به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array

چرا دختر حق نداره عشقش رو ابراز کنه؟

سلام دوستان ، یه سوال و مساله ای هست که خیلی ذهن منو درگیر خودش کرده و اونم اینه که چرا تو جامعه ما مرد باید نیاز کنه و دختر با ناز باید اونو قبول کنه ؟ آخه از کجا معلوم دختر از کسانی که میان سمتش خوشش بیاد یا نه ، باید به زور قبول کنه و تظاهر کنه که آره دوسش داره اما شاید ته دلش کس دیگه ای رو میخواسته ، همین میشه که تو خیلی جاها و همین تالار میشنویم بعد ازدواج خیانت میکنن و شوهرشون هم انتظار داره که همسرشون طبق دستور و اطلاعت اونا باشه ، یعنی انتظار دارن دختر باب میل اونا زندگی کنن ..

این مساله زندگی منو درگیر کرده من کسانی که میان سمتم رو با تحقیر و با تندی رد میکنم ولی بازم هستن کسانی که میگن از تو خوشمون میاد ( البته هدفشون معلومه چیه و سر همین گارد میگیرم جلوشون ) اما خیلی برام سنگینه و نمیتونم درک و هضم کنم و خیلی برام زور داره تنها کسی رو به این خاطر که از من خوشش میاد قبول کنم و تحملش کنم فقط به این دلیل که اون از من خوشش میاد؟ پس چرا من حق نداشتم از کسی خوشم بیاد؟ چرا طرد شدم؟ ، چون عقده شده تو دلم من فقط عاشق یه نفر بودم اونم از نوجوانی و هنوزم نتونستم کامل فراموشش کنم و یکی از آشناها بود و این عقده میجوشه وقتی یادم میفته چطور منو طرد کرد و تحقیرم کرد فقط به این خاطر که فهمید من چقدر دوستش داشتم ..

سر همین موضوع خیلی عصبی میشم ، شاید پست های منو ببینید متوجه میشید که چقدر جبهه داره نسبت به مرد ها حساس شدم ، نا خود آگاه از کسانی که میان سمتم متنفر میشم ..
    با این اتفاق ها تصمیم گرفتم تنها بمونم و هیچ وقت هم ازدواج نکنم چون من آدمیم که تاثیر پذیری زیادی از محیط و آدمهای اطرافم دارم و نمیتونم تحمل کنم - فقط تصمیم گرفتم تنها بمونم و رو شغلم تمرکز کنم ، درسته که الان خیلی جوون و خام هستم اما خب حق دارم از آیندم بترسم و نگران باشم..

این مشکل فقط مال منه من اینطوریم؟ من مشکل دارم؟
    ویرایش توسط Elena1994 : دوشنبه 16 دی 92 در ساعت 14:19

2. 2 کاربر از پست مفید Elena1994 تشکرکرده اند .

Less Than Nothing (چهارشنبه 18 دی 92), کامران (شنبه 21 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    سلام
    این اتفاق واسه منم افتاد ، ابراز عشق رو میگم نتیجه اش هم مثل تو بود
    اما من کسی بگه دوستم داره واقعا البته نه واسه چیزای دیگه، میپذیرم ... با اینکه هنوز اونو دوست دارم اما محاله زندگیمو فدای اون کنم
    من 10 سال عاشقش بودم و از دیدنش قلبم به تپش میفتاد یه جور تابلوئی بهش توجه میکردم و محبت
    اما میشه دیگرانی رو هم دوست داشت

4. 3 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), mahasty (دوشنبه 16 دی 92), کامران (شنبه 21 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    نمیدونم شما و دوستای خودم و کسانی رو دیدم که به من میگفتن سعی کن بری سمت کسی که اون از تو خوشش میاد ، اما من نمیتونم واقا نمیتونم این قابل درک نیست و نمیدونم چرا بقیه دخترا همچین کاری میکنن نمونش رو زیاد دیدم تو آشناها و اطرافیان و دوستان
    من بمیرم حاضر نیستم صرفا جهت اینکه کسی خوشش میاد قفل و رنجیز بندازم گردن خودم و برم زیر دست کسی که اصلا هیچ حسی نسبت بهش ندارم ..

