به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    چون فقط تو جامعه ما اینطوریه ، فقط باید منتظر باشی و از بین کسایی که از تو خوششون میاد ببینی چیزی باب میل تو گیرت میاد یا نه

اصولا دختر تو فرهنگ ما اینطوره

نه حق داره عشقشو ابراز کنه
    نه حق داره سفره دلشو باز کنه
    اجتماع واسه اون مثل جهنه
    ولی اشتباه نکن فقط اونه که مریمه ( مقدسه )

امیدوارم همه عاقبت بخیر بشن
    سلام دوست عزیز.من اینو نمیپذیرم که دختر هیچ حقی نداره و به نظر بنده دختر میتونه در جامعه خیلی رسا و شیوا حرفشو بزنه و انتخاب کنه.سوال من این هست که چرا با اینکه اقا علاقه داره و به قصد ازدواج جلو میاد بعد از مدتی بدون هیچ دلیلی راهشو میگیره و میره(البته فردی که دنبال هوس و... هست رو نمیگم).خودمون باید برای خودمون ارزش قایل باشیم تا بتونیم اتنخاب درستی داشته باشیم.دین اسلام دین کاملی هست و برای زن ارزش بسیاری قایل هست.

2. 2 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), Less Than Nothing (شنبه 21 دی 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    النا جان،

کی گفته دختر "حق نداره" ابراز عشق کنه؟؟

دختر کاملا این حق رو داره، پسر هم "حق داره" هر نوع واکنشی به این ابراز عشق نشون بده.

همونطور که وقتی پسرا ابراز عشق می کنن، ما دخترا "حق داریم" هر واکنشی که صلاح دیدیم یا دوست داشتیم، به اینکارش بدیم.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

4. 5 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), Less Than Nothing (شنبه 21 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 16 دی 92), کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    حرفاتون درسته دوستان ، اما با توجه به تجربیات و واکنش های آقایون نتیجش این بوده که اکثر آقایون اکثر حتی اگه کسی که میلی داشته باشه ، اگه در مقابل آقایون ابراز عشق صورت بپذیره از چشمشون می افتی ،درصد کمی منطقی برخورد میکنن و درصد کمی از این درصد کم متقابل جلو میان و میپذیرن - و شناخت اینکه طرف مقابل جزو اون درصد کم منطقی و فهمیده هست خیلی مشکله و عقل حکم میکنه چنین کاری نکنی ..

غیر از اینه؟

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    خانوم النا
    اصن اینجوری فک نکنید
    مشکل شما اینه که نمیخواید قبول کنید پسرا هم مث دخترا حق دارن جواب رد بدن
    اصن یه چیزی(یه پیشنهاد خیلی عجیب)
    از فردا برو تو محل کار یا خیابون از پسری که خوشت اومد سعی کن باهاش ارتباط بگیری ببینی چی میشه!! تجربس دیگه!
    به نظرم درون شما یه تضادای وجود داره که باید اول با خودت حلشون کنی و هیچ رابطه ای هم جامعه اینا نداره،شما هم میخوایت چیزایی که تو فرهنگ قدیمیه این مردمه داشته باشی هم میخوای مدرن باشی که خب این دوتا نمیشه طبیعتا
    برای یه بارم که شده تو سعی کن از پسری که خوشت اومد بهش پیشنهاد اشنایی بدی ولی با شناخت کامل و دقیق درست مث ما پسرا که اگه برای ازدواج کسی رو بخواین هزار تا چیزو سبک سنگین میکنیم که چطوری به دختره پیشنهاد بدیم که جواب رد نگیریم
    دیدم خیلی از دخترا رو که اول پیشنهاد دادن و الانم خوشبختن نمونش یکی از دوستای خودم که همسرش اول پیشنهاد ازدواج بهش داد
    به نظرم بعضی از خانوما که میگن پسرا جنبه ندارن برای همینه که تو انتخاب دقت نمیکنن مث خیلی از ما پسرا که خیلی راحت شکست عشقی میخوریم

7. 3 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

Elena1994 (سه شنبه 17 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام
    فکر می کنم تجربه تلخی که داشتین تا حدی به نحوه رفتار خود شما برمی گرده. حدس می زنم رفتین و خیلی رک چیزایی با این مضمون گفتین آقای... من شما رو دوست دارم. عاشقتون هستم و تمایل دارم باهاتون ازدواج کنم!

