با سلام.
دوست عزیز اول نوع عروسی رو که تو ذهنت مجسم کردی رو تعریف کن تا بعد بگیم کجاها رو میتونی حذف کنی.
من اول از خودم شروع میکنم همسر منم پدر نداره و قرار بود همه مخارج عروسی رو خودش پرداخت کنه: ببین آیا تو هم میتونی یه عروسی این مدلی بگیری؟
1- همسرم خودش ماشین عروس رو گل زد و یک گرون به گل فروشی ندادیم.اونقدر هم خوشگل شده بود که من فکر کردم برده بیرون گل زدن
2- آتلیه هم داشتیم ولی چون فیلم و عکسهای آتلیه یه کم دیر آماده میشه(مثلا حدود 1 سال) ما اول کار فقط یه پول مختصری
بیعانه دادیم و بقیه رو بعد عروسی کم کم پرداخت کردیم. میتونید شما هم واسه پرداختش وقت بگیرید و بگید تا تمام پول رو زمانی میدیم که
کارمون تموم شه.
3- تالار هم داشتیم.
4- میوه و شیرینی در حد معمولی بود. مثلا 3 نوع میوه نه بیشتر. حتی از همسرم خواستم آجیل هم نخره.
5- واسه آرایشگاه هم از آرایشگرم خواستم شب حنابندان طوری آرایشم کنه که انگار خودم عروس نیستم و میخوام واسه عروسی یکی دیگه
برم که ارزون در بیاد. اونم چون قرار بود فرداش واسه تالار گریم آرایشم کنه قبول کرد و با 30 تومن شب حنابندون رو هم سر کردم. ولی خدایی
اونم به خاطر فرداش، اون شب سنگ تموم گذاشت.
6- شام هم شب حنابندون به عهده خانواده خودم بود و واسه همسرم خرجی نداشت.
باورتون نمیشه ما پارسال مهرماه فقط با 1.5 میلیون پول همه کارامونو کردیم و هیچ آرزویی هم به دلم نموند.
که البته همه اونا رو مدیون مدیریت خودم و اعتماد دادن به همسرم هستم.
ولی متاسفانه بعضی از دخترا که توی موقعیت توئن اصلا با قضیه نمیتونن کنار بیان. مثلا بعضیها دوست دارن ماشین عروس آنچنانی گل بخوره.
یا آتلیه فلان برن. یا آرایشگاه بهمان برن. یا بعد مراسم یه شام مفصل بدن. میوه ها باید از انواع مختلف باشه.
تو هم بشین با خودت فکر کن ببین چیا برات مهمه و از چیا میتونی بگذری بعد با همسرت در مورد
این جزئیات حرف بزن و یه کم بهش اعتماد بده تا ترسش بریزه. خرج خارج رفتن چند برابر یه مراسم
معمولیه.
در ضمن تو نباید سر خود از مراسم عروسی میگذشتی که الان هم پشیمون بشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)