امیدوارم با تنهایی خودم کنار بیام.. :(

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    النا خانوم
    به همون دلیلی که وقتی یه پسر از دختری خوشش میاد و دختر حق داره اونو رد کنه یه پسر هم میتونه چنین کاری بکنه دیگه
    من نفهمیدم مشکل شما چیه الان !!شما از یکی خوشت میومد اونم قبول نکرد خیلی طبیعی ..انتظار نداری که چون تو دوسش داشتی اونم فوری بگه بفرمااا
    درسته؟؟!
    در ضمن به طور کلی پسرا از همه دخترا در نگاه اول خوششون میاد خب وقتی کسی میگه برو طرف پسری که دوستت داره!یعنی اول ببینش بعد اگه تو هم خوشت اومد برو طرفش که بشناسیش دیگه!
    نه که به زور برو جلو چون که اون پسره تو رو دوس داره ،یا شما منظور اونی که بهت اون حرف رو زده بد متوجه شدی یا اینکه اون طرف یکمی مشکل داشته که گفته حتی اگرم کسیو دوس نداری برو جلو
    اصن دوست داشتن و اینا یه چیز طبیعیه من نمیفهمم چرا باهاش مشکل داری!!؟؟دخترایی که تفکر شما رو دارن که وقتی کسی بهشون اهمیت بده اون طرفو از خودشون دور میکنن اخرش تنها میمونن که این اصلا خوب نیس،تنها راهشم اینه که فکرتو عوض کنی و سعی کنی آدما رو دوست داشته باشی با تفاوت هاشون
    تا وقتی دو نفر از هم خوششون نیاد که چیزی پیش نمیره ماشالا الان دختران که از پسرا خوششون میادو دیگه ول نمیکنن!!!هنوزم دقیق متوجه نشدم که چرا شما مشکل داری با این مساله!!!!
    یه چیزی دیگم بگم تو این سایت اگه بیشتر مطالبشو ببینی برای پسرایی که یا شکست عشقی خوردن یا جواب رد گرفتن از دختر مورد علاقشون یا این جور چیزا پس طبیعیه که اگه یه دخترم بخواد اول ابراز عشق کنه ممکنه جواب رد بگیره پس الکی فکر خودتو درگیر چیزای اینجوری نکن
    این جملتم که گفتی:((خیلی برام زور داره تنها کسی رو به این خاطر که از من خوشش میاد قبول کنم و تحملش کنم))
    اصن خیلی عجیبه!!این آشنایی باید از یه جایی شروع بشه دیگه :) تا وقتی یکی از دو نفر اول از هم خوششون نیاد که ازدواجی شکل نمیگیره،اصن وقتی تو کسیو دوس نداشته باشی قرار نیس تحملش کنی!اصن فکرت از بیس اشتباهه
    ویرایش توسط reza 12 : دوشنبه 16 دی 92 در ساعت 15:18

7. 7 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), kamr (دوشنبه 16 دی 92), mahasty (دوشنبه 16 دی 92), meinoush (دوشنبه 16 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), toojih (دوشنبه 16 دی 92), کامران (شنبه 21 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    خانم النا، واضحه که نه پسری باید بدون علاقه وارد رابطه ازدواج با دختری بشه و نه دختری هم همچنین نباید اینکارو انجام بده. این موضوع ربطی به عنوان تاپیک نداره.

9. 2 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    النا جان مشکل ابراز علاقه دختر نیست. مشکل اینه که خیلی از پسرا مخصوصا توی سنای پایین بلد نیستن چطور مودبانه رد کنن یا جنبه ندارن. وگرنه یه کم سنشون بره بالا درکشون هم می ره بالا. دیگه محترمانه رفتار می کنن. نمی خواد به خاطر اینکه یه پسر با سن کمش بلد نبوده چطور نظرشو بگه خودتو یه عمر تنهایی بدی. درکش کن که جوون بوده و پخته نبوده. بقیه راه و زندگیتو ادامه بده. توقف نکن.

11. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 16 دی 92), کامران (شنبه 21 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    منظور منو متوجه نشدید دوستان .. من اینقدر مشکلات بقیه رو میبینم نا امید میشم به این نتیجه رسیدم که آدم باید یکی از این دو راه رو انتخاب کنه:

1- ازدواج با کسی که عاشقه
    2- ازدواج با کسی که معشوقشه

چون اکثر پسرا میگن ما بدمون میاد دختر به ما ابراز علاقه، یعنی شرایط طوریه که اگه دختری عاشق بشه هیچ وقت نباید ابراز کنه و تو دل خودش نگه داره و درصد کمی احتمال داره اون پسر بیاد سمتش و رابطه دو طرفه بشه ، که اگه پسر بفهمه که دختر عاشقشه ازش زده میشه ، کلا طوری شده که اکثر آقایون جنبه اینکه کسی دوستشون داشته باشه و عاشقشون باشه رو ندارن !!!!!! ( اینو یه مشاور تو مقالش نوشته بود که هرگز ابراز علاقه نکنید دخترا )

- - - Updated - - -

مشاور: دختری به من مراجعه کرد و گفت: پسری در دانشگاه است که به او علاقه دارم. فکر می کنم او هم مرا دوست دارد ولی نمی دانم چرا اقدامی نمی کند و نمی دانم با حالت انتظار بدی که دارم چه کنم. حس می کنم دو سال است که من را زیر نظر دارد، اما ابراز نمی کند. می خواهم به من کمک کنید. من اینجا ثبت نام می کنم و فقط می خواهم با او صحبت کنید.
    این مشاور ادامه می دهد: دانشجوی مورد نظر را به دفتر دعوت کردیم و با او صحبت کردیم. از او پرسیدیم که به کسی علاقه دارد یا نه و او جواب مثبت داد و اشاره کرد که شخص مورد نظر یکی از همکلاسی هایش است.
    ما به او توضیح دادیم که ازدواج بین یک دختر و پسر که به هم کشش و علاقه ای دارند و مشترکات گوناگونی بین آنهاست صورت می گیرد. طبق آنچه عرف است همیشه پسر از دختر خواستگاری می کند، اما این بار یکی از همکلاسان شما خواسته است ما واسطه شویم و از شما بپرسیم که به او علاقه مند هستید یا نه.
    وقتی منطقی از ما خواست که او را معرفی کنیم و گفت که مشکلی با این موضوع ندارد ما نام او را فاش کردیم. وقتی نام او را گفتیم چهره اش سرخ شد و از عصبانیت کاغذی را که در دستش تاشده بود مچاله کرد و به هم فشرد. مدتی سکوت کرد و بعد گفت: نه من تمایلی ندارم با ایشان روبه رو شوم چه برسد به این که ازدواج کنم.
    این مشاور ادامه می دهد: حس کردم این همان دختری است که او دوستش داشته بعد از مدتی صحبت گفت: این همان دختر است اما با این کار از چشمم افتاد. او می توانست کمی صبر کند خودم بالاخره از او خواستگاری می کردم. اگر او اینقدر کم طاقت و جسور باشد برای من گزینه مناسبی نیست. برای من سنت ها مهم هستند و می خواستم رفتارهای او را زیر نظر بگیرم و بدانم او گزینه مناسبی است یا نه، اما با این رفتاری که کرد ترجیح می دهم فکر او را از سرم بیرون کنم.

13. 3 کاربر از پست مفید Elena1994 تشکرکرده اند .

sanjab (دوشنبه 16 دی 92), ژینا (چهارشنبه 18 دی 92), ستیلا (دوشنبه 16 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array

