به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    دادا فدات شم اینا حریم شخصیه جوابت رو میدم ولی کلا اینچیزا رو از کسی زیاد نپرس خوششون نمیاد توی حریم شخصیشون وارد بشی اینو در کل گفتم

شغلم ابزار یراق ساختمانیه مشتری میاد و میره سرم خلوته.90% تا 95% توی زندگیم با همسرم تفاهم داریم یعنی مشکل خاصی نداریم اتفاقا میام تا پیشگیری کنم مهارت هام رو افزایش بدم تجربه کسب کنم و اطلاعات ناقصم رو در اختیار بقیه قرار بدم.
    عاشق آنالیز کردن نوشته های کاربرا هستم.دیپلم فنی برق از دبیرستان خصوصی نمره میدن الکی دارم.
    یعنی چی فدات شم بدون شناخت؟!!!!! مگه خواستگاری واسه چی گذاشتن؟من خودم 3بار خواستگاریمون طول کشید کلا من آدمی هستم با هیچی مشکل ندارم یعنی سازگاریم خوبه.اتفاقا چون وضع مالی پدرم و پدرخانومم خوبه نگرانی زیادی واسه آیندم ندارم مغازمم به اندازه خودش درآمد داره یک تا یک و نیم البته الان بازار خراب شده یکم.خونه هم که خریدم تقریبا مشکل مالی ندارم.همسرمم پاره وقت حق تدریسی میکنه.

در مورد علایقم حداقل توی ضمینه سیاسی و اقتصادی واسه خودم اطلاعات زیادی دارم.دوس دارم برم درسم رو ادامه بدم ولی فعلا شرایط اقتصادی نمیزاره درکل رشته روانشناسی علاقه دارم.

خودم میشه گفت روشنفکر مذهبی(البته تا حدودی)خانواده خودم و همسرم هم مذهبی و چادری.

بازم سئوال داشتی بپرس
    ویرایش توسط khaleghezey : جمعه 04 بهمن 92 در ساعت 13:50

2. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 04 بهمن 92), abi.bikaran (جمعه 04 بهمن 92), کامران (جمعه 04 بهمن 92), کاغذ بی خط (شنبه 05 بهمن 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    الان میان تایپیکتو میفرستن جاییکه عرب نی انداخت..... (جنبه بحث ازاد داره و به تالار گفتگوی ازاد میره)
    ولی من بشخصه از طریق خوستگاریو بدون شناخت قبلی
    سلام
    من با اجازتون پست های قبلیتون رو خوندم و فهمیدم شما از همین خواستگاری سنتی ضربه خوردید

برخی نوشته های شما

همسرم را از طریق خواستگاری سنتی پیدا کردم

اما با اون حس عشق و علاقه آتشین ننشستم سر سفره عقد(اصولا در ازدواج هایی که از طریق سنتی انجام میشه این حال و هوا وجود نداره! چون از اول ترس نرسیدن و تعویق وصال وسایر اسبابیکه برای اجاد اون غم عشق نیازه تو شکل سنتی که دختر و پسری ناگهان با هم مواجه میشوند ، مهیا نیست )

خلاصه
    دوستش داشتم(دارم) اما عاشقش نبودم(نیستم)

و خیلی مسائل دیگه در نوشته های شما به چشم میخوره که نشون میده از ازدواج سنتی لطمه خوردید و مقصر هم به نظر من شما نیستید

حتما تعجب کردید چرا من مطالبی که قبلا شما نوشتید رو اینجا نوشتم چون برخی دوستان در تاپیک قبلی من اصرار داشتند عشق و علاقه در ازدواج نقشی نداره و مربوط به پسرای 16 ساله هستش
    و ازدواج باید فقط و فقط سنتی باشه و ....

