به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 54
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    سلام فرشید

این نگرانی تو از وضع جامعه و روابط دختر و پسرا کاملا قابل درکه ، اما اگه بخوای این قدر فکرتو مشغول این نگرانی ها بکنی هیچ نتیجه ای واست نداره !

مگر زلیخا کی بود که در آخر حضرت یوسف باهاش ازدواج کرد ؟
    ما آدما گاهی کاسه داغ تر از آش میشیم ! یعنی خدا میبخشه اما ما نمیبخشیم ! و واسه توجیهش از آیات خدا مثال میزنیم !
    ما نیمیتونیم واسه قضاوت آدما فقط یه 0 و 1 بزاریم ، چون خیلی ها بین 0 و 1 هستن ، حتی کسانی که در ظاهر نه مسلمون هستند نه اعتقادی ، اما خصوصیات خوبی هم دارن و نمیشه کاملا ردشون کرد .

ای که یه پسر دختر در مقام دوست دختر و پسر وقتی رابطه جنسی دارن و بعد جدا میشن چه حقی نسبت به هم دارن بستگی به خیلی چیزا داره !
    یه زمان یه پسری با نیت قبلی میره جلو و پیشنهاد میده و احساسات یه دختر و طوری برانگیخته میکنه که دختر تن به رابطه بده و بعد هم ولش میکنه ! قطعا اینجا اون پسر حق الناس به گردنشه اما اون دختر حق ا... .
    یا اگر در رابطه ای خود دختر هم مشتاق به رابطه باشه و خودش پیشنهاد بده و راضی به این کار باشه قطعا دیگه نه پسر و نه دختر هیچ کدوم حق الناس به گردنشون نیست و حق ا... است .

و حق ا... در دست خداست که ببخشه یا نه .

نکته دیگر ایناست که حالا پسری یا دختری یه حق ا... به گردنش بوده و رابطه ای داشته ، میره خواستگاری یکی دیگه یا واسش یه خواستگار میاد باید چه کار کنه ؟

قطعا این که هیچ چیزی از گذشتش نگه نوعی پایمال کردن حق مسلم طرفش هست ، به قول شما پسر یا دختر سالها خودشونو پاک نگه داشتن و انتظار دارن با یکی مثل خودشون ازدواج کنن .

به نظرم آدم باید در مراحل آخر صحبت با طرفش یه تصویری از گذشتش بگه تا طرفش آزادانه و آگاهانه تصمیم بگیره این جوری خوده آدم هم عذاب وجدان نداره و دیگه حقی هم به گردنش نیست .

و اینو بدون فرشید که میگن اگه شب فردی رو در حال گناه دیدی ، فردا صبحش در موردش به کسی چیزی نگو چون ممکنه در فاصله ی شب تا صبح توبه کرده باشه و بخشیده شده باشه .

آدم نباید خیلی به دلش بد راه بده ، تو با دقت انتخاب کن و راه و جای درستش نه از تو چت ! و دیگه با توکل به خدا برو جلو ، هرچی بیشتر وسواس به خرج بدی بیشتر تو دام میفتی .

موفق باشی

2. 3 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

reihane_b (پنجشنبه 14 آذر 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 آذر 92), اشنای قدیمی (شنبه 16 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 اسفند 97 [ 18:25]
    سطح
    46
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan13 نمایش پست ها
    سلام فرشید

این نگرانی تو از وضع جامعه و روابط دختر و پسرا کاملا قابل درکه ، اما اگه بخوای این قدر فکرتو مشغول این نگرانی ها بکنی هیچ نتیجه ای واست نداره !

مگر زلیخا کی بود که در آخر حضرت یوسف باهاش ازدواج کرد ؟
    ما آدما گاهی کاسه داغ تر از آش میشیم ! یعنی خدا میبخشه اما ما نمیبخشیم ! و واسه توجیهش از آیات خدا مثال میزنیم !
    ما نیمیتونیم واسه قضاوت آدما فقط یه 0 و 1 بزاریم ، چون خیلی ها بین 0 و 1 هستن ، حتی کسانی که در ظاهر نه مسلمون هستند نه اعتقادی ، اما خصوصیات خوبی هم دارن و نمیشه کاملا ردشون کرد .

