نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
سلام، من تاپیک قبلی تون رو خوندم و راستش با خوندن پستهای خانم یلدا کلی حظ کردم و چیز یاد گرفتم. دختری به باهوشی شما حتما خودش اگه بخواد میتونه دلیل این علاقه به خودکشی و دلزدگی از زندگی و به قول خودتون زنده مانی رو کشف کنه.

من فقط دوست دارم از کسی که همچین دغدغه هایی داره چند تا سوال بپرسم (فقط برای خودم). ممنون میشم بهشون جواب بدین هنوز که زنده هستین و خودکشی نکردین! امیدوارم حوصله اش رو داشته باشین.

(1) مهمترین دلیل تون برای وجود خدا چیه؟
(2) به نظرتون این نظریه که ادمها با مرگ زندگی شون تموم نمیشه و حتی بعد از مرگشون تا ابد باقی میمونند و هیچ وقت تمومی نداره وحشتناک نیست؟ اصلا بهش اعتقاد دارین؟
(3) قرآن خوندن چه حسی بهتون میده؟ به نظرتون یکسری جملات ساده و ابتدایی نیست که هر آدمی میدونه؟
(4) به نظرتون مسلمان بودن برتر از مسیحی بودنه؟ اگر هست چرا و اگر نیست چرا مسیحی نمیشین؟
(5) سوها به چه معنی هست؟

پ.ن: یکی میخواد به من بگه اینها چه ربطی به مشکل شما داره!!
-دلیل نمیخواد، دل داشتن کافیه.
-آره اعتقاد دارم. اصلا وحشتناک نیست. اتفاقا دوست دارم زودتر بمیرم و بعد ببینم اون ور چه خبره.
- نه به نظرم جملات ساده و ابتدایی نیست. با این حال حس خاصی بهم نمیده. فقط به طور عجیبی مشکلاتم رو حل میکنه.
-مسلما مسلمون بودن. اینو دیگه غربی ها هم فهمیدن یعنی شما نفهمیدید! دیییییییییییییییییییییییی یییی:)
سوها به معنی سوهان روح خودم بودن.
-

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
سلام

خیلی خوبه که نسبت به این کشش منع داری

خیلی خوبه که راه مشورت را در پیش گرفته ای

بهتر هست بیشتر از خودت بگی تا بیشتر با شما آشنا بشویم و با هم بررسی کنیم و به نتیجه ای درست برسیم

منتظر اطلاعات بیشتری از شما هستم
یعنی چی از خودم بگم.
25-26 سالمه.
متاهلم.
به خدا اعتقادد دارم. چی گفتم. خب همه به نوعی اعتقاد دارن. دیییییییییییییی
از همه لحاظ شرایط خوبی دارم. (مالی، تحصیلی، خانوادگی و...)