روی این موضوع بقدری عصبانی شدم که نمیتونید تصور کنید

حالا باز هم با توجه به مشکلاتی که در زندگیتون درست شده ازدواج سنتی رو پیشنهاد میدید؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    منم مجردم و دختر
    و کلی خواهر برادر دارم. خواهر برادرای اولم (ینی اون بزرگا ) به روش سنتی ازدواج کردن. ینی خواهرام نشستن تو خونه تا یه مادر بپسندشون و پسرش رو بیاره خواستگاری که خوشبختانه الانم ازدواج کردن و خوشبختن. برادرامم پیشنهاد یه دخترو بدون شناخت (فامیل و آشنای دور) می دادن و می رفتیم خواستگاری که اونام موفق هستن الان و خوشبخت.
    خواهر برادر کوچیکام (که از خودم بزرگترن و همین دو سه ساله ازدواج کردن) همگی دوست شدن و یکی دو سال دوست بودن و ازدواج کردن . اونام خیلی خوشبختن و مشکلی ندارن

خودمم اول تصمیم گرفتم مادرپسند باشم. دیدم نخیرررررر. این روزا دیگه هیچ مادری نمیاد دختر بپسنده (من تو تهرانم) . دیگه کل فامیل خودشون آشنا میشن و یه سالی دوستن و ازدواج می کنن. منم تصمیم گرفتم این کارو کنم.
    الانم با یه موردی داریم آشنا میشیم. دوسش دارم و دوسم داره. اگه مشکلات مالی اجازه بده میاد خواستگاری .
    در کل الان که چند سالی از اون تفکرات قدیمیم دور شدم. ، خواستگاری سنتی رو در مورد خودم قبول ندارم.

فقط یه نکته : خوشبخت بودن و نبودن اصلا به موضوع خواستگاری سنتی و مدرن ربط نداره . من صدها نمونه دیدم (به یمن وجود خاندان خیلی بزرگ)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    دوست عزیز من کاملا سنتی و ازدواج کردم البته نمیشه گفت بدون شناخت . ازدواج سنتی بدون شناخت نیست بلکه شما باشناخت خانواده طرفین اشراف بیشتری دارید و پس از خواستگاری نسبت به خود فرد هم شناخت پیدا میکنید ولی علاقه اولیه در بدو ازدواج باید به وجود اومده باشه ما قبلا همدیگه رو نمیشناختیم ولی ایشون با شناختی که از خانواده من داشتن به خواستگاری اومدن. وخانواده من متقابلا از خونواده و خود ایشون شناخت نسبی پیدا کردن . و ماپس از چند ملاقات به همدیگه علافه مند شدیم و ادامه دادیم. تا الان که هنوزم عاشق همیم .

6. 2 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 05 بهمن 92), کاغذ بی خط (شنبه 05 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    سلام
    من با اجازتون پست های قبلیتون رو خوندم و فهمیدم شما از همین خواستگاری سنتی ضربه خوردید

برخی نوشته های شما

همسرم را از طریق خواستگاری سنتی پیدا کردم

اما با اون حس عشق و علاقه آتشین ننشستم سر سفره عقد(اصولا در ازدواج هایی که از طریق سنتی انجام میشه این حال و هوا وجود نداره! چون از اول ترس نرسیدن و تعویق وصال وسایر اسبابیکه برای اجاد اون غم عشق نیازه تو شکل سنتی که دختر و پسری ناگهان با هم مواجه میشوند ، مهیا نیست )

خلاصه
    دوستش داشتم(دارم) اما عاشقش نبودم(نیستم)

و خیلی مسائل دیگه در نوشته های شما به چشم میخوره که نشون میده از ازدواج سنتی لطمه خوردید و مقصر هم به نظر من شما نیستید

حتما تعجب کردید چرا من مطالبی که قبلا شما نوشتید رو اینجا نوشتم چون برخی دوستان در تاپیک قبلی من اصرار داشتند عشق و علاقه در ازدواج نقشی نداره و مربوط به پسرای 16 ساله هستش
    و ازدواج باید فقط و فقط سنتی باشه و ....

