به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط barani6 نمایش پست ها
    سلام. من دختری هستم ۲۳ ساله و کارمند.تا حالا با هیچ پسری ارتباط دوستی نداشته م. من به شدت به یکی از همکارهام علاقمند شده ام. ایشون ۲۹ساله هستن. و هر دو لیسانس هستیم. رابطه ما در محیط کار خیلی خوب هست. دوست دارم باهاش ازدواج کنم اما میدونم که من حق ابراز علاقه ندارم چون من دخترم. در محیط کار هم فقط من و یه خانم دیگه هست و بقیه همکارها همه آقا هستن. که اون خانم هم یکبار با فرد مورد علاقه من بر سر مسئله کاری بحثشون شد و دیگه با هم حرف نمیزنن، البته قبلش هم خیلی حرف نمیزدن. پس راه واسطه فرستادن و ... هم نشدنیه.البته خودم هم خیلی مایل نیستم.
    لازمه اضافه کنم من صرفا از روی احساسات تصمیم نگرفتم. بلکه خیلی محتاط هستم. و همیشه عقل رو به احساس ترجیح دادم. اما این مسئله هم از نظر احساسم هست هم عقلم. با شناختی که تا الان از ایشون دارم، با هم تفاهم و شباهت های زیادی داریم.
    به اضافه اینکه احساس میکنم ایشون هم به من علاقه داشته باشن. مثلا اینکه محل کار من تقریبا خارج از شهر هست و با اتوبوس رفت و آمد میکنم، روزی که دیرتر کارمون تموم شد، فرداش ازم پرسید دیشب ساعت چند رسیدی خونه؟ یه ماشین بخر. مسیرش خوب نیست و از این حرفا. یا خیلی جاها مراقب بوده که مشتری ها سرم کلاه نذارن!
    من با ایشون خیلی راحت تر حرف میزنم تا بقیه همکارها. اوایل شروع کارم هم خیلی به من کمک می کردن تا کارها رو یاد بگیرم.
    ۱-به نظرتون من چیکار باید بکنم که خودش برای خواستگاری اقدام کنه؟
    ۲-وقتی یه پسر به دختری برای ازدواج علاقمند بشه(مثلا در محیط کار) رفتارها و حرکاتش چه جوریه؟ مثلا اینکه بیشتر نگاه میکنه یا نگاهش رو پنهان میکنه؟
    دوست عزیزم مشابه موضوع شما برای یکی از همکارام پیش اومد و ایشون سالها منتظر خواستگاری یکی از همکاراش بود و خودشو علاف ایشون کرده بود. ایشون هم گاهی توجه میکرد و لی هیچوقت پا پیش نذاشت اما دوستم از طریق یکی واسطه به مسیول حراست ادارشون که آقای خیلی محترمی بود موضوع رو رسوند و ایشون و به اون آقا از طرف خودش پیشنهاد داد یعنی گفت تو که شرایطت خوبه و امکان ازدواج داری میخوام کسی که خیلی به شما میخورهخ رو پیشنهاد بدم و بعد دوستمو پیشنهاد داده بود اون آقا اول جا خورده بود اما بعد گفته بود باید فکر کنم و باخانوادم درمیون بذارم. اما آخرش نخواسته بود ولی خوبی این قضیه این بود که دوستم خودش موضوعو مطرح نکرد و آبروش حفظ شد دوم اینکه از دودلی دراومد و فهمید طرف فقط نظربازی میکنه و قصدی نداره و سوم اینکه تونست بعدها سرشو جلوی همکاراش بالا بگیره و همینطوری به کارش ادامه بده.
    در حالیکه اگه خودش مطرح میکرد حتی اگه اون آقا واقعا ازش خوشش میومد پذیرشش براش سخت بود.
    شما هم ببین همچین آدم خیری تو محل کارتون هست که اگه شما رو برای ازدواج به ایشون پیشنهاد بده یا نه. اگر بود که خوبه اگرم نه یه کم بیشتر توجه نشون بده(درحدی که فقط اون آقا یه ذره متوجه بشه علاقه تونو و نه بیشتر) اگه شما رو بخواد میاد طرفتون. بعد عجله ای نداشته باش. شاید شرایطشو نداره

2. کاربر روبرو از پست مفید روژان20 تشکرکرده است .

barani6 (یکشنبه 22 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)