالفتش دیکتاتور بنامید؟ و این همه بار منفی از همسرتون ، از طریق عنوان تاپیکتون به خواننده منتقل کنید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)