Tavajoh

- - - Updated - - -

سلام ...اولا هرگز چیزی را که برای خود نمی پسندید برای دیگران هم نپسندید...تحقیر و تندی با دیگران ولو رفتارشان خطاکارانه بوذه باشد مکافات بدی برایتان خواهد داشت پس این کار را نکنید بلکه همیشه تصویری خوب و انسانی از خود در ذهن دیگران از خود به جای بگذارید که شخصیت شما ارزش بزرگ منشی را دارد.!
    خیلی برام زور داره تنها کسی رو به این خاطر که از من خوشش میاد قبول کنم و تحملش کنم فقط به این دلیل که اون از من خوشش میاد؟ پس چرا من حق نداشتم از کسی خوشم بیاد؟ چرا طرد شدم؟ ، چون عقده شده تو دلم من فقط عاشق یه نفر بودم اونم از نوجوانی و هنوزم نتونستم کامل فراموشش کنم و یکی از آشناها بود و این عقده میجوشه وقتی یادم میفته چطور منو طرد کرد و تحقیرم کرد
    فقط به این خاطر که فهمید من چقدر دوستش داشتم

در ضمن عشق و علاقه دوجنس مخالف امری ذاتی و از مقدرات الهی است . آیا شخص مقابلتان دست خودش بوده و عاشق شما نبود؟ آیا اساسا وقتی کسی دیوانه وار عاشق کسی دیگر است یا بالعکس نسبت به دیگری هیچ حسی ندارد این خداست که مهر را میکارد یا خود انسان تلاشی میکند؟ ..
    ببینید یک لحظه تکبر را کنار بگذارید و به این فکر کنید که آیا شخص مقابل دست خودش بوده که به من علاقه ندارد یا خداوند مهر تو را در دلش نگذاشته است! نتیجه ای که خود من دیر به آن رسیدم این است که وقتی تو با یک نگاه عاشق می شوی جوشش آن عشق از خداست یا از روحیات توست که شاید گاهی الهی نباشد! در هر حال شخص معشوق تقصیر زیادی ندارد که به تو علاقه مند نیست....البته تحقیر و بی ادبی ایشان ناشی از روح کوچک و فاقد ارزش ایشان است که شما بایدعکس آن رفتار کنید تا انتقامت را از شیطان دنیا بگیری و کسی را خشنود کنی که دستش بالای همه دست هاست! اما هیچ وقت عشق زوری از خدا نخواه وگرنه چند سال دیگر این تایپیک را شخصی در مورد شما خواهد گذاشت: به خانمم علی رغم تفاهم کامل روحی اخلاقی و حتی فکری هیچ علاقه ای ندارم!!! از سرگذشت ناخوشایند دیگران درس بگیر و زانوی غم بغل نگیر و قبل از اینکه عقده های روحی تان ناشی از شکست عاطفی در آینده شما را گریبانگیر یک تصمیم احساسی و نادرست و ویرانگر کند خود را بیابید و تحت نظر یک روانکاو درمان گذشته را آغاز کنی....از اینکه عشقتان شما را دلسوزانه نخواست و گرفتارش نشدید خدا را شکر کن و خودت را دوست داشته باش شما لایق انسانی شریف تر و برتر هستید.برایتان بهترین زندگی را آرزومندم!
    ویرایش توسط نیکمرام : دوشنبه 16 دی 92 در ساعت 17:13

15. 4 کاربر از پست مفید نیکمرام تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), sanjab (دوشنبه 16 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), ستیلا (دوشنبه 16 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    منظور منو متوجه نشدید دوستان .. من اینقدر مشکلات بقیه رو میبینم نا امید میشم به این نتیجه رسیدم که آدم باید یکی از این دو راه رو انتخاب کنه:

چون اکثر پسرا میگن ما بدمون میاد دختر به ما ابراز علاقه، یعنی شرایط طوریه که اگه دختری عاشق بشه هیچ وقت نباید ابراز کنه و تو دل خودش نگه داره و درصد کمی احتمال داره اون پسر بیاد سمتش و رابطه دو طرفه بشه ، که اگه پسر بفهمه که دختر عاشقشه ازش زده میشه ، کلا طوری شده که اکثر آقایون جنبه اینکه کسی دوستشون داشته باشه و عاشقشون باشه رو ندارن !!!!!! ( اینو یه مشاور تو مقالش نوشته بود که هرگز ابراز علاقه نکنید دخترا )

