سلام estilaنکته ای که در نیافتم از متنتون این که شما پسرین یا دختر؟
به نطر شما جوانهای غیر مذهبی که چه جور شادی دارن که شما مذهبی هستین تنها به صرف غیر مذهبی شدن می تونید اون جوری شاد باشید...لطفا تمام ذهنیتتون رو ریز به ریز بیرون بریزید تا بشه کمکتون کرد....
بعد به نظرم باید ببینیم شما حد و مرز مذهبیتون کجاست شاید آشفتگی بین باورهای شما و پدر مادرتون و اصل مذهب شما رو سر در گم کرده....به نطرم این ها هم باید کامل توضیح بدید .....مثلا این که خانواده شما معتقدند فقط چادر حجاب است ولی مانتو روسری پوشیده هم از ظن شما حجاب محسوب میشه....و این که چی واقعا درسته....
چون شما در حال حاضر نیستید من یه تجربه کوچکی از خودم می گم....تا شما پاسخ بدید به سوالات..
اولا به نطر من شما خیلی به موقع مشکلتون رو مطرح کردیدمن خودم سن شما و کمتر که بودم همین جوری بودم ولی از اعتماد به نفس پایین بر خوردار نبودم من چون دخترم ریز نقش بودن برای من حسن محسوب میشه همیشه از بقیه کم سن تر میزنم...
ولی من هم در گیری مذهبی داشتم با افراد زیادتری نمی تونستم معاشرت کنم و به مرور آدم رو خسته می کنه و متاسفانه یه زماناییبدون این که خانواده بفهمه مسیر اعتقادیم تغییر کرد و ضربش رو هم خوردم....ولی مهم این که آدم به هر چی فکر می کنه باورش داشته باشه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)