روی این موضوع بقدری عصبانی شدم که نمیتونید تصور کنید

حالا باز هم با توجه به مشکلاتی که در زندگیتون درست شده ازدواج سنتی رو پیشنهاد میدید؟

بین عزیز دلم اون که اشکال داره نفس ازدواج سنتی نیست بلکه اون شیوه و روشیه که ما در ازدواج سنتی پیش میبریم.
    تو الان دقیقا جای برادر کوچکتر منی و راحت باهات صحبت میکنم. من ضربه ای که خوردم به دلیل شیوه ازدواج سنتی نبود که! به دلیل این بود که نذاشتم اون شناخت کامل بشه بعد وارد زندگیه مشترک بشم.

سخن اخر اینکه عشق و علاقه بسیار مهمه و باید باشه. ت. ازداج سنتی معمولا ایجاد نمیشه چون خیلی زود میشینن سر سفره عقد و همه چیر تموم میشه...
    اما اگر پارامترهای مثبت دیگه نظیر اینکه شناخت از خانواده طرف پیدا میکنی و همه چیز رسمی و بدور از اشتباهاتی که ذات دوستی های دخترو پسره! اونوقت میبنی که بازم شیوه سنتی بهتر جواب میده و احتمال اینکه زندگی خوشبختی را به ارمغان بیاره بیشتره.
    من ممکن بود جابی دیگه با دختری برخورد کنم و در هخمون جلسه خواستگاری سنتی به قول شما، 100 دل عاشقش بشم. پس من باید زمان بیشتری را برای گشتن یا برای شناخت با همسرم میذاشتم و درواقع اشکال کار من همین قسمتش بود نه شیوه سنتیش. اتفاق در بین تمام دوستان و اقوامم ازدواج های سنتی از امار موفقیت و رضایتمندی بیشتری برخورداره. و مطلب دبگه اینه که من شخصا روحیه و نگرش خاصی دارم که شاید در کل ازدواج نباید میکردم. بخاطر همین اصلا من را ملاک قرار نده چون نگرش من به خیلی با سایرین فرق داره و میبینی که اینجا هم بعضا با بچه ها زیاد دعوام میشه...
    موفق باشی.....
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

8. 3 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 05 بهمن 92), فرهنگ 27 (جمعه 04 بهمن 92), کاغذ بی خط (شنبه 05 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    آقای 1234567 این تاپیک خلاف قوانین سایت هست.
    به قوانین احترام بذارید(همونطور که خودتون به دوستان گفتید تو تاپیک قبلی!!)... تاپیک رو ادامه ندید تا مدیران اون رو به انجمن آزاد منتقل کنن.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    بارها یادآوری کرده ایم که جای تاپیک های بحث و چالش انجمن آزاد است ، تعجبم از دوستان پیشکسوت و آگاه به این تأکید هست که در این تاپیک بدون تذکر یا گزارش این تاپیک وارد بحث و چالش شده اند
    این پیام فرشته مهربان تو یکی از تاپیکها برای من و یکی دیگه از دوستان بود!!!!!!!! حالا منم آوردمش واسه دوستان پیشکسوت تر!!!

10. 5 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 05 بهمن 92), فرشته مهربان (جمعه 04 بهمن 92), کاغذ بی خط (شنبه 05 بهمن 92), چشمک (جمعه 04 بهمن 92), مدیرهمدردی (جمعه 04 بهمن 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

این تاپیک برای انتقال به انجمن آزاد قفل می شود .

لطفاً قوانین را دقیق مطالعه کنید تا بهتر از تالار استفاده کنید و بدانید که جای این نوع تاپیک کجاست که نه زحمات شما هدر برود و نه وقت مدیران گرفته شود

با تشکر

12. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 05 بهمن 92), فرهنگ 27 (جمعه 04 بهمن 92), چشمک (جمعه 04 بهمن 92)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)