نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
چنان از خدا بترس که اگر اعمال نیک جن و انس را هم انجام داده باشی باز تو را عذاب می کند و چنان به او امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را مرتکب شده باشی تو را مورد رحمت قرار می ده

- - - Updated - - -

بگو به بندگانم ای آن کسانی که اسراف نمودید، در ارتکاب گناهان، مایوس و ناامید نشوید از رحمت من البته خدا گناهان شما را تماماً می آمرزد.

ناامید نباشید از رحمت خدا که همانا ناامید نمی شود کسی از رحمت خدا مگر مردمانی که کافرند به خدا.

شخصی از امام علی(ع) پرسید: بزرگترین گناه کبیره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مایوس و ناامید شدن از رحمت الهی

رسول خدا(ص): اگر آنقدر خطا کنید که خطاهایتان به آسمان رسد و سپس توبه کنید، خداوند توبه شما را می پذیرد؛ از درگاه او ناامید نباشید

رسول خدا(ص): خداوند به داود نبی وحی فرمود: ای داود همانطور که کسی نمی تواند جلوی نورافشانی خورشید را بگیرد، همانطور هم کسی نمی تواند جلوی
رحمت وسیع من را به بندگانم بگیرد

حدیث قدسی: اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه از
والا بخدا به پیر به پیغمبر من توبه هم کردم نماز هم خوندم نه برای مدت کوتاه مثل 1 یا 2 هفته حدودا ا سال و نیم کلی هم با خدا رازو نیاز کردم چه شبا که تا سحر گریه گردم و از خدا طلب بخشش کردم ولی خدا صدامو نمیشنوه و ازش درخواست کمک کردم اما به من کمک که نکرد هیچ حتی عذابم رو بیشتر هم کرد من راهی جز خودکشی واسم نمونده جای من نیستین بفهمین چی میکشم فکر کنم اصلا اشتباه کردم تاپیک باز کردم