توجه کنین که حتی پسرا هم معمولا به همین راحتی حرف دلشون رو نمی زنن. یعنی یا اونقدر صبر می کنن تا مطمئن بشن جواب رد نمیشنون، یا تحمل شنیدن جواب رد رو دارن و براشون مهم نیست یا اینکه براشون میشه یه تجربه تلخ مثل مال شما!
    درحالی که میشه با کمی صبر و ظرافت کاری کرد که خود شخص مقابل اول درخواست کنه.
    ویرایش توسط mahasty : دوشنبه 16 دی 92 در ساعت 23:27

9. 4 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

Elena1994 (سه شنبه 17 دی 92), reza 12 (سه شنبه 17 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahasty نمایش پست ها
    سلام
    فکر می کنم تجربه تلخی که داشتین تا حدی به نحوه رفتار خود شما برمی گرده. حدس می زنم رفتین و خیلی رک چیزایی با این مضمون گفتین آقای... من شما رو دوست دارم. عاشقتون هستم و تمایل دارم باهاتون ازدواج کنم!
    نه :| اینطور نبود اینقدر هم ساده و خام نیستم من به بهترین شکلی که میشد گفت بهش فهموندم و وقتی مطمئن شد واکنش نشون داد و منو رسوا کرد و همه به خاطر احساسام سرزنشم کردن
    اگه اینطوری اینقد رک بودم شاید الان زنده نبودم :دی

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سر همین موضوع خیلی عصبی میشم ، شاید پست های منو ببینید متوجه میشید که چقدر جبهه داره نسبت به مرد ها حساس شدم ، نا خود آگاه از کسانی که میان سمتم متنفر میشم ..
    افتخار کن سالمی و طرز فکرت درسته، من با طرز فکر فمنیسم و چیز های دیگه بقیه رو همه رو قبول ندارم حد تعادل ، شما خوبه که باور کردید که کالا نیستید.

http://www.hamdardi.net/thread31611-2.html#post312913
    ویرایش توسط Less Than Nothing : چهارشنبه 18 دی 92 در ساعت 17:31

12. 2 کاربر از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده اند .

Elena1994 (چهارشنبه 18 دی 92), کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اسفند 93 [ 20:49]
    سطح
    17
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 26 در 20 پست

Array
    النا من منظورت رو میفهمم درکت میکنم تقریبا ولی نه کاملا چون پسرم
    تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم ولی حالا که تو مطرح کردی یه چیزی به ذهنم رسید که میگم
    انگار یه جورایی حق با شماست چون وقتی یه پسر قصد ازدواج میکنه میگرده مناسب ترین دختر با توجه به معیار هاش از بین دختر هایی که میشناسه انتخاب میکنه و بعد میره خواستگاریش
    ولی ممکنه معیار دختر با پسر سازگاری نداشته باشه و یا ازش خوشش نیاد و بهش جواب رد میده بعضی وقت ها هم به خاطر شرایط اجتماع و اصرار خانواده تن به ازدواج بده
    ولی تو جامعه ما عرف نیست که دختر از پسری که ازش خوشش میاد و با معیار هاش مناسبه خواستگاری کنه !
    حتی به طور غیر مستقیم هم بخواد جلب توجه کنه اکثر پسر ها ( نمیگم همه) ممکنه واکنش خوبی نشون ندن
    به نظر من شما سعی کن تو روابطه ات با جنس مخالف اینجوری نباشه که اونارو از خودت طرد کنی و جبهه بگیری واسشون سعی کن اعتدالو رعایت کنی و خوش برخورد باشی

14. کاربر روبرو از پست مفید -alone تشکرکرده است .

کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    سلام

این پاسخ مدیر همدردی است در رابطه با عنوان تاپیک شما
    نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@ نمایش پست ها
    سلام

به تالار همدردی خوش آمدید.

پست مدیر همدردی رو برات میزارم و امیدوارم بدردت بخوره.