ای که یه پسر دختر در مقام دوست دختر و پسر وقتی رابطه جنسی دارن و بعد جدا میشن چه حقی نسبت به هم دارن بستگی به خیلی چیزا داره !
    یه زمان یه پسری با نیت قبلی میره جلو و پیشنهاد میده و احساسات یه دختر و طوری برانگیخته میکنه که دختر تن به رابطه بده و بعد هم ولش میکنه ! قطعا اینجا اون پسر حق الناس به گردنشه اما اون دختر حق ا... .
    یا اگر در رابطه ای خود دختر هم مشتاق به رابطه باشه و خودش پیشنهاد بده و راضی به این کار باشه قطعا دیگه نه پسر و نه دختر هیچ کدوم حق الناس به گردنشون نیست و حق ا... است .

و حق ا... در دست خداست که ببخشه یا نه .

نکته دیگر ایناست که حالا پسری یا دختری یه حق ا... به گردنش بوده و رابطه ای داشته ، میره خواستگاری یکی دیگه یا واسش یه خواستگار میاد باید چه کار کنه ؟

قطعا این که هیچ چیزی از گذشتش نگه نوعی پایمال کردن حق مسلم طرفش هست ، به قول شما پسر یا دختر سالها خودشونو پاک نگه داشتن و انتظار دارن با یکی مثل خودشون ازدواج کنن .

به نظرم آدم باید در مراحل آخر صحبت با طرفش یه تصویری از گذشتش بگه تا طرفش آزادانه و آگاهانه تصمیم بگیره این جوری خوده آدم هم عذاب وجدان نداره و دیگه حقی هم به گردنش نیست .

و اینو بدون فرشید که میگن اگه شب فردی رو در حال گناه دیدی ، فردا صبحش در موردش به کسی چیزی نگو چون ممکنه در فاصله ی شب تا صبح توبه کرده باشه و بخشیده شده باشه .

آدم نباید خیلی به دلش بد راه بده ، تو با دقت انتخاب کن و راه و جای درستش نه از تو چت ! و دیگه با توکل به خدا برو جلو ، هرچی بیشتر وسواس به خرج بدی بیشتر تو دام میفتی .

موفق باشی
    کامنتتون خیلی قشنگ بود از اول تا آخرش

خوشحال شدم این تاپیک جایی شد برای یه بحث کلی در مورد این موضوع

ولی جاهایی با شما مخالفم

در مورد زلیخا که کاملا حق رو با شما میدونم

ولی در مورد خدا نه !

خدا میبخشه چون خداست ! چون قرار نیست با بندش بره زیر یک سقف

اگر من برم با دختری ازدواج کنم که قبلا سکس داشته و در حین سکس با من خاطرات جنسی قدیمیش یادش بیاد و این که یک بار گول خورده و پسری فقط به خاطر رابطه جنسی باههاش ارتباط برقرار کرده و الان متنفر باشه از رابطه جنسی - خب ینا همه رو زندگی بدبختی مثل من تاثیر میزاره که مثلا با یه دختر ازدواج کردم که این مشکلات رو نداشته باشم

اینا و خیلی از مشکلات دیگه - مشکلاتی هستند که با زن مطلقه میشه داشت - ولی من این دختر رو با هزار امید و آرزو باهاش ازدواج کردم آخه !

در مورد این که تو جلسه خاستگاری نباید پنهان کاری کرد ! بله دیگه منم تمام حرفم همینه - هیچ جای اسلام ننوشته با دروغ زندگی رو جلو ببرید - ما حدیث داریم خدا شفا رو تو حروم قرار نداده - یعنی هیچ دختری که سکس داشته با دروغ گفتن و پنهان کردن این مطلب به سعادت و خوشبختی نمی رسه

در مورد اینم که شاید شب بنده توبه کرده باشه به نظرم توبه حق الله هست - مثلا کسی تو خلوت خودش مشروب خورده و فرداش توبه کرده بعد 40 روز هم پاک میشه میره پی کارش

ولی دختری یا پسری که زندگی رو با خیانت شروع می کنند فراش که هیچی 40 سال بعدشم تا زمانی که حقیقت رو نگفتن در حقیقت حق شوهرشون یا زنشون رو خوردن