- - - Updated - - -

مشاور: دختری به من مراجعه کرد و گفت: پسری در دانشگاه است که به او علاقه دارم. فکر می کنم او هم مرا دوست دارد ولی نمی دانم چرا اقدامی نمی کند و نمی دانم با حالت انتظار بدی که دارم چه کنم. حس می کنم دو سال است که من را زیر نظر دارد، اما ابراز نمی کند. می خواهم به من کمک کنید. من اینجا ثبت نام می کنم و فقط می خواهم با او صحبت کنید.
    این مشاور ادامه می دهد: دانشجوی مورد نظر را به دفتر دعوت کردیم و با او صحبت کردیم. از او پرسیدیم که به کسی علاقه دارد یا نه و او جواب مثبت داد و اشاره کرد که شخص مورد نظر یکی از همکلاسی هایش است.
    ما به او توضیح دادیم که ازدواج بین یک دختر و پسر که به هم کشش و علاقه ای دارند و مشترکات گوناگونی بین آنهاست صورت می گیرد. طبق آنچه عرف است همیشه پسر از دختر خواستگاری می کند، اما این بار یکی از همکلاسان شما خواسته است ما واسطه شویم و از شما بپرسیم که به او علاقه مند هستید یا نه.
    وقتی منطقی از ما خواست که او را معرفی کنیم و گفت که مشکلی با این موضوع ندارد ما نام او را فاش کردیم. وقتی نام او را گفتیم چهره اش سرخ شد و از عصبانیت کاغذی را که در دستش تاشده بود مچاله کرد و به هم فشرد. مدتی سکوت کرد و بعد گفت: نه من تمایلی ندارم با ایشان روبه رو شوم چه برسد به این که ازدواج کنم.
    این مشاور ادامه می دهد: حس کردم این همان دختری است که او دوستش داشته بعد از مدتی صحبت گفت: این همان دختر است اما با این کار از چشمم افتاد. او می توانست کمی صبر کند خودم بالاخره از او خواستگاری می کردم. اگر او اینقدر کم طاقت و جسور باشد برای من گزینه مناسبی نیست. برای من سنت ها مهم هستند و می خواستم رفتارهای او را زیر نظر بگیرم و بدانم او گزینه مناسبی است یا نه، اما با این رفتاری که کرد ترجیح می دهم فکر او را از سرم بیرون کنم.
    سلام دوست عزیز .منم خیلی وقته این سوال برام پیش اومده که چرا اقایون ( البته ببخشید قصد توهین به اقایون رو ندارم و از همه اقایونی که این جمله بنده رو میخونن پیشاپیش عذر خواهی میکنم ) ظرفیت اینکه دختر بهشون ابراز علاقه کند هرچند خود اقا هم علاقه رو داره و خودش هم شروع کننده هست (و فرض بنده بر نیت خیر است نه روابط هیچ و پوچ) اما سر اخر خود اقا زده میشود؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز .منم خیلی وقته این سوال برام پیش اومده که چرا اقایون ( البته ببخشید قصد توهین به اقایون رو ندارم و از همه اقایونی که این جمله بنده رو میخونن پیشاپیش عذر خواهی میکنم ) ظرفیت اینکه دختر بهشون ابراز علاقه کند هرچند خود اقا هم علاقه رو داره و خودش هم شروع کننده هست (و فرض بنده بر نیت خیر است نه روابط هیچ و پوچ) اما سر اخر خود اقا زده میشود؟؟؟

17. کاربر روبرو از پست مفید ستیلا تشکرکرده است .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستیلا نمایش پست ها
    چون فقط تو جامعه ما اینطوریه ، فقط باید منتظر باشی و از بین کسایی که از تو خوششون میاد ببینی چیزی باب میل تو گیرت میاد یا نه

اصولا دختر تو فرهنگ ما اینطوره

نه حق داره عشقشو ابراز کنه
    نه حق داره سفره دلشو باز کنه
    اجتماع واسه اون مثل جهنه
    ولی اشتباه نکن فقط اونه که مریمه ( مقدسه )

امیدوارم همه عاقبت بخیر بشن

19. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

کامران (یکشنبه 22 دی 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)