پس تصمیم " موندن در این زندگی " شد
شما می بایست تلاش خودت رو انجام بدهی و فقط روی خودت متمرکز شوی تا توانایی هایت را بالا ببری
شرایط زندگی انسانها با همدیگر فرق می کند ، نمیشه مقایسه کرد ، به نظر من کسی از زندگی اش بهره می بره که در شرایطی که قرار داره ، بهترین رفتار رو نشون بده و مثبت هایی که کسب می کنه برایش ارزش آفرین باشه
ارزش هایی هم که کسب می کنیم ، ممکن هست برای مقاطع مختلف زندگی متفاوت از هم باشند ، ولی مهم این هست که این ارزش ها روندی صعودی و به سوی پیشرفت ما داشته باشند
من به عنوان یک دختر ، دوست دارم جذاب باشم ، دوست دارم دوست داشتنی باشم ، دوست دارم خواستنی باشم ، دوست دارم کشش داشته باشم ... برای اینکه این خصوصیات جزئی از من بشه ، مستلزم این هست که من یاد بگیرم
یاد بگیرم همدلی کردن
یاد بگیرم هم حسی کردن
یاد بگیرم درک کردن
یادبگیرم طنازی کردن
یاد بگیرم حرف زدن
یادبگیرم جای طرف مقابل بودن
یادبگیرم از دریچه چشم طرف مقابل دیدن
و یاد بگیرم های دیگه
شما می بایست در ابتدا خودت رو قوی کنی
یعنی چی؟
یعنی
1- بر احساساتت غلبه کنی ( یه جمله بهت می گم ، اون بشه آویزه ی گوشت : " احساساتمان دست خودمان نیست ، اما نحوه برخورد ما با احساساتمان در اختیار ما هست"
ببین اون روز شما از داد زدن همسرت جلوی فامیلتون آزرده خاطر شده ، حق هم داشتی (احساس بدی بهت دست داده بود) اما شما با این احساست چه برخوردی کردی؟
غصه خوردی ، افسرده شدی ، خجالت کشیدی ، آز پخش شدن این موضوع در بین فامیل ترسیدی ، و در نهایت با حرص خوردن و اعصاب خوردی ت رفتی سوپری واسه خرید
توجه: راهی که رفتی ، چه نتیجه ای عایدت کرد؟
دور شدن و سردتر شدن رابطه تون
نکته: شوهرت واکنش نشون داده ، بهت گفته پول واسه سوپری می خواستی ؟
شما دوباره احساساتت فوران کرده ، جلویش رو نگرفتی و به همسرت گفتی " نه دیگه لازم ندارم ، در حقیقت شما می خواستی با این روش ناراحتی ات را نشان دهی و به شوهرت بفهمونی که رفتارش اشتباه بوده ، اما راه رو اشتباه رفتی
راهکار درست :
الف) " آره عزیزم ، پول می خواستم که برای دختر ِ خوشگلت خوراک بخرم ، نمی خواستم شما توی زحمت بیفتی ، گفتم ، خودم بیام " همین
ب) در فرصت مناسب و فضای مناسب گفتن دلخوری رفتار شوهرت جلوی اون فامیل تون
2- زود بهت بر نخوره و امیدت رو از دست ندهی

علاقه مندی ها (Bookmarks)