============================

من به یه نتیجه رسیدم هم از حرفای شما هم از حرفای بقیه دیگه به این موضوع فکر نکنم

امروز حدیثی خوندم که اگر کسی از خدا نترسه خدا کاری می کنه که از همه چیز بترسه

و این حدیث در مورد من صدق میکنه که الان از خیلی چیزا میترسم

به نظرم من فقط باید فکر خودم باشم که حتی تحت شدیدترین فشارهای جنسی دنبال { به دروغ ابراز علاقه کردن به یک دختر برایرسیدن به رابطه جنسی } نباشم خدا هم متانسب با این کار من قطعا پاداشم رو میده
    ویرایش توسط farshidnaji : پنجشنبه 14 آذر 92 در ساعت 12:30

4. کاربر روبرو از پست مفید farshidnaji تشکرکرده است .

شمیم الزهرا (پنجشنبه 14 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام دوستان و به خصوص کاربر شروع کننده تایپیک.
    من چند پست اولو که درباره حق الله و حق الناس... بود خوندم.دوستان عزیز اینجا مشخصن تلار همدردیه همین! اینجا مشاوران در وهله اول از بعد روانشناسی صحبت میکنن.
    سوالات اعتقادیتونو در سایت های مخصوص این کار بپرسینو اینجا بیخودی همدیگرو به چالش بی نتیجه نکشونین چون کسی اینجا علمشو نداره که پاسخ شفاف بده.
    سایت های زیادی هست که به طور تخصصی مشاوره دینی میده از جمله askdin.com نمیشه سلیقه ای گفت که این حق الله یا حق الناس...

6. 2 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

farshidnaji (پنجشنبه 14 آذر 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
    آخه این یکی حیفه اگر تا خاستگاری جلو برم بعد بهم بزنم

ولی دخترای دیگه حیف نیستن این نشد یکی دیگه
    واقعا که ......با این غرور و طرز تفکرتون مطمئنا از اونی که می ترسین به سرتون میاد

8. 3 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

farshidnaji (پنجشنبه 14 آذر 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 آذر 92), خانوم مجرد (پنجشنبه 14 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام دوستان و به خصوص کاربر شروع کننده تایپیک.
    من چند پست اولو که درباره حق الله و حق الناس... بود خوندم.دوستان عزیز اینجا مشخصن تلار همدردیه همین! اینجا مشاوران در وهله اول از بعد روانشناسی صحبت میکنن.
    سوالات اعتقادیتونو در سایت های مخصوص این کار بپرسینو اینجا بیخودی همدیگرو به چالش بی نتیجه نکشونین چون کسی اینجا علمشو نداره که پاسخ شفاف بده.
    سایت های زیادی هست که به طور تخصصی مشاوره دینی میده از جمله askdin.com نمیشه سلیقه ای گفت که این حق الله یا حق الناس...

آخه مشاورهای این سایت تا میبینند رابطه دوستی به جنسی کشیده شده سریعا میگن قطع رابطه کن

نمی گن بابا اون بدبختی که قرار تو آینده همسر این فرد بشه چه گناهی کرده !

به نظر من اول باید تلاش برای ازدواج 2 نفری که سکس داشتن انجام بشه اگر نشد قطع رابطه بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kamr نمایش پست ها
    واقعا که ......با این غرور و طرز تفکرتون مطمئنا از اونی که می ترسین به سرتون میاد
    ترس از چی ؟

مگه همسر من ناپاک باشه چی از من کم میشه ؟

من برای هر کسی که قرار همسر من بشه نگرانم تا خودم !

