سلام
ببخشید که برای ارسـال پاسـخ دیـر کردم ...
من رسمـاً همـراه با خانـواده به خواستگـاری رفتم و با دختـر خانم هم صحبت کـردم. مـواردی که دوستـان گفتـه بودند رو در یاد داشتم و پرسیـدم.
از دختـر خانم پرسیـدم که دلیل جواب های منفـی که داده چی بود ؛ گفتن ابتدائاً خواستـم بسنجم که ابراز علاقه ت جدی هست یا اینکه فقط خواستی منو سرکار بگذاری. بعدش هم خواستم کمـی اذیتت کنم !!
در مورد مسائل و موضوعات مختلـف دیگـه ای که معمـولا در جلسه خواستگـاری عنوان میشه هم صحبت کردیم و آشنایی نسبی پیدا کردیـم. تقریبا در غالب موارد با هم اشتـراک نظر داشتیم و در مسائل جزئـی که تأثیـری در روند کلـی انتخاب و آشنایی نداره هم اختـلاف داشـتیـم.
در نهایت هم به این نتیجـه رسیـدیم که فعلا قول و قراری بین خانواده ها و البته بین ما دو نفـر نباشـه تا بیشتـر با هم آشنا بشیـم و بعداً تصمیم نهایی رو بگیـریـم. الان هم حدود یک ماه هست که با اطلاع دو تا خانـواده ، با هم در ارتباط هستیم و گاها سؤالات و مسائلـی که پیش میاد رو از هم می پرسیـم و یا در میان می گذاریم و از نظرات و عقاید همدیگـه بیشتـر از گذشته مطلع میشیـم. توی این مدت هم با توافقـی که با دختـر خانم انجـام دادیم ، قرار شد هیچ گونه ابراز احسـاسات و عواطفـی که روی انتخاب تأثیـر گذار باشـه نداشته باشیم ؛ چون می خوایم نتیجـه ای که در نهایت می گیـریم یک نتیجـه مبتنـی بر واقعیات باشـه نه یک نتیجـه ای که صرفا مبنـای اون احساسات و عواطف هست. احساسات و عواطفـی که معلوم نیست یک سال دیگه با همین شدت وجود داشته باشه یا نه ! دعا کنیـد که بتونیـم به نتیجـه خوبـی برسیـم.
خانـواده هامون هم هیچ مشکلـی با این ازدواج ندارند و مستقیم و غیر مستقیم موافقت خودشـون رو اعلام کردند ؛ فقط ما دو نفـر هستیـم که باید بیشتـر آشنا بشیـم و نتیجـه اصلـی رو اعلام کنیـم. در مورد این آشنایی هم ، خود دختـر خانم پیشنهـاد دادند که از یک طریقـی با هم در ارتباط باشیـم تا بتونیـم از زوایای مختـلف زندگـی همدیگـه که دانستن اونها برای انتخاب در ازدواج نیـاز و البته مهم هست مطلع و آگاه بشیـم.
دوستـان خوب ما اگر نظری یا پیشنهـادی در این مورد دارند حتما عنوان کنند.
ضمنا از نظرات مشفقانه عزیزانـی که محبت کردند و راهنمایـی کردند هم بسیـار متشــکـرم. حق با همگـی شما بود ! تا مستقیما با خود دختر خانم صحبت نشـه هیچ چیزی قابلیت حل شدن نداره.
یاحق

علاقه مندی ها (Bookmarks)