جواب شما بطور کلی مثبت است یعنی اشکالی نداره.
    اما نکات ظریفی دارد که نباید از چشم دور بماند.
    - خواستگاری با ایجاد ارتباط عاطفی فرق دارد. در فرهنگ ما خواستگاری یعنی به صورت رسمی خواستن خود را نسبت به همسر آینده چنان اعلام کنید که در پی آن هر دو طرف در صورت مثبت بودن نظرشان ، مراسم ازدواج صورت گیرد. ( پس اینکه یک طرفه به یکی اعلام دوست داشتن بکنیم ، خواستگاری یا ازدواج نیست و صرفا اطلاع رسانی است)
    - از آنجا که معمولا روحیه آقایون چنین است که در صورت تمایل به فردی به او یا خانواده او اعلام کرده و پیگیری جهت ازدواج می کنند، باید اگر قصد دارید مثل آقایون خواستگاری کنید این مطالب را بدونید
    الف) احتمالا آن آقا به شما میلی نداشته که آنقدر بی خیال بوده تا شما پا پیش بگذارید. ب) باید مثل آقایون تحمل نه شنیدن را داشته باشید و از این بابت با آن کنار بیایید و فکر نکنید شکسته شده اید.
    ج) تصمیم شما پس از شناخت انجام پذیرفته باشد نه بعد از احساسی که رنگ شناخت به خود گرفته باشد.
    د) اگر بتوانید از طریق رابطی نظر او را جویا شوید مثل خواهر، دوست یا ....، که ایشان اصلا چه نظری به شما دارد، بهتر است.
    هـ ) به هر حال اگر کاری متفاوت از دیگران انجام می دهید باید شناختی متمایز از دیگران داشته باشید و قدرت تحمل احتمالی با بعضی مسائل را داشته باشی.
    و) طرف مقابل بسیار مهم است. اینکه چه افکار، چه شخصیتی، چه احساسی و ... ، دارد. در غیر این صورت ممکن است اقدام شما نتیجه عکس دهد.
    پس پسرا هم حق رد کردن کسی رو دارن که ابراز علاقه کرده حالا اگه تند و با لحن بد این کارو کردن نشان از شخصیت ایشون داشته و لازم یاداوری کنم کم نیستن دخترایی هم که ازین رفتارها دارن اونا هم به تندی بعضی از خاستگاراشونو رد می کنن مثل خود شما.

حرفاتون درسته دوستان ، اما با توجه به تجربیات و واکنش های آقایون نتیجش این بوده که اکثر آقایون حتی اگه کسی که میلی داشته باشه ، اگه در مقابل آقایون ابراز عشق صورت بپذیره از چشمشون می افتی ،درصد کمی منطقی برخورد میکنن و درصد کمی از این درصد کم متقابل جلو میان و میپذیرن - و شناخت اینکه طرف مقابل جزو اون درصد کم منطقی و فهمیده هست خیلی مشکله و عقل حکم میکنه چنین کاری نکنی ..

غیر از اینه؟

چندتا سوال: گفتین اکثریت؟تجربیات؟ کدوم اکثریت و کدوم تجربیات؟ جامعه اماری شما چند نفر از مردها بوده که چنین نتیجه ای گرفتید؟ چند بار مستقیم به یه مرد ابراز علاقه کردید و اون با وجود علاقه به شما(هوس نه) شمارو رد کرده؟ کی اینو گفته؟ اون داستانی هم که نوشتین هیچ چیزیو ثابت نمی کنه به نظرم پسر یا مردی که از خانمی خوشش بیاد و به خاطر ابراز علاقه یه خانم ازش زده بشه مشکل رفتاری داره و اول باید مشکلشو با خودش حل کنه.

چیزی که شما میگین مربوط به اشنایی و ابراز علاقه برای ازدواج و زندگی مشترک نیست.

این طبیعیه که انسان کنجکاوی ذر جنس مخالفشو دوست داره و به نظر من این کنجکاوی در پسرها بیشتره. وقتی که یه پسر برای دوستی به سمت دختری میره در حقیقت میخواد اون کنجکاوی که در وجودش شکل گرفترو ارضا بکنه خب حالا اگه یه دختر زودتر اقدام کرد کنجکاوی پسر ارضا میشه و دیگه تمایلی به اون دختر نداره و ترجیح میده که بره سراغ دخترای دیگه.

اینکه دوستان میگن مردها منطقی برخورد نمی کنن و یا سو استفاده می کنن یا جنبه ندارن همه یه معنی میده که اون شخص یا شمارو دوست نداشته و بنا به شخصیت حقیرش طرف مقابلو خرد میکنه یا اگر دوست داشته هیچوقت به چشم یه همسر واقعی و شریک زندگی به او نگاه نکرده و فقط اونو برا چند ماه دوستی وچیزای دیگه میخواسته.