چون اون میتونه با کسی زندگی کنه که خیلی راحت این مسئله رو بیخشه و اون دنیا خدا بهش سخت نگیره

ولی من نمی بخشم و اون دنیا ممکنه به خاطر یه عمر خیانت به من و دروغ گویی به من عذاب سختی بکشه

چیزی که مهمه من از خودم مطمئنم که دنبال زنا و ... نمیرم

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    آقای فرشید،

اکثر پستهای این تالار را غیر متخصصین جواب می دن. مشاورها هم در کنارشون کمک می کنند و موارد خاص را گوشزد می کنند
    اگر مورد حادی هم باشه معمولا کنترل و نظارت خوبی دارند

اگر دوستان یا مشاوران می گن رابطه را قطع کن برای این است که می خوان تکلیف رابطه مشخص بشه.
    می گن قطع کن، اگر تو را بخواد می آد خواستگاری. برای این که دختر بیشتر از این مورد سواستفاده جنسی و عاطفی نباشه.
    اگر رابطه قطع بشه و پسر خواستار ادامه باشه یک حرکتی می کنه، اگر هم نباشه که همون بهتر که زودتر تمام بشه.

حتی مورد اخیری که یک دختر خانم گفتند رابطه هم داشتند و همه چیز بین خودشان اوکی است اما می خوان قطع ارتباط کنند
    چون از نظر خانوادگی به هم نمی خورند.

شما هم فکر کنم توی اون تاپیک بودید، همه متفق القول گفتند که سعیشون را برای بهتر شدن شرایط و ازدواج بکنند.
    خواستگاری و .. را بذارن که انجام بشه و ...

اینطور نیست که تا بگن رابطه به ... کشیده شد، پیشنهاد قطع بدن.

یک مطلب دیگه هم می خوام براتون بنویسم، بقدری خودم دوستش دارم که دلم نمی آد بذارمش تو این پست خشن و داد و بیدادی.
    می ذارمش پایین تر
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

11. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

farshidnaji (شنبه 16 آذر 92), اشنای قدیمی (شنبه 16 آذر 92), خانوم مجرد (شنبه 16 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    آقای فرشید،

اکثر پستهای این تالار را غیر متخصصین جواب می دن. مشاورها هم در کنارشون کمک می کنند و موارد خاص را گوشزد می کنند
    اگر مورد حادی هم باشه معمولا کنترل و نظارت خوبی دارند

اگر دوستان یا مشاوران می گن رابطه را قطع کن برای این است که می خوان تکلیف رابطه مشخص بشه.
    می گن قطع کن، اگر تو را بخواد می آد خواستگاری. برای این که دختر بیشتر از این مورد سواستفاده جنسی و عاطفی نباشه.
    اگر رابطه قطع بشه و پسر خواستار ادامه باشه یک حرکتی می کنه، اگر هم نباشه که همون بهتر که زودتر تمام بشه.

حتی مورد اخیری که یک دختر خانم گفتند رابطه هم داشتند و همه چیز بین خودشان اوکی است اما می خوان قطع ارتباط کنند
    چون از نظر خانوادگی به هم نمی خورند.

شما هم فکر کنم توی اون تاپیک بودید، همه متفق القول گفتند که سعیشون را برای بهتر شدن شرایط و ازدواج بکنند.
    خواستگاری و .. را بذارن که انجام بشه و ...

اینطور نیست که تا بگن رابطه به ... کشیده شد، پیشنهاد قطع بدن.

یک مطلب دیگه هم می خوام براتون بنویسم، بقدری خودم دوستش دارم که دلم نمی آد بذارمش تو این پست خشن و داد و بیدادی.
    می ذارمش پایین تر
    شما میگی قطع رابطه کنن چون برای دختر بهتره که مورد سواستفاده بیشتر قرار نگیره ؟ قبول دارم این حرفتون رو

ولی چرا نمیگید اگر پسر واقعا پاکی اومد خاستگاریتون واقعیت رو بگید که یه عمر یه زناکرده زنش نشه ؟

من واقعا این تاپیک رو ول کردم

چون سپردمش دست خدا

خدا خودش میدونه دست به نامحرم نزدم و چی حقمه

خدا خودش میدونه یه دوست دارم دروغی به کسی نگفتم

بابا والله بالله ما هم آدمیم

یه گفتن حقیقت چقدر سخته ؟

مگه آخرتی نیست ؟ چرا همه فکر گذزوندن این دنیا هستن

خب طرف عشق و حالش رو کرده - یه مرد دیگه به پنهانی ترین قسمت های بدنش رسیده چرا باید نصیب یه فرد پاک بشه

لا حول و لا قوه الا بالله علی اعظیم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
    شما میگی قطع رابطه کنن چون برای دختر بهتره که مورد سواستفاده بیشتر قرار نگیره ؟ قبول دارم این حرفتون رو