خود شما تصور کن مردی شما رو برای ازدواج و شریک زندگی دوست داشته باشه و شما هم همین طور حالا به نظر شما جایی برای اینکه کی زودتر ابراز احساسات کنه باقی میمونه؟پیوند مقدس ازدواج و عشق واقعی چیزی ورای اینهاست که تصور می کنید.

نتیجه: شما حق ابراز علاقه داری ولی چون یک چیز متفاوت با اجتماست تبعاتی داره که باید بپذیرید مثل طرد شدن و ...

چیزهایی که شما گفتین فقط برای هوس های زود گذر صادقه نه عشق واقعی.

موفق باشید
    پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت
    من چرا ملک جهان را به جوی نفروشم

16. 6 کاربر از پست مفید shapoor تشکرکرده اند .

capitan (جمعه 20 دی 92), Elena1994 (جمعه 20 دی 92), reza 12 (یکشنبه 22 دی 92), toojih (جمعه 20 دی 92), فرهنگ 27 (جمعه 20 دی 92), کامران (یکشنبه 22 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    چیزهایی که شما گفتین فقط برای هوس های زود گذر صادقه نه عشق واقعی.
    درسته ، در این شک نیست ، اجازه بدید یکمی روشن تر حرفای دلم رو بگم:

این رابطه فقط دوستی معمولی بود که همکلاسی بودیم ... و قراره دوباره بیاد آموزشگاه ما و کلاسش دقیقا بعد از کلاس ماست ، من رفتارم عادیه نه طوری که ضعف نشون بدم غش کنم و نه طوریه که بخوام توهینی کنم رفتارم سرد و عادیه ...

من در اشتباه بودن این رابطه شکی ندارم و قبول کردم اشتباه کردم و برای من تموم شده است ، اما نتایجی که گرفتم آزار دهنده بود و باعث شد من این تاپیک رو بزنم ..
    نیاز ما دخترا نیاز عاطفیه و من وقتی میگم ممکنه تنها بمونم به این خاطره که میترسم هیچ مردی پیدا نشه که بتونه یه خانوم رو کامل درک کنه و تنها وابستگی که مرد به زن داره نیاز جنسی هست ، بارها شده آقایون میگن ما با دوستای همجنس خودمونم خوشیم چرا نیاز عاطفی رو از زن دریافت کنیم... ، یعنی ما باید معامله کنیم؟ نیاز جنسی در برابر نیاز عاطفی خب این یکمی فکر ادم رو ازار میده

همین آقایی که احساسات منو مسخره میکرد ، میل شدید جنسی داشتند و هنوزم دارند و احساس میکنم به این خاطر منو تحقیر کرد که من پا به پاش راه نیومدم و جلوش گارد گرفتم که در مورد این مسائل حریم حفظ کنه اما اون تنها موضوعی که خوشش میومد همین چیزا بود ، و من از این بابت ناراحت بودم که ایشون به من رک و غیر مستقیم فهموند که در صورتی نیاز عاطفی برطرف میشه که نیاز ایشون برطرف بشه و من از این بابت ناراحت بودم ...

و قبول کردم که اشتباه کردم و خوشحالم به خاطر یه مدت کوتاه وابستگی ارزش تن و روحم رو پایین نیاوردم ..

مشکل دیگه من در واقع همینه من میترسم همه مردا اینطوری باشن ، والا من داداشم رو دیدم ، پسر دایی ها پسر عمو هام رو دیدم اقایونی که اینجا پست میزارن رو دیدم و به این نتیجه رسیدم تقریبا آقایون اصلا و ابدا نمیتونن درک کنن احساسات خانم ها چگونه است و چه انتظاراتی دارند ولی در مقابل انتظارات خودشون بایستی در اولیت باشه و یا حتی از نون شب براشون واجب تره ، وقتی خانومی از شوهرش دلگیره و انتظاراتش برآورده نشده چطور میتونه تن به خواستش بده ، این یکمی ننفرت انگیز و خودخواهانه به نظر میرسه.

البته شاید فقط من اینطوری فکر میکنم... میشه جواب این حرف ها رو بدید..

18. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

کامران (یکشنبه 22 دی 92)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)