ولی چرا نمیگید اگر پسر واقعا پاکی اومد خاستگاریتون واقعیت رو بگید که یه عمر یه زناکرده زنش نشه ؟

من واقعا این تاپیک رو ول کردم

چون سپردمش دست خدا

خدا خودش میدونه دست به نامحرم نزدم و چی حقمه

خدا خودش میدونه یه دوست دارم دروغی به کسی نگفتم

بابا والله بالله ما هم آدمیم

یه گفتن حقیقت چقدر سخته ؟

مگه آخرتی نیست ؟ چرا همه فکر گذزوندن این دنیا هستن

خب طرف عشق و حالش رو کرده - یه مرد دیگه به پنهانی ترین قسمت های بدنش رسیده چرا باید نصیب یه فرد پاک بشه

لا حول و لا قوه الا بالله علی اعظیم
    فرشید عزیزم،

به عنوان فردی که اعتقادات نسبتا مشابهی داشته، فقط یک نکته را می‌خواهم بگویم،
    اینکه این یکی‌ از معیارهای تو برای انتخاب همسر هست، چیز بدی نیست، و مطمئنا با توکل و دقت در انتخاب، میتوانی‌ در مورد این موضوع در همسر آینده ات مطمئن بشوی. فراموش نکن، در نهایت این تو هستی‌ که انتخاب میکنی‌. ضمن اینکه، دختران یا پسرانی هم که زندگی‌ خود را با دروغ شروع میکنند، شک نکن زندگی‌ آرامی نخواهند داشت. ترس، عذاب وجدان و ... سوهان روح آنها خواهد بود، و همین‌ها تاوان سنگینی‌ هستند.

اما موضوعی که در این مورد مرا برای تو نگران می‌کند این هست که این موضوع پاشنه آشیل تو بشود. حساسیت و تمرکز بیش از اندازه تو روی این موضوع، بسیار میتواند خطرناک باشد. در واقع ترس من از این هست، که انقدر روی این موضوع حساس بشوی و تمرکز کنی‌، که در باقی‌ موارد و معیار‌هایی‌ که داری و برای خوشبختی‌ تو لازم هستند، ارزیابی اشتباهی داشته باشی‌. به طور خلاصه یعنی‌ اینکه، انقدر این موضوع و وضع کنونی جامعه را برای خودت بزرگ کنی‌، که به محض اینکه دختری با این شرایط را یافتی، خیلی‌ از معیار‌های اساسی‌ دیگر را در انتخاب لحاظ نکنی‌، و یا اولویت پایینتری برای آنها قائل بشوی.
    بنابر این در ازدواج عجله نکن، و برای این موضوع و شناخت عمیق زمان لازم اختصاص بده، و
    حتما قبل از ازدواج به مشاوره خانواده برو.

موفق و خوشبخت باشی‌،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

14. 5 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

farshidnaji (شنبه 16 آذر 92), sanjab (شنبه 16 آذر 92), فرهنگ 27 (شنبه 16 آذر 92), اشنای قدیمی (شنبه 16 آذر 92), شیدا. (شنبه 16 آذر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    فرشید عزیز

شما حق دارید ملاک و معیارهای برای خودتون داشته باشید و روی اون معیارها قاطع و سرسخت باشید.

اگر به اون چیزی که معتقدی و صحبتش را می کنی ایمان داشته باشی، مطمئن باش که بهش می رسی.

ایمان یعنی باور قلبی، یعنی اطمینان، یعنی شک نداشتن.

اگر به خدای خودت و وعده هاش شک نداشته باشی بدون که همونی را که باور داری بهت می ده.

این هم اون حکایتی که فکر می کنم جواب سوال شما توش هست. فقط اگر ایمان داری به کاری که می کنی ...
    زن زیبایی به عقد مرد زاهد و مومنی در آمد. مرد بسیار قانع بود و زن تحمل این همه ساده زیستی را نداشت. روزی تاب و توان زن به سر رسید و با عصبانیت رو به مرد گفت: حالا که به خواسته های من توجه نمی کنی، خود به کوچه و برزن می روم تا همگان بدانند که تو چه زنی داری و چگونه به او بی توجهی می کنی، من زر و زیور می خواهم! مرد در خانه را باز کرد و روبه زن می گوید: برو هر جا دلت می خواهد! زن با نا باوری از خانه خارج شد، زیبا و زیبنده! غروب به خانه آمد . مرد خندان گفت:

خوب! شهر چه طور بود؟ رفتی؟ گشتی؟ چه سود که هیچ مردی تو را نگاه نکرد . زن متعجب گفت: تو از کجا می دانی؟ مرد جواب داد: و نیز می دانم در کوچه پسرکی چادرت را کشید! زن باز هم متعجب گفت : مگر مرا تعقیب کرده بودی؟ مرد به چشمان زن نگاه کرد و گفت: تمام عمر سعی بر این داشتم تا به ناموس مردم نگاه نیاندازم، مگر یکبار که در کودکی چادر زنی را کشیدم

اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

16. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

farshidnaji (شنبه 16 آذر 92), اشنای قدیمی (شنبه 16 آذر 92), خانوم مجرد (شنبه 16 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamran2007 نمایش پست ها
    فرشید عزیزم،

به عنوان فردی که اعتقادات نسبتا مشابهی داشته، فقط یک نکته را می‌خواهم بگویم،
    اینکه این یکی‌ از معیارهای تو برای انتخاب همسر هست، چیز بدی نیست، و مطمئنا با توکل و دقت در انتخاب، میتوانی‌ در مورد این موضوع در همسر آینده ات مطمئن بشوی. فراموش نکن، در نهایت این تو هستی‌ که انتخاب میکنی‌. ضمن اینکه، دختران یا پسرانی هم که زندگی‌ خود را با دروغ شروع میکنند، شک نکن زندگی‌ آرامی نخواهند داشت. ترس، عذاب وجدان و ... سوهان روح آنها خواهد بود، و همین‌ها تاوان سنگینی‌ هستند.

اما موضوعی که در این مورد مرا برای تو نگران می‌کند این هست که این موضوع پاشنه آشیل تو بشود. حساسیت و تمرکز بیش از اندازه تو روی این موضوع، بسیار میتواند خطرناک باشد. در واقع ترس من از این هست، که انقدر روی این موضوع حساس بشوی و تمرکز کنی‌، که در باقی‌ موارد و معیار‌هایی‌ که داری و برای خوشبختی‌ تو لازم هستند، ارزیابی اشتباهی داشته باشی‌. به طور خلاصه یعنی‌ اینکه، انقدر این موضوع و وضع کنونی جامعه را برای خودت بزرگ کنی‌، که به محض اینکه دختری با این شرایط را یافتی، خیلی‌ از معیار‌های اساسی‌ دیگر را در انتخاب لحاظ نکنی‌، و یا اولویت پایینتری برای آنها قائل بشوی.
    بنابر این در ازدواج عجله نکن، و برای این موضوع و شناخت عمیق زمان لازم اختصاص بده، و
    حتما قبل از ازدواج به مشاوره خانواده برو.

موفق و خوشبخت باشی‌،

کامران
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    فرشید عزیز

شما حق دارید ملاک و معیارهای برای خودتون داشته باشید و روی اون معیارها قاطع و سرسخت باشید.

اگر به اون چیزی که معتقدی و صحبتش را می کنی ایمان داشته باشی، مطمئن باش که بهش می رسی.

ایمان یعنی باور قلبی، یعنی اطمینان، یعنی شک نداشتن.

اگر به خدای خودت و وعده هاش شک نداشته باشی بدون که همونی را که باور داری بهت می ده.

این هم اون حکایتی که فکر می کنم جواب سوال شما توش هست. فقط اگر ایمان داری به کاری که می کنی ...
    ممنونم از نظراتتون

به نظرم هر دو منطقی بود

البته همون طور که تو 3 کامنت پیش نوشتم

دیگه سپردم به خدا

خدا گفته زنا نکن نکردم

میگه استمنا نکن نکردم

میگه به نامحرم نگاه نکن نکردم

حالا منم از خدا میخوام یه زن پاک برای من و یه مادر پاک برای بچم سر راهم قرار بگیره

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)